Jump to content



DOTA 2


freestyler7

Recommended Posts

Σχόλια δεν βλέπω... τόσο αδιάφορο ήταν τελικά? Ας κάνω την αρχή, θα πω τα αρνητικά (είμαι καλύτερος στο θάψιμο), όσα είδα από τα games (το είχα high quality) τουλάχιστον, δεν με εντυπωσίασαν τα γραφικά, περίμενα κάτι περισσότερο πολύ σιγή για το τίποτα, τουλάχιστον θα μας είχαν προετοιμάσει :p δεν μου άρεσαν οι ήρωες storm spirit, tidehunter, magina, balanar, sven, rasta, beastmaster (o rex είναι half orc -half ogre....), furion έτσι και έτσι, Lion, κατά τα άλλα ακριβώς το dota (που όλοι αγαπάμε αν και σιχαινόμαστε τους team8s μας).

Edit Ξέχασα δεν μου άρεσε η πηγή των scourge (dire is it?).

Edit 2 To κάτω ui πάρα είναι μεγάλο.

Edit 3 θα προτιμούσα η κάμερα να ήταν λίγο πιο μακριά.

Έγινε επεξεργασία από Havic
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] EEEEEΕ ΌΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ lol!!

:p αστειεύομαι

Δοκίμασε και το Hon που είναι free to play, πιστεύω τώρα θα πάρει τα πάνω του, αν και δεν έφυγα απο το wc3 πάντα το προτιμούσα το hon από το lol .

Μην ξεχνάμε ότι είναι Beta και είχε κάποια πολύ ωραία στοιχεία όπως τα φανάρια ανάμεσα στο πάνω rune και shop (μου άρεσαν πάρα πολύ), και έχει το θετικό ότι δεν έχουν πειράξει το gameplay (δεν αφαίρεσαν deny p.x).

Dota 2 avatars

Έγινε επεξεργασία από Havic
Link to comment
Share on other sites

Ιδιο ακριβως gameplay

Τα γραφικα "βρωμανε" valve δηλ η μηχανη γραφικων κανει μπαμ...

Οχι παντως οτι ειναι ασχημα απλα πολυ λιτα

ps και ο sven ειναι επος

Οσο αφορα το tournament μαλλον βλεπω τους NaVi να το κερδιζουν

Link to comment
Share on other sites

Για το έδαφος θα το πάρω πίσω μια χαρά είναι, ειδικά τα σκαλιά με τους πυρσούς είναι πολύ όμορφα, μόνο το νερό είναι κάπως, αλλά οι ήρωες ακόμα και τα creep με ξενίζουν, περί tournament καλά τους λυπάμαι...αν δεν ήταν διαγωνισμός όλοι alt+qq θα είχαν κάνει... τι lag είναι αυτό...unplayble τελείως.

Link to comment
Share on other sites

EHOME vs Scythe o ηττημένος παίρνει $150,000

Πιστεύω οι Scythe θα νικήσουν, έχουν καλύτερους ήρωες, εκτός αν πάει πολύ late οπότε ο magina will do his thing.

Έγινε επεξεργασία από Havic
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Η Valve και η Icefrog προχωρούν σε μια κίνηση πρωτοφανή στην ιστορία της βιομηχανίας. Eνώ το αρχικό σχέδιο ήταν το Dota 2 να είναι απλά σε beta για το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης χρονιάς, βλέποντας τους παίκτες να τρελαίνονται με το παιχνίδι και να το θέλουν σαν τρελοί, οι δημιουργοί αποφάσισαν να επισπεύσουν το λανσάρισμά του! Αυτό σημαίνει ότι το Dota 2 θα βγει νωρίτερα από ότι περιμέναμε, με το σετ ηρώων που είχε στο πρόσφατο τουρνουά στην Gamescom, και ανά τακτά διαστήματα θα βγαίνουν updates με νέους ήρωες, χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, με βάση τις παρατηρήσεις των παικτών. Όλη αυτή η διαδικασία αρχικά θα είναι μόνο με προσκλήσεις, αλλά όχι για πολύ. Με λίγα λόγια, το Dota 2 πλέον αναμένεται… σύντομα. Ευχαριστημένοι;

Επισπεύδεται το λανσάρισμα του Dota 2! | Game 2.0

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.