Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Lazy αυτο εννοω

http://i42.tinypic.com/167jfgz.jpg

Ένα τυχαίο screenshot με μαχαίρωμα με πέτυχε... :o

Επίσης να πεθαίνω συνεχώς από teamkill είναι ακόμα πιο τραγικό!Έκανα κι εγω 3-4 δε λέω...Απλά κάποιοι το ξεφτιλίσανε

Βασικά για εμένα το μόνο πρόβλημα είναι τα teamkills. Γίνονται πολλά, γιατί έχουμε μάθει να μη μας νοιάζει. Νομίζω είναι θέμα συνήθειας. Στη Metro είναι σοβαρό πρόβλημα όταν αποκλείσεις τους αμερικάνους, γιατί είναι όλοι σε πολύ στενό χώρο και οι snipers από πίσω θερίζουν... Εμένα με έκανε kick να φανταστείς.

Για μενα Hc και 64αρης,απλα καταντα βαρετο,και ειδικα σε "κλειστες" πιστες,πιο πολυ εισαι νεκρος παρα ζωντανος,δεν προλαβαινεις ουτε να στοχευσεις,εχετε και τα Rpg σε infrantry ελευθερο,ο απολυτος χαμος

Δεν είναι βαρετό. Και εγώ αν ψάξεις παλαιότερα posts θα δεις ότι ήμουν αντίθετος. Είναι απλά διαφορετικό παιχνίδι. Θέλει να παίζεις με άλλο σκεπτικό. Πχ στη Seine που παίζαμε, έριξα 6 μαχαίρια. Ξέρεις γιατί; Γιατί μπορούσες εύκολα να περάσεις πίσω τους, αφού δεν παίζει το spotting, να ανέβεις στα κτίρια που ήταν camperομένοι και να τους θερίσεις. Μπορούσες πολύ εύκολα να καθαρίσεις snipers που ήταν στα κτήρια, γιατί και με assault rifle να έριχνες, τους έκαναν αρκετή ζημιά για να πεθάνουν, ενώ αυτοί αν κουνιόσουν δεξιά αριστερά ήταν δύσκολο να σε πετύχουν. Το ίδιο και με τα LMGs.

Εντάξει, δε λέω, τα m320, rpgs & grenades είναι προβληματικά, γιατί σκοτώνουν για πλάκα, αλλά εμένα πρέπει να με έφαγαν 4-5 φορές μόνο έτσι. Επίσης, σκοτώνεις με τα πιστόλια. Δε χρειάζεται να αδειάζω τη γεμιστήρα του G18 για να πέσει ο άλλος. Θέλει πολλά medikits, αφού δεν υπάρχει health regeneration και repairs, αφού ούτε τα οχήματα αυτοεπισκευάζονται. Λίγο θέμα είχαμε με το ελικόπτερο που δε μπορείς να παίξεις εύκολα χωρίς spotting και επίσης οι πύραυλοι κλειδώνουν και στα δικά σου οχήματα.

Θέλει προσοχή, αλλά είναι πολύ καλό mode. Κρίμα που δε μπορεί να γίνει χωρίς teamkills. Γίνεται δηλαδή, αλλά δε θα μας έχει στο blog σαν HC server, αλλά σαν Custom. :hm:

Link to comment
Share on other sites

ΑEK με σιγαστηρα και FG.Προχθες κατεβασα 8 ατομα στα ισια ολα μαζι στην δεξια εξοδο - τζαμαρια οπως πας για C.Το οπλο απλα δε υπαρχει.Μονο κεφαλια και καθολου spread.

Link to comment
Share on other sites

Δε το κρατατε μονιμα σε hardcore μπας και γλιτωσουμε απο τα rpg και m320 που μερικοι τα εχουν κανει ψωμοτυρι!!

Πολυ ποιο ποιοτικο παιχνιδι!

Πως ακριβώς περιορίζονται τα rpg & m320 ; :...:

Μάλλον χειρότερα είναι θα έλεγα, αφού σε σκοτώνουν ακόμα πιό εύκολα με αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως για αλλαγή καλό ήταν το "σκληροπυρηνικό":p. Αν θα μπορούσαν να μετριαστούν τα rpg κατά πεζών θα ήταν ακόμα καλύτερα. Και όντως σε στενές πίστες γίνεται η σφαγή της Χίου:boxed::rip: Αλλά είχε και την πόρωση του :T:

Link to comment
Share on other sites

Έχει κάνει το παιχνίδι η DICE έναν αχταρμά. Χάρτες που είναι καλοί για Rush, είναι άθλιοι για Conquest και το ανάποδο. Η Metro σε Conquest θέλει <32 players γιατί μετά γίνεται ανεγκέφαλο shooting field.

Κατέστρεψαν εντελώς τους χάρτες του Back to Karkand, εκεί που παλιά υπήρχαν server μόνο για Wake ή Karkand!

Οι μεγάλοι χάρτες είναι υπερβολικά ανοιχτοί, οι μικροί υπερβολικά κλειστοί.

Προσωπικά δεν έχω αγαπημένη πίστα ή όπλο, μου είναι όλα το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Χάρτες που είναι καλοί για Rush, είναι άθλιοι για Conquest και το ανάποδο.

Στο BC2 όμως, κάποιοι χάρτες δεν υπήρχαν σε conquest ή rush. Εμένα δε μου άρεσε αυτό, ήθελα να μπορώ να τους παίξω όλους. :hm:

Εδώ τουλάχιστον είναι στο χέρι σου να μην τους βάλεις στο map list.

Link to comment
Share on other sites

Πως ακριβώς περιορίζονται τα rpg & m320 ; :...:

Μάλλον χειρότερα είναι θα έλεγα, αφού σε σκοτώνουν ακόμα πιό εύκολα με αυτά.

ναι αλλα δεδομενων των teamkills δε κυκλοφορουν ολοι οι noobs με ενα rpg στο χερι. αυτο παρατηρησα εχθες με εξαιρεση στην metro οπου με γ... στα rpg και m320 στο γνωστο στενακι λιγο μετα το deployment spam και εkει που λεω δε παει αλλο και εβαλα και γω m320 μετα απο 2-3 kills που εκανα με kickαρε!!!

θεωρω οτι το rpg εναντιον infantry ειναι απαραδεκτο. τυχαινουν βεβαια και απροοπτα οπως για παραδειγμα εχθες στην tehran εμφανιζεται LAV καποιος απο την ομαδα μας του ριχνει με rpg και ενω παω να του κολησω C4, το rpg με εκανε teamkill. ξενερωσα γτ ημουν με το detonator στο χερι αλλα ετσι το παιχνιδι γινεται ποιο ρεαλιστικο.!!!!!!

Γενικοτερα γινεται πολυ ποιο ποιτικο παιχνιδι, προσεχει ο καθενας που ριχνει (που θα στεκεται για να ριξει, μην εχει αλλον μπροστα του), τα pistols αποκτουν νοημα, δε χρειαζεται να αδειασω μισο γεμιστηρα του aek για ενα kill, περιορισμος των mortar ( οχι στo bazo που απαγορευεται αλλα γενικοτερα)

Γενικοτετα, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

Link to comment
Share on other sites

Αν θετε μπορουμε σημερα να παιτσουμε "Pistol/Knife Only" και HC. Τα limits ειναι compiled και μας περιμενουν....

Ακουω αποψεις ωστε το μεσημερι να σεταρω το server

Εγώ είμαι μέσα με τα 1000. Αρκεί να είναι ευδιάκριτος ο τίτλος για να μην έχουμε παρατράγουδα. :fun:

Link to comment
Share on other sites

Oλιγον τι τραγικα ψες τα πραματα...

Προσπαθησα να παιξω sniper, πανω απο τα ~500m ολοι οι κινουμενοι στοχοι τηλεμετεφεροταν απο σημειο σε σημειο, αντε να πετυχεις ανθρωπο...

Τον Ακη παντως το κοτωσα(απο κοντα σχετικα ομως) με 2 hit ενω πιλοταριζε as usual :p

Γενικά κινούμενο στόχο στα 500+ μέτρα είναι δύσκολο να πετύχεις και πολύ λογικό, αφού η σφαίρα κάνει και 1" να φτάσει κι έχει ήδη μετακινηθεί. Σε τέτοιες αποστάσεις πετυχαίνεις κάμπιες, αυτούς που κάθονται να γεμίσει το health και αυτούς που σκοπεύουν να ρίξουν Javelins/Stingers.

Major miscalculation, στα 350μ ηταν τελικα. Το διαπιστωσα προχθες κανοντας head shot, εστρωσε οταν περασα τους τελευταιους nvidia drivers.

Αν κ βεβαια τωρα εχω αλλο νταλκα...το stuttering παει συνεφο κ αναγκαστικα παιζω με 1 core @35fps... :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.