Stratos Posted February 29, 2004 #1 Share Posted February 29, 2004 Το αγορασα, αρα ειναι το καλυτερο!! Ανηκετε σε αυτη την ιδιαιτερη ομαδα, ειτε συνειδητα, ειτε ασυνειδητα?? Προσπαθεσατε να πεισετε τους αλλους οτι το συγκεκριμενο σας προιον ειναι το καλυτερο, αν και ενδομυχα δεν το πιστευατε??? Για να δουμε, υπαρχει τελικα κανεις αναμαρτητος??(κι ας πεταξει την πετρα πρωτος... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted February 29, 2004 #2 Share Posted February 29, 2004 Ουδεις αναμαρτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted February 29, 2004 #3 Share Posted February 29, 2004 Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 10:48] Ουδεις αναμαρτητος. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted February 29, 2004 #4 Share Posted February 29, 2004 Εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Posted February 29, 2004 Author #5 Share Posted February 29, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 10:17] Εγω. Δηλαδη, οταν προσφατως απαντουσες στο Δαγκαλιδη:Βαλε Intel ρεIntel rulezzzz!!!εννοουσες οτι εχεις δοκιμασει Athlon64 και δεν σε ικανοποιησε?(αυτο εννοουσα οταν ξεκινησα την ερωτηση)Φιλικα παντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted February 29, 2004 #6 Share Posted February 29, 2004 Ισως, μου ξεφυγε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted February 29, 2004 #7 Share Posted February 29, 2004 Αρχική απάντηση από Borg Ισως, μου ξεφυγε ! Δεν θελω "ισως".....!Αυτο πρεπει να το παραδεχτεις!Παντα σχεδον το κανεις Δεν μου αρεσει να το παιζω οτι και καλα κοιτα τι αγορασα και δεν το κανω σχεδον ποτε Αν οντος και εμπεριστατομενα ομως ειναι Νο1 αυτο που αγορασα θα το πω και δεν θα εχω και τυψεις...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted February 29, 2004 #8 Share Posted February 29, 2004 Θεωρω τον οικονομικο παραγοντα πολυ σημαντικο και αν δεν γνωριζω τον αλλον, θεωρω οτι ειναι εξισου σημαντικος και γι' αυτον. Γι' αυτον ακριβως τον λογο, προσεχω πολυ τι θα προτεινω. Αν δεν εχω δοκιμασει αντιστοιχο προϊον απο αλλη μαρκα, δεν θα κανω συγκριση, θα προτεινω ή οχι το προϊον, βασει της ικανοποιησης και της εμπειριας μου (οση ειναι αυτη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted February 29, 2004 #9 Share Posted February 29, 2004 Α! Και kudoz στον Στρατο για το θρεντ! Φανταστικη ερωτηση! Θα χαρω πολυ να δω απαντησεις απ' ολα τα μελη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted February 29, 2004 #10 Share Posted February 29, 2004 Bασικα παντα απανταω με βαση τις αναγκες αυτου που ποσταρε... Συνειδητα δεν εχω ποτε υποστηριξει αδικα κατι που εχω αγορασει.Ακουγεται ψωνιστικο αλλα δεν το εχω κανει ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Posted February 29, 2004 #11 Share Posted February 29, 2004 Εγω πασχω απο το συνδρομο της αποτυχημενης αγορας Γενικα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος,αλλά σιγουρα ειμαι ο τελευταιος που θα κρινει την αντικειμενικοτητα μου. Μπορω ομως να κρινω τους υπολοιπους εδω μεσα και χαιρομαι που οι περισσοτεροι δεν πασχουν απο αυτο το συνδρομο. Εξαλλου για αυτο εμπιστευομαι και ακολουθω τις συμβουλες τους πριν αγορασω οτιδηποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted February 29, 2004 #12 Share Posted February 29, 2004 Το έχω κάνει πολλές φορές και εκ των πραγμάτων θα συνεχίσω να το κάνω.Ποτέ μου δε ψωνίζω στο βρόντο ,πάντα βάζω τις προυποθέσεις πρέπει να τηρεί το προιόν που θέλω να αγοράσω (οικονομικά και τεχνικά). Πέφτω όμως στο λάθος να υποστηρίξω ότι το προιόν που αγόρασα είναι όντως το καλύτερο για τις προυποθέσεις που έβαλα επειδή απλούστατα δε ξέρω (και κανένας δε ξέρει) την αξιοπιστία του προιόντος που αγόρασε. Πάντα μας συμβαίνει προιόντα που μας ανήκανε και νομίζαμε ότι rulezz μετά από λίγο καιρό να τα στέλνουμε για RMA ή service, Πολύ λίγοι μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα προιόντα μιας κατηγορίας και να κρίνουν πιο είναι το καλύτερο και κανένας δε μπορεί να τα testάρει για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να κρίνει την αξιοπιστία και συμβατότητα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Posted February 29, 2004 Author #13 Share Posted February 29, 2004 Και εγω παντως το εχω κανει. Απλα υπαρχουν περιπτωσεις που ζηταει καποιος κακομοιρος ασ πουμε ενα motherboard(το εχω δει με τα ματια μου) και του εχουν προτεινει τα παντα, μα τα παντα! σαν τα καλυτερα! Ευτυχως δεν ειναι σε αυτο το φορουμ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted February 29, 2004 #14 Share Posted February 29, 2004 Και εγω πρεπει να το εχω κανει ,αλλα και αποτυχημενη αγορα ειχα βγει και την ειπα μπας και προστατεψω κανενα να μην την παθει(Ινοβατεκ εποχες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Posted February 29, 2004 #15 Share Posted February 29, 2004 δε νομίζω να το κάνω, τουλάχιστον όχι συνειδητά... πάντα ρωτάω τί χρήση θα γίνεί, ποιο το budget κλπ ώστε να μην πω κάτι που είναι περιττό... πάντως λογικό είναι να επηρεάζεσαι από κομμάτια που έχεις και σου έκατσαν καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted February 29, 2004 #16 Share Posted February 29, 2004 Περα οτι το κανω συνεχεια με τις μητρικες τις Asus.Σε οτιδηποτε αλλο δεν εχω κολληματα και τετοια χαζα , απλα περνω δοκιμαζω και διαλεγω οτι κατσει καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted February 29, 2004 #17 Share Posted February 29, 2004 Παντως ασχετως το τι προτεινει ο καθενας,το να επηρρεαζεται απο τις αγορες του δεν ειναι παραλογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted February 29, 2004 #18 Share Posted February 29, 2004 μια πιτα γυρο απ'ολα χωρις κρεμμυδι με μπολικο Συνδρομο Επιτυχημενης Αγορας.Εχω κανει πολλες αγορες για τις οποιες κορδωνομουν οτι ειναι τα καλυτερα πραγματα αλλα μετα απο λιγο καιρο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Posted February 29, 2004 #19 Share Posted February 29, 2004 εγώ πάλι όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι οτι έκανα αυτό το πράγμα για τα ψεύτικα πιστόλια που είχαμε και παίζαμε τους καουμπόηδες... αλλά από τότε δε θυμάμαι να το έχω ξανακανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Posted February 29, 2004 #20 Share Posted February 29, 2004 Βασικά επειδή εγώ είμαι ανικανοποιήτος, μάλλον είμαι στο ακριβώς αντίθετο άκρο και έτσι συνήθως πλακώνω στα καντήλια ότι αγοράζω. Εκτός βέβαια απο τα LianLi κουτιά τα οποία και συστήνω σε όλους όσους έχουν τα χρήματα (ή τις αγκινάρες για όσους ξέρουν ) να τα αποκτήσουν(αρκεί φυσικά να μη τους στέκεται εμπόδιο το γνωστό ράφι ε Μάριε. Και με το δίκιο μου βέβαια μιας και είναι πανέμορφα τα πούστικα :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.