Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Εμένα πάντως δεν με δάνεισε κανένας, και μου ζητάνε να πληρώσω τα δικά τους.

Ας με αφήνανε να κατασκευάσω την πατέντα μου, και δεν ήθελα να με δανείσει κανένας.

Θα άρχιζα σιγά σιγά, και όπου έφτανα.

Αλλά μετά όταν έφτανα κάπου ψιλά, θα ερχόντουσαν τα κοράκια να μου τα πάρουν.

Για αυτό τον λόγο εγώ και πολλοί άλλοι δεν κάνουμε τίποτα.

Έγινε επεξεργασία από seismic
Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως δεν με δάνεισε κανένας, και μου ζητάνε να πληρώσω τα δικά τους.

Ας με αφήνανε να κατασκευάσω την πατέντα μου, και δεν ήθελα να με δανείσει κανένας.

Θα άρχιζα σιγά σιγά, και όπου έφτανα.

550438_428973757138625_1008886163_n_large.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η παροιμία είναι "Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη". Δεν ξέρω αν η Αργεντινή βγήκε νικήτρια, δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τσίπρας και ο Μητρόπουλος, με ενδιαφέρει ότι η κυβέρνηση της Αργεντινής δεν έστησε πόλο και ότι ο λαός υποστηρίζει την κυβέρνηση!!

Και οι Έλληνες του 21 πήγαν να κάνουν ψευτομαγκιές στους τούρκους και το πλήρωσαν με έλλειψη βασικών αγαθών και σωρούς πτωμάτων. Και στην κατοχή τα ίδια. Μόνο λίγοι εχέφρονες Έλληνες φώναζαν υπερήφανα "Βάστα Ρόμελ". Αυτοί δεν στερήθηκαν βασικά αγαθά γιατί μπήκαν ασπίδα άλλοι. Μεγιστοποιούσαν το ατομικό τους συμφέρον όπως προστάζει η σύγχρονη θεωρία.

Έτσι γίνεται και σήμερα με αυτούς που ψηφίζουν ΝΔ. Βέβαια όταν έχεις 1δις ληξιπρόθεσμα και 4.000 κατασχετήρια το μήνα, από αυτούς που στερούνται τα βασικά αγαθά για να τα έχεις εσύ όλα, κάποια στιγμή ο λογαριασμός δεν θα βγαίνει και θα φτάσουν και σε σένα. Νταξ κάποιοι έχουν φροντίσει και γι'αυτό. Ο δεξίς εξτρέμης π.χ.

Το να περιμένετε από τον LL_NEO απάντηση, δεν έχει κανά νόημα ρε παιδιά. Δεν ξέρετε τι θα πει? Δεν το λέω με καμία κακία, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να τον έχετε "διαβάσει" τόσο καιρό. Καπιταλιστής/νεοφιλελεϋθερος είναι, νομολάτρης είναι, και της λογικής, "να τηρείς την υπογραφή σου".

Πόσο διαφορετική αντίληψη έχουμε οι άνθρωποι; Εγώ άλλα πράγματα είχα καταλάβει.

Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου να σου πω την αλήθεια. Με ρωτας αν αρνούμαι οτι τα funds θέλουν να πληρωθούν στο 100% της αξίας αυτών που υποσχέθηκε η Αργεντινή οτι θα πληρώσει στον κομιστή του κάθε υποσχετικου τίτλου; Σαφώς και δεν το αρνούμαι.

Άλλο ένα παράδειγμα του πόσο διαφέρουν στον τρόπο σκέψης τα άτομα.

Θυμάμαι κάποιο μέλος με άβαταρ τον Σαμαρά να εξοργίζεται με την ιδέα ότι τα ασφαλιστικά ταμεία και οι μικροομολογιούχοι πρέπει να εξαιρεθούν από το κούρεμα με ρήτρες CAC όταν χάνει τα λεφτά του ο μικροομολογιούχος από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας(εξαιτίας της ρήτρας).

Η Αργεντινή έκανε τη βλακεία να εκδώσει τα νέα ομόλογα σε αμερικανικό δίκαιο με αποτέλεσμα ο δικαστής να μπλοκάρει οποιαδήποτε αποπληρωμή προτού εισπράξουν τα λεφτά στο ακέραιο τα εκλεκτά του Θεού funds. Άσχετα με αυτό, το κούρεμα του 2001 ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αυτό κανει τους ανθρώπους που τα διοικούν κακούς; Μμμμμμμμμ αν ρώταγες τους ίδιους θα σου απαντάγαν κατι ανάμεσα σε "στα @@ μου" και "Populus me sibilat, at mihi plaudo

Ipse domi stimul ac nummos contemplar in arca.

(The public hiss at me, but I cheer myself when in my own house I contemplate the coins in my strong-box.)"

To punish Russia, Europe must also suffer - CNN.com

Για να τιμωρήσουμε τη Ρωσία, η Ευρώπη πρέπει να υποφέρει λέει το CNN.

Η Ελλάδα, προσδεμένη στο άρμα της Ε.Ε.(όπως είπε ο Κολτ παλιά), που με τη σειρά της είναι προσδεμένη στο άρμα των ΗΠΑ, που διοικούνται από ανθρώπους σαν τον Σίνγκερ, πρέπει να υποφέρει(οικονομία, ενέργεια).

Τα ανδρείκελα της Ευρώπης, πρέπει να καταλάβουν ότι την από πάνω φράση μπορεί να την πει μόνο όποιος έχει την ενέργεια(=μεταποίηση=εμπόριο). Μόνο αυτός μπορεί να προκαλέσει πραγματικό πόνο και άσε τους δεξιούς εξτρέμηδες και τα αφεντικά τους να ουρλιάζουν. Αν ο λαός συνταχθεί με το μέρος των πουλημένων της Ευρώπης πυροβολεί τα πόδια του.

Link to comment
Share on other sites

Σε ακριβώς παρόμοια θέση βρίσκεται και ο πατέρας μου.

Θα υποστούν και άλλες μειώσεις, και αυτό είναι σίγουρο.

....Βλέπεις η εθνικά υπερήφανη πολιτική υπαγορεύει μηδενικά ελλείμματα στα ταμεία (ειδικά όσοι ευαγγελίζονται πως το κράτος δεν πρέπει να δανείζεται για να καλύπτει τα όποια ελλέιμματά του). Πράγμα που σημαίνει πως το ταμείο θα πορευτεί με βάσει τις εισφορές που δέχεται. Πιάσε και υπολόγισε πόσες εισφορές εισάγονται σήμερα στο ταμείο και αναλογίσου πόσο θα πέσουν ακόμα οι συντάξεις των πατεράδων μας.

Η μια ρητορική λέει πως τα χρήματα φαγώθηκαν με το PSI και τα ομόλογα (για τα οποία υπάρχει νόμος που επιβάλλει την αγορά τους, καθώς το σύστημα συνταξιοδότησης είναι κεφαλαιοποιητικό και όχι αναδιανεμητικό)

Η άλλη ρητορική λέει πως σε καιρό κρίσης και με αναλογία εργαζόμενων προς συνταξιούχους απο 3 - 4/1 σε σχεδόν 1/1 είναι αδύνατον οι εισφορές των 300 - 400 € τον μήνα του εργαζόμενου (όταν δίδονται) να καλύπτουν σύνταξη των 1000 €.

Τώρα που το κράτος δεν θα τα επιδοτεί, θα δόυμε τι θα γίνει.

-Όταν το κράτος έχει ελλείμματα εξ'ορισμού δανείζεται.

-Την κρίση την προκαλεί η παρατεταμένη λιτότητα που έχει στόχο το χτίσιμο πλεονασμάτων για τους δανειστές.

-Πετυχαίνεις εξάλειψη πρωτογενούς ελλείμματος(αν κουρέψεις γενναία το χρέος) πολύ ευκολότερα απ'ότι το συνολικό έλλειμμα.

-Τα 12δις απώλειες των ταμείων άνετα καλύπτουν τα ελλείμματα μια υφεσιακής δεκαετίας, μέχρι να ορθοποδήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα αν δε σε λενε μπομπολα, λατση, τιγρη στην ελλαδα της πιτσας, μαλλον τρως π(ι)τσα.

Δεν με ενδιαφερει αν ο φορος ειναι σωστος η οχι και προβλεπε, αλλα οποιος ευαγγελιζεται "αναπτυξεις" και "σαξες ιστοριες" ισως θα επρεπε να ειναι πιο ελαστικος με υγιεις επιχειρησεις που μοιραζονται εστω κατι ψιλο απο την καλη τους πορεια με τον εργαζομενο.

Φορολόγισαν στον Καρέλια επειδή έδωσε πριμ στους εργαζομένους του - Trelokouneli.gr

Link to comment
Share on other sites

Το χυδαίο πορνό του πλουσιόβλαχου με τη σαμπάνια στην παραλία

Χυδαίο πορνό δεν είναι αυτό με τα παρτουζώματα και τα ξεκωλίκια. Αυτό έχει πλάκα, κάβλα και σε χαλαρώνει. Χυδαίο πορνό είναι να βλέπεις κροίσους κωλόπαιδα να εκτοξεύουν για επίδειξη στις παραλίες της Μυκόνου κι όχι μόνο, πανάκριβες σαμπάνιες που είναι φτιαγμένες για εκλεπτυσμένη απόλαυση κι όχι για να βρέξεις σαν πλουσιόβλαχος, κωλαράκια wanna be βιζιτούδων. Που δεν έχουν καν την αξιοπρέπεια να παραδεχτούν ότι είναι πουτάνες, αλλά δηλώνουν κοσμικές. Και να ζηλεύεις σαν θεατής που δεν είσαι εκεί. Kριτικάροντας ταυτόχρονα την Τζούλια Αλεξανδράτου που αν μη τι άλλο το μπουκάλι της σαμπάνιας το αξιοποίησε δημιουργικά και έδωσε χαρά σε όλους μας.

Η κρίση μας έλεγαν, θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μας μεταμόρφωσε σε τουμπανιασμένα αμάξια. Αυτά τα φλασάτα σαν πάρτι μπουρδέλου που οδηγούν κάγκουρες με μια γκόμενα δίπλα και τσιτάρουν τα σκυλάδικα από τα πειραγμένα ηχεία της κούρσας, για να μην υπάρξει άνθρωπος που να μην προσέξει την παρουσία τους. Μόνο που φίλε μου, ο μόνος άνθρωπος που ψοφάει για να προσέξουν την παρουσία του, είναι αυτός που δεν την έχει και δεν έχει καν την υποδομή για να την υποστηρίξει. Και βαφτίζει τη γελοιότητα σε ανέμελο life style.

Κι ο serial killer φίλε μου γι αυτό δολοφονεί. Για την ηδονή του να αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει, να απολαμβάνει τον πόνο του άλλου και κανείς να μην τον πιάνει. Το life style από μόνο του, δεν είναι μια καταραμένη έννοια όπως πολλοί, άλλου τύπου κομπλεξικοί θέλησαν να μας «διδάξουν». To life style του μπουχέσα με το μοδάτο μαγιό, που πετάει σαμπάνιες σε γκόμενες επειδή αλλιώς καμία δεν θα του καθόταν να τη πηδήξει, είναι serial killing. Kαι απειλή βιασμού μαζί. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος σου να μου δείξεις πόσο εύκολο σου είναι να με πηδήξεις όποτε θες. Με την προστασία των μπάτσων, των δικαστών, των πολιτικών και δεν ξέρω τι άλλο, που γνωρίζει κι ενίοτε εκβιάζει ο μεγαλοεπιχειρηματίας μπαμπάς σου. Με την υποστήριξη της Ελλάδας, που ζει σαν ντρογκαρισμένη *******, το δικό της μύθο. Φορώντας σκισμένο καλσόν και παραπατώντας πάνω σε φθαρμένες γόβες με σπασμένα τακούνια.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα αν δε σε λενε μπομπολα, λατση, τιγρη στην ελλαδα της πιτσας, μαλλον τρως π(ι)τσα.

Δεν με ενδιαφερει αν ο φορος ειναι σωστος η οχι και προβλεπε, αλλα οποιος ευαγγελιζεται "αναπτυξεις" και "σαξες ιστοριες" ισως θα επρεπε να ειναι πιο ελαστικος με υγιεις επιχειρησεις που μοιραζονται εστω κατι ψιλο απο την καλη τους πορεια με τον εργαζομενο.

Φορολόγισαν στον Καρέλια επειδή έδωσε πριμ στους εργαζομένους του - Trelokouneli.gr

Η εταιρεία Motor Oil για παράδειγμα που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος φορολογεί με δυσβάσταχτο φόρο αυτή τη διευκόλυνση! Έτσι, στο τέλος του χρόνου ο εργαζόμενος καλείται να πληρώσει περίπου 800 ευρώ φόρο επειδή η εταιρεία του έδωσε αυτοκίνητο

Οτι θες να ακουσεις διαβαζεις μου φαινεται για να γκρινιαξεις.

Link to comment
Share on other sites

Οτι θες να ακουσεις διαβαζεις μου φαινεται για να γκρινιαξεις.

To διαβασα... του Βαρδη δεν ειναι αυτο ή κανω λαθος?

και νομιζω εγραψα την δευτερη προταση την "γκρινια" μου ή απλα ηταν το ειπες για να με πεις γκρινιαρη.

Έγινε επεξεργασία από SLN
Link to comment
Share on other sites

Θες να πεις οτι ο Βαρδης τρωει και αυτος πιτσα δηλαδη?

Ξεχωρα απο τις γκρινιες, το αρθρο μαλλον απευθυνεται σε ???, αφ'ενος γιατι νουθετει ασυστολως και παιρνει θεση και αφ'ετερου γιατι η σημαντικοτερη πληροφορια που δινει ειναι αυτη "Η εταιρεία…

ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της για το 2013, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο"

ουτε ποσο, ουτε τιποτα,αυτο! Δυσβατακτο φορο.

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω ότι είναι τόσο πρόβλημα αυτό. Και σε μας τα ετήσια μπόνους φορολογούνται. Δε φορολογούνται οι παροχές όμως, δηλαδή κινητά, αυτοκίνητα κλπ.

Άλλο να φορολογεις τον υπάλληλο που πήρε το μπόνους κι άλλο να φορολογεις την εταιρεια έξτρα επειδή έδωσε μπόνους, τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα απο το άρθρο.

Link to comment
Share on other sites

Ουτε ο Βαρδης, και ουτε ο Καρελιας τρωει πιτσα με τη δικη σου λογικη.

Θελω να πω αυτο ακριβως που ειπα. Τετοιου ειδους μπονους (γαλοπουλα, αμαξι για τη δουλεια, ενα λαπτοπ αμα το παιδι σου περασει στο πανεπιστημιο κλπ) δεν πρεπει να φορολογουνται.

Αν θες να φορολογησεις την Πειραιως που δινει μπονους στο γκολντεν μποϋ της, be my guest. 1 τετοια φορολογηση κανει οσο ολοι οι εργαζομενοι στον Καρελια.

Και το ποιος τρωει ή δεν τρωει πιτσα φαινεται απο το ποιος χρωσταει πιο πολλα στο κρατος απο χαρατσια μεχρι ασφαλιστικες εισφορες ή ποιος ειναι πιο κρατικοδιαιτος που συγκαταλεγονται οι 3 που ανεφερα.

Καμμια συμπαθεια δεν εχω σε καπνοβιομηχανιες αλλα για καποιο λογο εχω ακουσει απο ατομα που δουλεψαν εκει οτι ο Καρελιας ειναι απο "τους καλους" εργοδοτες εκει εξω. Επισης δεκτο οτι σε περιοδους κρισης επιχειρησεις αλκοολ και τσιγαρου παντα ειναι ανεβασμενες για ευνοητους λογους. Αν το θεωρεις σωστη την φορολογηση δικαιωμα σου. Δεν ειναι το πρωτο που θα διαφωνησουμε.

Link to comment
Share on other sites

Άλλο να φορολογεις τον υπάλληλο που πήρε το μπόνους κι άλλο να φορολογεις την εταιρεια έξτρα επειδή έδωσε μπόνους, τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα απο το άρθρο.

Το άρθρο είναι από την ελεύθερη ώρα, οπότε δικαιολογημένα προκαλεί σύγχυση.

Αυτό που έκανε ο Καρέλιας ήταν να πληρώσει ο ίδιος το φόρο για τα μπόνους ώστε οι υπάλληλοι να πάρουν καθαρά τα ποσά που αναγράφονται.

Οι παραπάνω παροχές δίνονται «καθαρές» στους εργαζομένους, αφού η Εταιρεία θα καλύψει όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές κρατήσεις.

Το άλλο που λες δεν το βρήκα κάπου στο άρθρο.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=573]aggelopas[/MENTION] μην πας πολύ μακρυά. Κοιτα πόσοι ποσταραν οτι η Blackrock μας θεωρεί πιθανούς για credit event και πόσοι ποσταραν την αναβάθμιση απο τη moodys. Επίσης κοιτα γέλιο ο Σόλωνας που στην πρεμουρα του και τη σιγουριά του οτι θα προσπαθήσω να υποβάθμισω την έκθεση της Blackrock άρχισε τις ειρωνίες. Μέσα στη βιασύνη του (for lack of a better and not bannable word) να μου κανει πλάκα δε διάβασε την τοποθέτηση μου σχετικά με την έκθεση και φυσικά μετά μοκο.

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] αδυνατώ να καταλάβω πως η Αργεντινή ειναι η κερδισμένη της υπόθεσης (ακομα και σε ένα συριζαιικο και μακρινό απο την πραγματικότητα τροπο) όταν ολοι οι απίθανοι σας προσπαθούν να ανασκευασουν τη δήλωση του προέδρου σας.

Επίσης τι εννοείς μας υποβάθμιζαν και μας αναβαθμίζουν χωρις να υφίσταται ουσιαστικό γεγονός. Κατα δήλωση δικη σου δεν ξέρεις κάν τι ειναι πρωτογενές πλεόνασμα και έλλειμα και απλα επιλέγεις να αντιδράς σε οτι ακούς. Οποτε πως ακριβώς μπορείς να εκτιμήσεις αν συνετρεχε λόγος για την αλλαγή της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.

[MENTION=3917]Petrossortep[/MENTION] τα αμερικάνικα δικαστήρια δεν επέβαλλαν στην Αργεντινή να εξοφλήσει ΠΡΩΤΑ τα funds. Αυτό που είπαν ειναι οτι κανεις δεν εχει seniority. Επίσης δεν υπάρχει CAC που να τους βάζει όλους στο ίδιο καλάθι. Που σημαίνει απλα ή όλοι ή κανένας. Ναι ξέρω οτι το "ουγκ βάζουν να πληρωθούν πρώτα οι γυπες της παγκόσμιας οικονομίας" μιλάει απευθείας στη γλώσσα και στο συναίσθημα σας αλλα Σορρυ μαγκα μου αυτό απέχει παρασάγγας απο την αλήθεια και κάθε αλλο παρά technicality ειναι.

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO
Link to comment
Share on other sites

Φωτογραφική τροπολογία για Μπόμπολα-Ψυχάρη. Μας ανάγκασαν παραδέχεται το κράτος

Ασφυκτικές πιέσεις για να περάσει τροπολογία που αφορά τις συγχωνεύσεις των Μέσων Ενημέρωσης, ομολογεί το ίδιο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους! Δεν πρόλαβε καν να συντάξει την –από το Σύνταγμα προβλεπόμενη- έκθεσή του!

Επί της ουσίας το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ομολογεί με τον δικό του τρόπο αυτό που όλοι γνωρίζουμε: Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα διέταξαν και η κυβέρνηση εκτέλεσε. Και μάλιστα βιαστικά, χωρίς να τηρήσει ούτε τα προσχήματα…

Link to comment
Share on other sites

-Όταν το κράτος έχει ελλείμματα εξ'ορισμού δανείζεται.

-Την κρίση την προκαλεί η παρατεταμένη λιτότητα που έχει στόχο το χτίσιμο πλεονασμάτων για τους δανειστές.

-Πετυχαίνεις εξάλειψη πρωτογενούς ελλείμματος(αν κουρέψεις γενναία το χρέος) πολύ ευκολότερα απ'ότι το συνολικό έλλειμμα.

-Τα 12δις απώλειες των ταμείων άνετα καλύπτουν τα ελλείμματα μια υφεσιακής δεκαετίας, μέχρι να ορθοποδήσεις.

Έτσι τηλεγραφικά δεν γίνεται κουβέντα. Εγώ έχω συγκεκριμένες απορίες.

1. Φυσικά και δανείζεται. Εσύ όμως έγραφες λίγο νωρίτερα πως δεν πρέπει να δανειζόμαστε, και να τα φέρνουμε μια η άλλη με τα τρέχοντα έσοδά μας (κάτι το οποίο οφείλεις να παραδεχτείς, πως θα ήμασταν εκ των πραγμάτων εξαναγκασμένοι να πράξουμε σε περίπτωση άτακτης χρεοκωπίας, τουλάχιστον για ένα υπολογίσιμο διάστημα). Ποίος όμως ενδιαφέρθηκε για το πόσο έπρεπε να δανειστούμε ?? Ποιός ένδιαφέρθηκε για τό ποτε και με ποιό τρόπο θα έπρεπε να επιστραφούν αυτά τα χρήματα ?? Ποιός και πότε ενδιαφέρθηκε για το τι τρύπες έφτασαν να καλύπτουν τα δανεικά ??

Bonus question: Όταν με το καλό πέρναγε το διάστημα, κατα το οποίο θα έπρεπε αναγκαστικά να περνάμε μόνο με ''ίδιες δυνάμεις'', και θα επανερχόταν η ώρα να είμαστε σε θέση να δανειστούμε, πιστεύεις ειλικρινά ότι μισθοί και συντάξεις θα επανέρχονταν σε επίπεδα έστω και σημερινά, κάνοντας χρήση των δανεικών ??

2. Άν την ''κρίση την προκαλεί η παρατεταμένη λιτότητα που έχει στόχο το χτίσιμο πλεονασμάτων για τους δανειστές'', πως εξηγείται τότε η κρίση που μας βρήκε το 2009 ?? Είχαμε το 2009 λιτότητα ??? είχαμε μήπως τα αμέσως προηγούμενα έτη ??

3. λες πάλι πως ''Τα 12δις απώλειες των ταμείων άνετα καλύπτουν τα ελλείμματα μια υφεσιακής δεκαετίας, μέχρι να ορθοποδήσεις.'' Πόσες απώλειες υφίσταντω τα ασφαλιστικά ταμεία απο την εισφοροδιαφυγή ?? Απο την κακοδιαχείριση ?? Απο τις εξωφρενικές ηλικίες που δίδονταν συντάξεις ?? Γιατί για αυτά δεν βλέπω πουθενά καμία μελέτη ??

Και τέλος, επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα: Πως θεωρείς ότι είναι εφικτό με αναλογία εργαζόμενων / συνταξιούχων σχεδόν στο 1/1, ο εργαζόμενος να δίνει (όταν μπορεί) 300 - 400 € εισφορές το μήνα και ο συνταξιούχος να εισπράττει ένα χιλιάρικο ??

Τέλος σχετικά με το προηγούμενο πόστ σχετικα με τα ιστορικά γεγονότα, ας σου υπενθυμίσω και τα νταηλίκια του 1897, και που αυτά μας οδήγησαν.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] αδυνατώ να καταλάβω πως η Αργεντινή ειναι η κερδισμένη της υπόθεσης (ακομα και σε ένα συριζαιικο και μακρινό απο την πραγματικότητα τροπο) όταν ολοι οι απίθανοι σας προσπαθούν να ανασκευασουν τη δήλωση του προέδρου σας.

Επίσης τι εννοείς μας υποβάθμιζαν και μας αναβαθμίζουν χωρις να υφίσταται ουσιαστικό γεγονός. Κατα δήλωση δικη σου δεν ξέρεις κάν τι ειναι πρωτογενές πλεόνασμα και έλλειμα και απλα επιλέγεις να αντιδράς σε οτι ακούς. Οποτε πως ακριβώς μπορείς να εκτιμήσεις αν συνετρεχε λόγος για την αλλαγή της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.

Eγώ αδυνατώ να καταλάβω πως η Αργεντινή ειναι η χαμένη της υπόθεσης.

Η πρόεδρος της βγήκε και δεν είπε "Δυστηχώς επτωχευσαμεν", οι πολίτες της βλέπεις να σκοτώνοντε για ένα ρολό χαρτί υγείας που λες? όχι. Βλέπεις να τα καίνε και να τα σπάνε όλα? Όχι. Βλέπεις να διαδηλώνουν κατά της κυβέρνησης? Όχι, το αντίθετο.. Και σε ρωτάω, αν οι πολίτες μιας χώρας, δεν έχουν πρόβλημα με την κατάσταση, ποιος είσαι εσύ που θα πείσεις αυτούς ή εμάς ότι ή Αργεντινή είναι η χαμένη?

Εννοώ πολύ απλά, ότι δεν κουνιόταν φύλλο στα χρηματοκοικονομικά, δεν έπαιζε κάτι εκείνες τις περιπτώσεις, αντίθετα μάλιστα, κάποιες φορές οι κινήσεις τους έρχονταν σε αντίθεση με το τι μπορεί να έπαιξε σε αυτόν τον τομέα 4-5 μέρες πριν. Όπως αυτή η αναβάθμιση 2 μονάδων, που ήρθε λίγο μετά από μία ελαφρώς αποτυχημένη έξοδο μας στις αγορές (πράγμα που προβλήθηκε φυσικά ελάχιστα από τα γνωστά ΜΜΕ).

Τι θέλω να πω? Βλέπω ξεκάθαρες πολιτικές σκοπιμότητες.

Α και μην αλλάζεις τις "δηλώσεις" μου, είπα απλά ότι δεν ξέρω πως ακριβώς το υπολογίζουν.

Link to comment
Share on other sites

Eγώ αδυνατώ να καταλάβω πως η Αργεντινή ειναι η χαμένη της υπόθεσης.

Η πρόεδρος της βγήκε και δεν είπε "Δυστηχώς επτωχευσαμεν", οι πολίτες της βλέπεις να σκοτώνοντε για ένα ρολό χαρτί υγείας που λες? όχι. Βλέπεις να τα καίνε και να τα σπάνε όλα? Όχι. Βλέπεις να διαδηλώνουν κατά της κυβέρνησης? Όχι, το αντίθετο.. Και σε ρωτάω, αν οι πολίτες μιας χώρας, δεν έχουν πρόβλημα με την κατάσταση, ποιος είσαι εσύ που θα πείσεις αυτούς ή εμάς ότι ή Αργεντινή είναι η χαμένη?

Ειδες κανενα κινημα "αγανακτισμενων" ξανα? Μια χαρα δεν ειμαστε?

Εννοώ πολύ απλά, ότι δεν κουνιόταν φύλλο στα χρηματοκοικονομικά, δεν έπαιζε κάτι εκείνες τις περιπτώσεις, αντίθετα μάλιστα, κάποιες φορές οι κινήσεις τους έρχονταν σε αντίθεση με το τι μπορεί να έπαιξε σε αυτόν τον τομέα 4-5 μέρες πριν. Όπως αυτή η αναβάθμιση 2 μονάδων, που ήρθε λίγο μετά από μία ελαφρώς αποτυχημένη έξοδο μας στις αγορές (πράγμα που προβλήθηκε φυσικά ελάχιστα από τα γνωστά ΜΜΕ).

Τι θέλω να πω? Βλέπω ξεκάθαρες πολιτικές σκοπιμότητες.

Η αναβολη αναβαθμισης της αλλης εταιριας ομως δεν μας ειπες ποια σκοπιμοτητα εξυπηρετει?

Και γενικα αδυνατω να καταλαβω πως τη μια λες ετσι, και την αλλη υποστηριζεις τις στρατιες ραντιερηδων που ζουν απο τους φοιτητες (στο αλλο θρεντ).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.