Jump to content



ποιο από τα 3 κινητά?


AGRIMI

Recommended Posts

lg gt 500

nokia 5230

samsung s5230

ποιο από τα παραπάνω 3 κινητά να πάρω?

είμαι ευχαριστημένος με την nokia και samsung αλλά την lg δεν την έχω χειριστεί.

οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής:

όσο περισσότερη μπαταρία έχει τόσο καλύτερο.

τίποτε άλλο.

αν κάποιο από τα 3 έχει gps πρόγραμμα και όχι agps μέσω ιντερνετ εκείνο θα πάρω. αυτά

Link to comment
Share on other sites

Το agps είναι πρωτόκολλο για πιο γρήγορο κλείδωμα μέσω της κεραίας του κινητού για να στο πω χοντρικά. Δεν είναι αυτό που σε χρεώνει, είναι + και θέλουμε να το έχουν τα κινητά.

Το πρόβλημα είναι στο GPS software το οποίο βάζουν και ζητάει ενημερώσεις μέσω internet. Αν βρεις κάποιο Symbian (αν έχουν Symbian όλα αυτά) που να παίζει χωρίς ενημερώσεις είσαι ΟΚ.

Τα LG απ' ότι ξέρω είναι σε όμοια δομή με τα Nokia, αλλά μπορείς κάλλιστα να το δοκιμάσεις. Τις μπαταρίες είναι εύκολο να τις συγκρίνεις από ένα eshop, αν και να ξέρεις ότι GPS και μπαταρία δεν πάνε μαζί :)

Link to comment
Share on other sites

jpavly το μόνο που κάνω είναι να παίρνω τηλέφωνα συχνά λόγω δουλειάς ένα δυο μυνήματα την εβδομάδα και αρκετή αριθμομηχανή. απλά να θα τύχει να ψάξω καμιά οδό και έλεγα αν ήταν κάποιο κινητό και gps θα το έπαιρνα απευθείας. όσο για τις γνώσεις μου πάνω σε κινητά δεν είναι πολύ καλές γιατί όπως φάνηκε και πιο πάνω δεν ασχολούμε ούτε και θέλω να τα βλέπω. ώρες ώρες λαχταράω τις εποχές που παίρναμε τα ποδήλατα και ψάχναμε τους φίλους μας τουλάχιστον στο χωριό μου.

Link to comment
Share on other sites

Έχω το s5230 και είμαι πάνω από ευχαριστημένος. Επςιδή έπαιξα και με άλλα touch screen κινητά της ίδιας κατηγορίας τιμή και λίγο πιο πάνω, σου λέω ότι απέχει κατά πολύ από τα υπόλοιπα. Η μπαταρία του επίσης είναι φοβερή και το ακουστικό επίσης.

Δεν έχει βέβαια gps, αλλά σε αυτά τα χρήματα, δύσκολο να βρεις.

Link to comment
Share on other sites

τελικά κατέλειξα στο nokia μιας και είναι το μόνο με symbian άρα θα έχω και χάρτες χωρίς να πληρώνω ιντερνετ. κατά τα άλλα με δυσκολεύει γιατί δεν είχα ποτέ touchscreen αλλά αρχή είναι. σαν κινητό είναι γρήγορο στις εναλλαγές πολύ καλή οθόνη και ειδικά από χρώματα.

2 μείον έχει για εμένα αντικειμενικά(αν και δεν με απασχολούν):

1. πλαστικούρα μεν αλλά καλής ποιότητας και αφής

2. κάμερα μεν 2mp αλλά χώρίς φλας

σήμερα λέω να κάτσω να ασχολειθώ λίγο γιατί αύριο στην δουλειά θα πρέπει να το χρησιμοποιώ. τουλάχιστον να συνηθίσω να παίρνω γρήγορα τηλέφωνα μέσω της εύρεσης επαφών.

οτιδήποτε άλλο θέλεται να μάθεται στείλτε π.μ.

επίσης το κινητό το πήρα δωρεάν μιας και η cosmote δίνει δωρεάν 2πλάσια επιδότηση από την δευτέρα που μας πέρασε (19/04/2010).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.