Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

παντος αν ειχε ενα ακομα ημχ,θα ειχαμε αποτελεσμα χαντ-μπολ

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:23]

πολωνε καθε μερα που σηκωνεσαι ετσι χαρουμενος εισαι?:p

Yeap, κακο ειναι ? :p

ΒΤW τι ηταν αυτο χθες το βραδυ ?? :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από o polonos

Yeap, κακο ειναι ? :p

ΒΤW τι ηταν αυτο χθες το βραδυ ?? :cry: :cry:

οχι βρε:)

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 20:47]

Καταραμενε γκαντεμη dpresv (κολλαει παντου η γκαντεμια του... σαν τον "επιτιμο προεδρα" ενα πραγμα)

να σαι καλά... άμα έχεις τέτοιους φίλους...

πάντως για αποκατάσταση του ονόματος μου, έχω να πώ ότι το μόνο που μου κάηκε πρόσφατα ήταν μία 7800gtx (κάηκε = τσαφ,σπίθες και φοβερή μπόχα)

ένα coolermaster 450w δε μετράει, γιατί πρώτον δε χάλασε, απλά αδυνάτισε και βάραγε συχνά restart το pc αλλά και δεύτερον τι να κάνει το κακόμοιρο, δούλευε από το 2004 σε full load, πρώτα στο pc του αδερφού μου, και μετά σε μένα, τί άλλο να περιμένει κανείς από ένα τροφοδοτικό? πήρε την κάτω βόλτα όταν του πέταξα πάνω την 7800gtx και μετά τον διάδοχό της, την 1950pro :D

Αρχική απάντηση από kender [Χθες, στις 23:02]

LOL :p

ρε τι αλλο θα δουμε! :hehe: :hehe: :hehe:

καλημερα σε ολους!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ρε τι αλλο θα δουμε! :hehe: :hehe: :hehe:

καλημερα σε ολους!

ετσι οπως πας σε βλεπω να παιρνεις την πρωτια Γιωργη στο spam:hehe:

Αρχική απάντηση από Winters

Δεν ειπα πως ηθελε να τα φαει.... το τελευταιο 6μηνο εχει πεσει πολυ ο Νικοπολιδης και αυτη τη περιοδο ο Χαλκιας ειναι καλυτερος...

Ας ειναι καλα ο φλαχφλουχτεν ....

ΥΓ... Ρε παιδια αυτη η ταχυτητα για 19ε το μηνα καλα δεν ειναι?

104012551.png

:magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic:

Στην δουλειά

104513784.png

:hehe::hehe:

104514938.png

Αρχική απάντηση από o polonos

Καλησπερες :happy2: :p

:hehe:

Μετα το Πασχα ειστε να κανονισουμε καμια εξορμηση σε κανα λαδαδικο

για μασα?

Καπως πρεπει να αναρρωσω απο τα νεροβραστα :D

Αρχική απάντηση από Snips

Οπότε με βλέπω μετά τις γιορτές βουρ για νυστέρι! Από πέρυσι τον Αύγουστο δεν το γλυτώνω το σκάψιμο!

Go for it.....Στη βραση κολλαει το σιδερο :p

βλ. δικια μου περιπτωση ;):D

EEE απορία!

Γιατί το ηλίθιο το 3DMark06 μου έβγαλε κάρτα 6600GT Duo και τώρα είμαι 1ος παγκοσμίως με σειρά 6xxx?

Οέο?

O 2oς έχει 7 χιλιάρικα και εγώ 11, μιλάμε για ownage απίστευτο :hehe::rofl:

Πάντως οι μνήμες χωρίς mod ακόμα, στα 2200 έβγαλαν άνετα σκορ, που να είχα και σοβαρή ψύξη + volts :flex::D :D :D:flex:

Να πήγαινε και ο πυρήνας έτσι θα χοροπηδούσα! :jump1:

Μου βγήκε η ψυχή να κουβαλήσω με τα πόδια το ηλίθιο το UPS απο το Πλαίσιο σπίτι μου!!!! Και όχι τίποτα, μπήκα να παίξω και ενα καουντεράκι μετά για να χαλαρώσω και απο την τρεμουλα του χεριού δεν πετύχαινα ούτε hostage σε διάδρομο (δοκιμασμένο). :rip::blink: :cry:

Αρχική απάντηση από geogeoland

Μου βγήκε η ψυχή να κουβαλήσω με τα πόδια το ηλίθιο το UPS απο το Πλαίσιο σπίτι μου!!!! Και όχι τίποτα, μπήκα να παίξω και ενα καουντεράκι μετά για να χαλαρώσω και απο την τρεμουλα του χεριού δεν πετύχαινα ούτε hostage σε διάδρομο (δοκιμασμένο). :rip::blink: :cry:

Πώς φαίνεται ο αγύμναστος :hehe::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.