Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

κανονικα και με το νομο. Βέβαια ειναι καποιες επαφες που θα επρεπε να ειναι ον αλλα δεν ειναι συνδεδεμενοι

Αρχική απάντηση από Expert

παιδιά...MSN μπαίνετε?

Εδώ και αρκετή ώρα το παλεύω, αλλά δεν βλέπω φως.

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 14:50]

Προσπαθησε να μη αυτοκτονησεις απο τον καιρο και πηγαινε πιες καμια απιστευτη σοκολατα στο Sprungli στην Bahnhofstrasse. Αν παλι θες να δεις κανα συγγενη σου παρε το τραμ (το 6, οχι το τελευταιο) και πανε μεχρι το ζωολογικο κηπο :hehe:

γειά σου ρε τσίρο κοσμογυρισμένε!

Δωρεαν προγραμμα parental control??

Το θελω για ενα ξαδερφακι μου που θα βαλεi adsl.....

Αυτο που εχουν στα σχολεια τι ειναι??

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 15:34]

Eχει ιδέα κανένας από Adobe Encore DVD 2.0? :cry:

Έχω μετατρέψει 5 επεισόδια από DVIX σε Μ2P(Mpeg-2) με το ''Canopus ProCoder Express For EDIUS'' για να τα αναγνωρίζει το ''Adobe Encore DVD 2.0'' περιπου ~2.8 GB το ενα,γιατί με Divx=nogo,τα εισάγω μέσα στο έργο,Menu,λινκ,κλτ,με το Trancode->Automatic (2.6 Mbps Bitrate το κάθε ένα ).

το πρόβλημα μου είναι ότι μόλις άρχιζε να το κάνει Βuild,μετά από 5 λεπτά crasharei το πρόγραμμα.

Τα Vista φταίνε?

για το συγκεκριμενο προγραμμα δεν ξερω αλλα εχεις δοκιμασει να κανεις τη δουλεια σου με το ConvertXtoDVD 2?

ειναι πολυ ευχρηστο και νομιζω οτι εχει την καλτυερη αποδοση οσον αφορα ποιοτητα εικονας κατα τη μετατροπη

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 18:13]

http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=2

Το έλα να δεις.

Από την εκπομπή τους 30Φπουλου.

:respect:

ειναι αυτο που λεμε

γκουκ μουκ μ@λ@κιες δεν εχει!

καλα τον ξεφτελησε τον γερο σατιρο.μας εχει πριξει τα @@ τοσο καιρο (τον παιζει και ο 30φυλοπουλος) και ενω ο κοσμος εξω καιγεται....αυτοι...χτενιζονται...

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 21:36]

το msn ακομη τπτ! :mad:

ουτε εμενα παιζει :TD:

Αρχική απάντηση από Chosen

lol Expert η υπογραφή σου είναι εντελώς άστοχη! Ούτε καν δοκάρι ;)

Αν κατάλαβες ότι εννοώ ότι είναι το ίδιο άτομο...όχι...είσαι corner :p

Τώρα αν εννοείς κάτι άλλο...εδώ είμαστε να καταλάβουμε

ΑΠΟΡΙΑ

Γιατί στον τίτλο όταν πάω να γράψω modder(σωστά δεν το γράφω?) μου βγάζει αυτό?

Νταξ...

Εγώ δεν σε έβρισα ούτε σε ειρωνεύτικα ούτε τπτ...

Θα το βγάλω...αλλά όχι επειδή το λές εσύ...αλλά γιατί μ το είπε κάποιος άλλος...καλό θα ήταν να χαλάρώσεις λιγάκι πάντως....γιατί μόνο καλό δεν κάνει...και να καταλάβεις τι ακριβώς απαιτεί η θέση που έχεις και εκπροσωπείς

Φιλικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.