Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από daospi

Για πείτε μου κανένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων...

Photoshop(η τελευταια εκδοση ειναι η 7 νομιζω?)?????

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 20:42]

Photoshop(η τελευταια εκδοση ειναι η 7 νομιζω?)?????

Εκτός από αυτό.

Αρχική απάντηση από daospi

Εκτός από αυτό.

Paint Shop Pro εκδοση οτι βρεις(δεν θυμαμαι την τελευταια).

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Η DFI δεν θελει να συνεργαστει με το SP2...3 φορες το εβαλα κ στις 3 πεταει μπλε οθονες μολις μπω win...

Το εβγαλα με το system restore κ μαλλον ησυχασα..

Φάνη η NV λέει ρητά ότι μετά την εγκατάσταση του SP2, πρέπει να ξαναπεράσεις τους Drivers. Αλλά η DFI φταίει έτσι και αλλιώς, πρόκειται για προβληματικό κομμάτι. :slap: :slap:
Αρχική απάντηση από aristos87Τι άλλο θα δούμε!!!!!?!?!??
βλασφήμια, θάνατος στα σπίτια της ECS :TD:
Αρχική απάντηση από LordOfRings

@Samael θα πετάξουμε αυριο Χαρταετό .. ..????

Χαχαχ!Μπααα μεγαλωσαμε :p

Παρε κανενα τηλ να βρεθουμε ρεεεεε :D

Αρχική απάντηση από enduracell

Φάνη η NV λέει ρητά ότι μετά την εγκατάσταση του SP2, πρέπει να ξαναπεράσεις τους Drivers. Αλλά η DFI φταίει έτσι και αλλιώς, πρόκειται για προβληματικό κομμάτι. :slap: :slap:

1.Ευχαριστω θα το δοκιμασω

2.Καλα μη κανεις ετσι :slap: :slap:! λολ

Αρχική απάντηση από Trooper

Αντε να δώ ποτε θα πάω level 40...:p

elite elite elite μονο ετσι φιλε troop εχω βρη την χαρα μου. :p αλλα θελει μπολικη ωρα

ΠΟΠΟ έχω λιώσει στο γέλιο!!!:rofl: :rofl: :rofl: Μου έδωσε ο αδελφός μου ένα cd με σποτάκια απο μια πρωινή εκπομπή τον 105.5 rock θεσσαλονίκης.... πρωινό φρικασέ λέγετε και έχει απίστευτο γέλειο το τι λένε στα σποτάκια τους!!!!!! ΤΟ ΛΟΛ το ίδιο!!!!:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

γμτ εβαλα μια δισκετα που εφερα απο πανω και μου εβγαλε bad sector , αυτες οι DFI ειναι πολυ ζημιαρες :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

γμτ εβαλα μια δισκετα που εφερα απο πανω και μου εβγαλε bad sector , αυτες οι DFI ειναι πολυ ζημιαρες :hehe: :hehe:

Βάλε κανα χαλασμένο floppy και θα την διαβάσει ρε συ

:devil:

Η DFI πάντως, ούτε τεχνολογικό επίτευγμα είναι, ούτε καμιά πρωτοπορειακή μητρική με επαναστατικά features.

Έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος την προτιμά απλώς επειδή είναι trendy...

post-129-1416071764,9634_thumb.jpg

Χαιρετώ σας! Σήμερα γύρισα από Πάτρα-Αθήνα. Καλά έπαθα με αυτά που είδα στην Αθήνα. Πέρασα από Αττική οδό και αισθανόμουνα λες και το Ηράκλειο είναι χωριουδάκι...

Δεν περασες 2-3 μηνες αφου πρωτοφτιαχτηκε και οταν εβρεχε εσταζαν οι συραγγες μεσα.... γιαυτο εντυπωσιαστηκες. Οχι πως στο Ηρακλειο τα εργα ειναι στεγανα και δεν σταζουν ετσι.... Πηγανε και χτισανε γηπεδο στην αμμο οι... "θεοι του μπιλιαρδου"

και εγω γυρνοντας απο πατρα επαθα οταν μπηκα στην αττικη οδο, απλα γιατι ειχα κανει λαθος δρομο και δεν πηγα απο ελευσινα-καβαλας κτλ κτλ. το ψηλιαστικα οταν ειδα 2.40euro στα διοδια, γατα ειμαι ο ατιμος :p

SLN ζεις ακομα? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.