Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:44]

αμαν πολυ ορθογραφικο λαθος τωρα τελευταια

λογικο, ηρθε η ανοιξη

μελισσουλες, μυρμηγκακια, ya know

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα

Ποιος παει σχολειο τωρα/// 2 πρωτες ωρες φωτοσυνθεση εχουμε..

δεν θέλω τέτοιους φίλους δεν θέλω τέτοιους φίλους που να με κάνουνε πικρά να πληγωθώ δεν θέλω δεν θέλω δεν θέλω τέτοιους φίλους , φίλους που θέλουν να με βλέπουν να πονώ :p

Επαιξα ένα μπασκετακι με κάτι κολιταρια τη τελευταία ώρα που είχαμε γυμναστική, πςςςςςςςςςςςςς...

Λιώσαμε αλλά γούσταρα!

Ονειρεύομαι ένα κόσμο χωρίς κακό, χωρίς μίσος, χωρίς δυστυχία. Ονειρεύομαι ένα κόσμο που κανένας δεν θα παραμονεύει τον άλλο. Ονειρεύομαι ένα κόσμο οπου ο ένας θα προσφέρεται στον άλλο και δεν θα κοιτάει πως να βγει αυτός πρώτος. Ονειρεύομαι ένα κόσμο οπου θα επικρατεί μονάχα η ειρήνη, η αγάπη και η ευτυχία. Ζητάω πολλά?????

το παραπάνω όπως το πάρει κανείς... :)

Αυριο πάω να πάρω ηχεία με βασικό κριτήριο το sub και με όριο τα 150-155 ευρώ. Γι'αυτο ρίχτε καμια ιδέα!

Ζ-2300 ή Creative 250?

Τα creative εχω διαβάσει οτι υπερθερμένετε αρκετά το sub και οτι το χειριστήριο ειναι ολίγον gtp. Απο την άλλη για τα logitec εχω ακούσει οτι μπασάρουν υπερβολικά....

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ονειρεύομαι ένα κόσμο χωρίς κακό, χωρίς μίσος, χωρίς δυστυχία. Ονειρεύομαι ένα κόσμο που κανένας δεν θα παραμονεύει τον άλλο. Ονειρεύομαι ένα κόσμο οπου ο ένας θα προσφέρεται στον άλλο και δεν θα κοιτάει πως να βγει αυτός πρώτος. Ονειρεύομαι ένα κόσμο οπου θα επικρατεί μονάχα η ειρήνη, η αγάπη και η ευτυχία. Ζητάω πολλά?????

το παραπάνω όπως το πάρει κανείς... :)

keep dreaming :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πιστεύεις στο θεό?

Αν ναι, μπορείς να αυτοκτονήσεις, και αν είσαι οκ, θα πας στον κόσμο που ονειρεύεσαι.

Αν όχι, ζητάς πολλά.

Παίδες κάνα linky για καλή γκαλερί με widescreen wallpapers ξέρετε?

Από τον googly δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο...

Αρχική απάντηση από sotiris

Πιστεύεις στο θεό?

Αν ναι, μπορείς να αυτοκτονήσεις, και αν είσαι οκ, θα πας στον κόσμο που ονειρεύεσαι.

Αν όχι, ζητάς πολλά.

Ρε το λιβανι δε το στριβουνε ρεεεεεεεεεεε!!!!!

<different post>

Μαλλον κάποιον τσάντισα, είδα στο site μου καμιά 50αριά intrusion attempts σήμερα, ίδια μέθοδος + διαφορετικές IP addresses = Ιδιος τύπος + πολλά proxies.

:hehe:

Κάτσε καλά μωρή κουφάλα αφού δε τα καταφερνεις...:p :P :p :P

Αρχική απάντηση από sotiris

Πιστεύεις στο θεό?

Αν όχι, ζητάς πολλά.

Μη μου βάζεις ιδέες λέμε.... :p

:blink:

Πάντως δεν ισχύει αυτό που λες. Η αυτοκτονία είναι αμάρτημα άρα no παράδεισος... Τι νόμιζες; ’μα ήταν έτσι θα αυτοκτονούσαν όλοι... Τα 'χει προβλέψει αυτά ο Μεγαλοδύναμος... :p

Εκεί που καθόμουν και άκουγα τραγούδια, ξαφνικά έπαιξε ένα κομματάκι που μου θύμησε πολλά.

"Εμείς το πήραμε, εμείς. Πιστέψτε το. Εμείς το πήραμε, εμείς. Με το σπαθί μας, με το δίκιο μας, με την ικανότητά μας. Εμείς το πήραμε Έλληνες!"

Για εκείνο το καλοκαίρι...

post-400-1416072522,1612_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.