Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από defiant

kid got owned.. lol

http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=ht

το καημενουλι...κριμα....

Το απολυτο ξενερωμα....

σκεφτειται τον κανακαρη σας...(εστω σε μελλοντικη κατασταση)...να παιζει μια τετοια μαμακια που του εστειλε ενας φιλος του ...στην μολις ολοκαινουργια οθονη TFT που χαλβαδιαζατε καιρο .........αουτς!!!:devil:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG

σκεφτειται τον κανακαρη σας...(εστω σε μελλοντικη κατασταση)...να παιζει μια τετοια μαμακια που του εστειλε ενας φιλος του ...στην μολις ολοκαινουργια οθονη TFT που χαλβαδιαζατε καιρο .........αουτς!!!:devil:

δεν υπάρχει καμία, μα καμία, μα καμία περίπτωση το μαλα... oups!!!

ο κανακάρης μου ήθελα να πω, να αγκίζει το P ersonal C omputer μου.

θα του έχω ένα 386 win98se optimized, έτσι για να μαθαίνει. :devil:

είδατε στις ειδήσεις τον ΒΛΑΚΑ το δημοτικό σύμβουλο ρεντίνας που έπιασε τον κύκνο με .... προστασία ενός γαντιού?

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, σ' αυτήν τη χώρα θα κολλήσουμε όλοι, μιλάμε για βλακεία.

και δήλωσε και ότι έχει 2 πτυχία και ότι είναι επιστήμονας.

ΖΩΑ

Το σύστημα αρχικοποιήθηκε επιτυχώς.

Κεφαλίδα: Η λύση σας αξιολογήθηκε στις 13/02/2006 19:34:01.

Η υποβολή σας βρέθηκε επιτυχώς.

Κεφαλίδα: Το md5 hash της λύσης σας είναι 7664ae6601a61fa77f19cb77845a5e22.

Κεφαλίδα: Η λύση σας είναι γραμμένη σε c++.

Κεφαλίδα: Η λύση ανήκει στον χρήστη zapotekzsp@gmail.com.

Κεφαλίδα: Η λύση σας αφορά το πρόβλημα apollon.

Κεφαλίδα: OK -- Βρέθηκε επιτυχώς

Σύστημα: Ο πηγαίος κώδικας σας αποθηκεύτηκε επιτυχώς.

Μεταγλώττιση: Επιτυχής

Σύστημα: Το εκτελέσιμο αρχείο σας αποθηκεύτηκε επιτυχώς.

Εκτέλεση 1: Επιτυχής -- Η εκτέλεση του προγράμματος σας με το testcase 1 ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Testcase 1: Σωστό

Εκτέλεση 2: Επιτυχής -- Η εκτέλεση του προγράμματος σας με το testcase 2 ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Testcase 2: Σωστό

Εκτέλεση 3: Επιτυχής -- Η εκτέλεση του προγράμματος σας με το testcase 3 ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Testcase 3: Σωστό

Αξιολόγηση: Επιτυχής -- Η αξιολόγηση της υποβολής σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς!

Η υποβολή σας έγινε δεκτή και ως εκ τούτου θα αξιολογηθεί μετά το πέρας της τρέχουσας φάσης!

Το σύστημα αξιολόγησης

Εκ μέρους της Διαχείρησης._

Τι ευτυχία. :D:D

BTW τον εσκισαν το καιμενο...

F*cked up parents... tbfh

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Δοξα τον θεο μου ηρθε η DSL επιτελους σημερα.......η ετηση ειχε γινει στις 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ...

vivodi να υποθέσω?

Αρχική απάντηση από Βασιλης

ολα μαζι....291

στα γνωστά επίπεδα...

εδώ, καμιά 15ριά μέρες, παίζει το cube που ήρθε μαζί με ένα microcom 6332, το οποίο αποδείχθηκε πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα, με firewall της conexant

καλά ping....:D

6332?Eισαι σιγουρος?Δεν υπαρχει κατι τετοιο νομιζω!Εμενα ειχε το 2636..παρα μα παρα πολυ καλο Modem/router..ειδικα μετα το firmware update!Δυστυχως το πουλησα γιατι ηθελα ασυρματο..

Αρχική απάντηση από deadlock7

6332?Eισαι σιγουρος?Δεν υπαρχει κατι τετοιο νομιζω!Εμενα ειχε το 2636..παρα μα παρα πολυ καλο Modem/router..ειδικα μετα το firmware update!Δυστυχως το πουλησα γιατι ηθελα ασυρματο..

:T: μάλλον έχεις δίκιο γιατί δεν το έχω μπροστά μου, το χρησιμοποίησα έτσι για να δώ τι λέει,

έβαλα το ZyXel που είχα και πριν αφού υποστηρίζει QoS και δεν χρειάζεται reboot για να πάρει νέο configuration.

Το microcom βέβαια, για τζάμπα, απλά μαμάει....

Αρχική απάντηση από sotiris

είδατε στις ειδήσεις τον ΒΛΑΚΑ το δημοτικό σύμβουλο ρεντίνας που έπιασε τον κύκνο με .... προστασία ενός γαντιού?

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, σ' αυτήν τη χώρα θα κολλήσουμε όλοι, μιλάμε για βλακεία.

και δήλωσε και ότι έχει 2 πτυχία και ότι είναι επιστήμονας.

ΖΩΑ

Kάτσε μην περάσει στα περιστέρια και μας κουτσουλάνε και κολλάμε τον ιό...Βομβαρδισμός στο Σύνταγμα, πολεμικές σειρήνες!!!

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.