astrolabos Αύγουστος 2, 2016 #1861 Αύγουστος 2, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος raziel έγραψε: πάρχουν και οι κλαν (σπανίζουν) όπως η δική μας που δεν περιγράφεται. 4
raziel Αύγουστος 2, 2016 #1862 Αύγουστος 2, 2016 ΆστροTOG μη μου κόβεις γράμματα.Λογοκρισία τελικά κι εδώ ρε φούστη μου
SirDiman Αύγουστος 2, 2016 #1863 Αύγουστος 2, 2016 μου εκατσε ενα ωραιο παιχνιδι τοπ τιερ prokkhorovka FCM 50t 4,6κ 7 κιλ 1399 base xp ....1η κλάση! WTF τι παιχνίδια εχουν κανει αλλοι που δεν μου εδωσε μαστερι (αν και το εχω παρει) με τοσο xp!! 2
SirDiman Αύγουστος 2, 2016 #1864 Αύγουστος 2, 2016 (edited) ολα τα ζωα στην _HSF_ ειναι....α γαμιδια μου σπασανε τα νευρα παλι κολοflammers noobs Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2016 από SirDiman
astrolabos Αύγουστος 2, 2016 #1865 Αύγουστος 2, 2016 πριν 9 λεπτά, το μέλος SirDiman έγραψε: κολοflammers κολοφωτιές; 2
raziel Αύγουστος 2, 2016 #1866 Αύγουστος 2, 2016 1 hour ago, SirDiman said: μου εκατσε ενα ωραιο παιχνιδι τοπ τιερ prokkhorovka FCM 50t 4,6κ 7 κιλ 1399 base xp ....1η κλάση! WTF τι παιχνίδια εχουν κανει αλλοι που δεν μου εδωσε μαστερι (αν και το εχω παρει) με τοσο xp!! Γενικά στα meds παίζουν πολύ ψηλά τα νούμερα,έκανα μαλακία εγώ και πήρα το cdc αντί του FCM,πολύ δύσκολο playstyle το γαμήδι.Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα πετύχει ένα πλατούν από δαύτους και όντως ήταν πολύ προκλητικοί.Λες και τους είχαμε βάλει FC
astrolabos Αύγουστος 2, 2016 #1867 Αύγουστος 2, 2016 πριν 28 λεπτά, το μέλος raziel έγραψε: έκανα μαλακία εγώ και πήρα το cdc αντί του FCM Γιατί; Εγώ με το Cromwell B και το 50t, βγάζω και γαμώ τα παιχνίδια 2
SirDiman Αύγουστος 2, 2016 #1868 Αύγουστος 2, 2016 (edited) 42 minutes ago, raziel said: Γενικά στα meds παίζουν πολύ ψηλά τα νούμερα,έκανα μαλακία εγώ και πήρα το cdc αντί του FCM,πολύ δύσκολο playstyle το γαμήδι.Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα πετύχει ένα πλατούν από δαύτους και όντως ήταν πολύ προκλητικοί.Λες και τους είχαμε βάλει FC πρεπει να εισαι στη τσιτα , να ξέρεις καλα ελαφρια και τους χαρτες για να αποδώσει ... για μηνες προσπαθούσα να βγαλω το 2ο ΜΟΕ, πιστεύω ομως αξιζε το κοπο , το Fcm με δυσκόλεψε περισσότερο για αρκετα εκατονταδες παιχνιδια με το ζορι ειχα 65% Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2016 από SirDiman 1
astrolabos Αύγουστος 2, 2016 #1869 Αύγουστος 2, 2016 @Rusty_Cookie Έπαιξα φάπες με ένα E25 και δε περίμενα ότι θα τον έτρωγα. Τον έφερα στροφές, και μετά τα δύο bounce, πήγε να φύγει και του την κάρφωσα από πίσω 710 dmg bounce. Notbad.tiff Και κλασσικά, εκεί που γέμιζα να βαρέσω το Jpanther, με το που πατάω το fire, μπαίνει μπροστά μου ένας πολωνός με ένα AMX 13 75 και την έφαγε γεμάτη στο δόξα πατρί. Ρε τι είναι αυτοί ρε 3
raziel Αύγουστος 2, 2016 #1870 Αύγουστος 2, 2016 4 hours ago, astrolabos said: @Rusty_Cookie Έπαιξα φάπες με ένα E25 και δε περίμενα ότι θα τον έτρωγα. Τον έφερα στροφές, και μετά τα δύο bounce, πήγε να φύγει και του την κάρφωσα από πίσω 710 dmg bounce. Notbad.tiff Και κλασσικά, εκεί που γέμιζα να βαρέσω το Jpanther, με το που πατάω το fire, μπαίνει μπροστά μου ένας πολωνός με ένα AMX 13 75 και την έφαγε γεμάτη στο δόξα πατρί. Ρε τι είναι αυτοί ρε Πολωνός=Target practice 7 hours ago, astrolabos said: Γιατί; Εγώ με το Cromwell B και το 50t, βγάζω και γαμώ τα παιχνίδια To FCM κάνει και κανένα bounce κι έχει tier cap στο MM.Το cdc από την άλλη σχεδόν όπου και να τη φάει κάνει ammorack και βλέπει 10άρια σε μεγάλο ποσοστό. Από την άλλη είναι γρήγορο,ευέλικτο,καλό κανόνι αλλά τεράστιο για med.Είναι ιδιαίετερο άρμα και θέλει να του αφιερώσεις πολύ χρόνο και να βρεις το πολύ ιδιαίετερο playstyle του
colt3003 Αύγουστος 2, 2016 #1871 Αύγουστος 2, 2016 On 1/8/2016 at 1:42 PM, SirDiman said: Αμα στειλεις τικετ θα στο αλλαξουν δωρεαν αμα εχεις προσωπικα στοιχεια Όπερ και εγένετο !!! δεν το είχα σκεφτεί καν αυτό το ενδεχόμενο. Τους έστειλα το τικετ, και σε 24 ώρες απάντησαν θετικά για αλλαγή δωρεάν. θα τα πούμε σε λίγες μέρες που θα ενημερωθεί ο σερβερ τους ! 1
Cyber_Cookie Αύγουστος 3, 2016 #1873 Αύγουστος 3, 2016 πριν 10 ώρες, το μέλος raziel έγραψε: το πολύ ιδιαίετερο playstyle του Strong coffee , 105 οκτανια βενζίνη για να τρεχεις γρήγορα, θαμνοι δεντρα διχτυ κυαλια. Και το πιστευω εις ένα θεο για να μη σου ερθει καμια αδέσποτη. Some people just want to suffer. #παιζοντας_μπεγλερι_με_τα_κλειδιά_του_Τ-34-3
deninho Αύγουστος 3, 2016 #1875 Αύγουστος 3, 2016 κανένα Cromwell Berlin θα δούμε άραγες; Εκεί, γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου; Ή θα περιμένουμε το Μάιο;
raziel Αύγουστος 3, 2016 #1876 Αύγουστος 3, 2016 2 hours ago, Rusty_Cookie said: Strong coffee , 105 οκτανια βενζίνη για να τρεχεις γρήγορα, θαμνοι δεντρα διχτυ κυαλια. Και το πιστευω εις ένα θεο για να μη σου ερθει καμια αδέσποτη. Some people just want to suffer. #παιζοντας_μπεγλερι_με_τα_κλειδιά_του_Τ-34-3 Άμα είναι να μπαίνω φυλακή σε κάθε μάχη άστο καλύτερα,θα το πουλήσω για παλιοσίδερα
Cyber_Cookie Αύγουστος 3, 2016 #1877 Αύγουστος 3, 2016 Τι φυλακή, αφου έτσι το παίζουν το CDC στο solo random ολοι. Εμένα είναι είναι απ τα αγαπημένα μου τανκ, οταν είμαι με το BlyatBox 1
raziel Αύγουστος 4, 2016 #1878 Αύγουστος 4, 2016 (edited) 22 hours ago, Rusty_Cookie said: Τι φυλακή, αφου έτσι το παίζουν το CDC στο solo random ολοι. Εμένα είναι είναι απ τα αγαπημένα μου τανκ, οταν είμαι με το BlyatBox Τα premium τα έχω για να βγάζουν φράγκα,όχι να τα χώνω.Ο καφές θα μειώσει ελάχιστα το reload,ε και?Τα οκτάνια τι να τα κάνεις?Είναι γρήγορο άρμα και στρίβει γρήγορα,δεν έχει λογική να βάλεις αυτά τα 2 έξτρα,μόνο με πολύ καλό πλήρωμα πέφτει το reload με καφέ στα 5,89 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2016 από raziel
raziel Αύγουστος 4, 2016 #1879 Αύγουστος 4, 2016 Τελικά αυτό το πράμα το batchat ap δεν στρίβει ούτε με εγχείρηση,έχω και το πρώτο μοτέρ ακόμη.Λίγες σφαίρες γαμώτο λίγες.Αλλά έτσι και κλείσει ο κύκλος μου φάνηκε πως δύσκολα τη χάνει τη βολή,είδωμεν
Thrael Αύγουστος 4, 2016 #1880 Αύγουστος 4, 2016 (edited) Νιώθω πόσο ξεφτίλας είμαι... Πριν 3,5 χρόνια μπήκα και ρώτησα κάποια παιδιά περί WoT καθώς μόλις ξεκινούσα. Αυτά που διάβασα με αποθάρρυναν για το μέλλον του παιχνιδιού γενικά. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με το thread αλλά αντιθέτως συμμετείχα ενεργά στην παράνοια του WG forum. Όπως βλέπω πάλι το επόμενο post από το τελευταίο δικό μου είχε γίνει 8 μήνες μετά. Δυστυχώς έλειψα πολύ από το TheLab και τυχαία σήμερα βλέπω τις 94 σελίδες. Είχα πετύχει παιδιά από KISS λίγες φορές. Πώς κατάφερα και μου ξέφυγε αυτό το thread ρε γαμώτο. Κρίμα πάντως γτ είμαι σε πορεία uninstall όπως πάει. Grind, grind, grind... μου την έδωσε. Βαριέμαι να πατήσω "Battle" πια. Spoiler http://www.thelab.gr/forums/topic/81718-world-of-tanks/?do=findComment&comment=1707491 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2016 από Thrael
Recommended Posts