Jump to content



Οι οικονομικές συγκυρίες επηρέασαν την υποστήριξη του αγοραστικού κοινού;


Οι οικονομικές συγκυρίες επηρέασαν την υποστήριξη του  

323 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

[quote=greekfragma;1062898895

Δυστυχώς κανένα επιχειρηματικό μυαλό.....

Επιχειρηματικό μυαλό??.....ποιος??....ο μπουρτζόβλαχος που με την εσωτερική μετανάστευση κατέβηκε στις μεγαλουπόλεις,και με την "καπατσοσύνη"-πονηριά του έγινε επιχειρηματίας-νοικοκυραίος??....

Η οι πρώην μαυραγορίτεςπου επι κατοχής πέρναν σπίτια για ένα καρβέλι ψωμί??

Ξέρεις πόσα "δυνατά" επιχειρ. ονόματα ήταν τέτοιοι?

Και πριν κρίσης και τώρα τα ίδια σκ@τ@ είναι.

Ενας βασικός λόγος που η Ελλάδα δεν πρόκοψε ποτέ ήταν και είναι η ελλειψη αστικής τάξης.Η μπουρτζοβλαχιά που είναι σφηνωμένη βαθιάαα στο.....μυαλό μας(?)

Κοινωνιολογία...το αγαπημένο μου μάθημα :hehe:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι οι κακοί έγιναν χειρότεροι και οι καλοί χάλασαν.

Και οι 2 κυνηγούν το κέρδος......οι κακοί με το να μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι και οι καλοί σιγά σιγά ωστέ να μην αποκαλύπτονται....

Πλέον έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα οι κακοί έβαλαν 3καλαμάκια παραπάνω και οι καλοί είπαν να δοκιμάσουν και κείνοι τι εστί καλαμάκι.

Δυστυχώς κανένα επιχειρηματικό μυαλό δε μπορεί να συνειδητοποιήσει οτι ακόμα και μέσα σε αυτή τη συγκυρία υπάρχουν ευκαιρίες για σωστό marketing και προώθηση μιας εταιρίας.....Βλέπουν πολύ κοντά με το να κόβουν το καλό after sales και τα εργατικά χέρια που χρειάζονται με αποτέλεσμα να χαλάνε την εικόνα και να ρίχνουν τους τζίρους.......και μετά απορούν γιατί.....

ενώ θα μπορούσαν να βελτιώνονται σταδιακά και να έχουν την προτίμηση των καταναλωτών απέναντι στον αντίπαλο που θα κάνει τα αντίστοιχα λάθη....

Ελλαδάρα.......κανείς δε πιστεύει οτι υπάρχει ελπίδα και όλοι θέλουν να βγάλουν χρυσάφι στη πλάτη του διπλανού τους όσο προλαβαίνουν....αρπακόλες και προχειράτζες.

(τώρα που τα πα πάω για ύπνο)

Καληνύχτα σας.

+00

Με την διαφορά οτι ψήφισα θα κλείσουν όλοι.Τουλάχιστον αυτοί που μαστίζουν την Ελληνική αγορά, με την ελπίδα να ανοίξουν σοβαρότερες αλυσίδες προς αντικατάσταση στο μέλλον.

Έγινε επεξεργασία από Helly
Link to comment
Share on other sites

Ναι οι κακοι παρεμειναν κακοι και οι καλοι χαλασαν,αν και καποιες εταιριες για να επιβιωσουν υπερεβαλαν ευατον, τα πραγματα δειχνουν οτι θα κλεισουν οι παντες..

Πως το ψηφιζω αυτο?

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

πάντως από το plaisio που πέρασα τις προάλλες , έχει χαλάσει και αυτό . Ακριβό , λίγα πράγματα , μικρή ποικιλία σε σοβαρό computing , κάργα TN οθόνες και δε συμμαζεύεται . Κάποιος μου σφύριξε , ενδιαφερόμουν για έναν ssd ότι και τις τιμές έχουν ανεβάσει , και μικρή διαθεσιμότητα έχουν. Τι να πω , ίσως να μην υπάρχει και η αντίστοιχη ζήτηση και δεν φέρνουν πλέον πράγματα που δεν πολυτραβάνε.

Link to comment
Share on other sites

Εγω γιατι δεν καταλαβαίνω την ερωτηση:wall:?Εχει να κανει με την πώληση μεταχειρισμένων προϊόντων ? Τι θα πει "υποστήριξη του αγοραστικού κοινού;" ?? :fist:

@greekfragma ..Αν εσυ σαν καταναλωτής δεν διεκδικείς τα δικαιώματά σου πως περιμένεις ο αλλος να κανει το ιδιο?(ρητορική ερωτηση)

Link to comment
Share on other sites

Αν όλοι οι υπόλοιποι δεν έχετε πρόβλημα κατανόησης, μην πατήσετε και σχολιάσετε το παρακάτω...

Η ερώτηση αναφέρεται στην υποστήριξη του αγοραστικού κοινού (ασαφές από μόνο του) οπότε και οι απαντήσεις θα έπρεπε να αναφέρονται στο ίδιο θέμα και όχι στο πως πιστεύουμε ότι αντιμετωπίστηκαν ή ποιες επιπτώσεις θα έχουν από τις οικονομικές συγκυρίες οι εταιρείες διάθεσης προϊόντων για Η/Υ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ταιριάζουν οι απαντήσεις με την ερώτηση, ειδικά οι 2 πρώτες και η τελευταία. Είναι ερώτηση 2 σε ένα ? Πχ χάλασε το support ή όχι ? και αν ναι έγινε καλύτερο/χειρότερο ?

Και τι πιστεύετε για αυτές τι εταιρίες θα κλείσουν όλες ?

Link to comment
Share on other sites

@greekfragma ..Αν εσυ σαν καταναλωτής δεν διεκδικείς τα δικαιώματά σου πως περιμένεις ο αλλος να κανει το ιδιο?(ρητορική ερωτηση)

Ενώ εγώ που τα ξέρω και τα διεκδικώ δε βλαστημάω για να κάνω σωστά τη δουλειά μου......Δε διαφωνώ οτι είναι ένας παράγοντας που κάνει τα πράγματα χειρότερα αλλά τα θύματα είναι πάντα ο καταναλωτής είτε ξέρει τα δικαιώματα του μέχρι τελευταία παραγράφου είτε αν απλά ζητά τα αυτονόητα....

το πρόβλημα είναι οτι εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε καν τα αυτονόητα πολλές φορές.......και κάποια μαγαζιά που τα έδιναν πλέον και αυτά έβαλαν εκπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Πχ χάλασε το support ή όχι ? και αν ναι έγινε καλύτερο/χειρότερο ?

Και τι πιστεύετε για αυτές τι εταιρίες θα κλείσουν όλες ?

Ακριβώς..τι θα πει υποστήριξη ? ειναι γενικό και χωρίζεται (κατα την γνώμη μου)

1)RMA να μπορεις να κανεις μια νομιμη επιστροφη χωρίς να σου βγαίνει το λαδι

2) Εξειδικευμένο προσωπικό , να ξερουν τι πουλανε και γιατι

3) Ενημερωμένο συστημα πωλήσεων

4) Διαθεσιμότητα προϊόντων

Δεν μπορει η κριση να εχει επηρεάσει τα παντα...γίνεται?

Αυτο που πιστευω οτι γίνεται ειναι κινήσεις πανικου (κατα την προηγούμενη σειρα)

1)Να λεμε βλακείες στον κόσμο γιατι ειναι βλάκας και δεν ξερει (μεγαλώσαμε ολοι σε σταβλο)

2)Παρε εναν ανειδίκευτο (= βασικός μισθός )και πασαρε τον σαν expert (Ελλάδα = οτι δηλώσεις είσαι)

3)Marketing (να ζησουν οι Ελληνες σύμβουλοι)

4)ΨευτοMarketing (να ζησουν οι Ελληνες "σύμβουλοι")

Έγινε επεξεργασία από MUL
Link to comment
Share on other sites

Ένα θετικό που διαπιστώνω τον τελευταίο καιρό είναι η εντυπωσιακά βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις του χώρου ,συνολικά σε θέματα αντιμετώπισης του πελάτη.Βελτιωμένα sites ,άμεση ενημέρωση τιμών και διαθεσιμότητας ,τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς γκρίνιες και (σιγά σιγά) ανταγωνιστικές τιμές απέναντι στις μεγαλό-φουσκό-αλυσίδες. :T:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγω παλι βλεπω καποιες διαφορες... πχ οι αλλαγες που εχω προσεξει στο προσωπικο καποιον καταστηματων έχει να κάνει με απλή ανανέωση ή με απολύσεις? επίσης κάτι που πρόσεξα είναι πως ολο και σπανίζουν (σε διαθεσιμότητα κυρίως), ποιοτικά περιφερειακά προιόντα σε μεγάλα καταστήματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.