Jump to content



Seagate ST3500320AS. Reallocated Sector Count??


Jonathan

Recommended Posts

Έχω τον δίσκο του τίτλου, και έχει λίγο καιρό που μερικές φορές που προσπαθώ να αποσυμπιέσω αρχεία, απο τον δίσκο στον ίδιο δίσκο, μου έβγαζε πρόβλημα, "cannot find the sector requested". Έκανα αντιγραφή τα αρχεία σε άλλο δίσκο και όλα καλά. Ή, έκανα αποσυμπίεση τα αρχεία σε άλλο δίσκο απο τον Seagate και πάλι όλα καλά.

Τον έλενξα με το HDD Regenarator, και δέ βρήκε τίποτα. Ούτε bad sectors ούτε Delays...

Τελικά, έβαλα το HDD Tune Pro, και μου βγάζει warnings μόνο στους 2 seagate δίσκους που έχω.Οι WD είναι οκ. στον εν λόγω δίσκο βγάζει το (05) Reallocated Sector Count ...και (0A) Spin retry cound.

post-3919-1416074333,9828_thumb.jpg

Έβαλα μετά το Seatools της Seagate, και έτρεξα όλα τα τεστ εκτός απο εκείνα που ζητάει να σβηστούνε τα partition του δίσκου πρώτα, και σε όλα τα τεστ και οι 2 δίσκοι πέρασαν ΟΚ. :...::...::...:

Τελικά δέ ξέρω τι να σκεφτώ. Θα σβήσω το partition, και θα τον κάνω και ενα zerofill, θα τρέξω μετά και τα υπόλοιπα τέστ απο seatools, αλλά κάτι μου λέει οτι δε θα βρεί κάτι.

Στη τελική και για εγγύηση να τον στείλω, άν δέν βρούνε πρόβλημα και οι τεχνικοί, δέ θα μου τον αλλάξουνε. Εκτός και άν χρησιμοποιούνε διαφορετικά προγράμματα.

Καμία πρόταση υπάρχει?

Όσο για τον άλλον δίσκο που είναι και αυτός seagate, και είναι και ο Boot με το λειτουργικό, εκείνος στο HD Tune Pro, βγάζει warning σε spin retry count μόνο. Πρέπει να ανησυχώ μήπως??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.