Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

επιτελους εβαλα πριν μια ωρα 2Χ250 σε RAID 0 και ειδα μεγαλη διαφορα απο τον 80αρι που ειχα:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

astrolabos, συμφωνώ απολύτως.Έχω βαρεθεί κάθε υπουργός παιδείας να εισφέρει κάθε φορά τα δικά του δαιμόνια.Σε δουλειά να βρισκόμαστε όλη την ώρα.Τίποτα δεν πρόκειται ν' αλλάξει αν τα μυαλά των ιθυνόντων δεν αλλάξουν τακτική και δουν λιγάκι την πραγματικότητα.

Γενικότερα πάντως από θέμα εκπαίδευσης-παιδείας εγώ είμαι οικτρά απογοητευμένος στην Ελλάδα και ειλικρινά δεν πιστεύω πως όσο θα ζήσω θα δω καλύτερες μέρες.

Καλημερααα :)

Ετοιμο το γραφειο στεγαστηκαν σχεδον ολα

καλα παμε :D

Κανει και κρυο σημερα, που να παμε για καφε?

Flocafe η καστρα? :p

Ρε σκάνε μύτη κάτι παλικαράκια στο Λάμπη....όχι μαργαριτάρια....αλλά ολόκληρα Στρύδια λέμε:T:

Με δώρο το τσόφλι:hehe:

Μπα σε καλό να μου βγει...γελάω απο το πρωί

Την τάνα μου μέσα.. έσκασε το τροφοδοτικό και πήρε μπάλα μητρική και δύο δίσκους.

Αρχική απάντηση από jpavly

Την τάνα μου μέσα.. έσκασε το τροφοδοτικό και πήρε μπάλα μητρική και δύο δίσκους.

:coax:

Astro..δεν εχει σημασια..οτι σου κατσει ειναι τελικα...

Ουτε 10 μερες δεν εμεινε το Silverstone...

:p :p :p

Αρχική απάντηση από fragou14

καλησπερα:hi:

μια ερωτιση για πιο λογο εβαλε βαζελινι????? ?????

( http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2057949#post2057949 )

Για να γλιστράει καλύτερα...:hehe:

Για να μην περναει το νερό σε περίπτωση υγροποίησης και να προλαβει τυχόν σκουριές και κοκκινίσμτα...:T:

Ειναι αυτο που λέμε.. αλλος την βάζει και.. δροσίζεται και αλλος την βάζει και ζορίζεται!

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Για να γλιστράει καλύτερα...:hehe:

Για να μην περναει το νερό σε περίπτωση υγροποίησης και να προλαβει τυχόν σκουριές και κοκκινίσμτα...:T:

Γιατι εεεεεετσι του αρεσει.. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.