Jump to content



Crusader II (the mitosis)


eleven

Recommended Posts

Μια που ειναι τα γενέθλια (πως περασε κιολας ενας χρόνος) ενασχόλησης με το Watercooling

κατι καινούργιο νομίζω είναι επιβεβλημένο για το καλο της επετείου

Crusader II mitosis

Σε μια παραλαγή λοιπόν του υπάρχοντος block και εδω σε υλοποιηση για ΑΜΔ πλατφόρμα ( μπορείτε να δείτε την βάση για την ωρα) θα είναι συμβατό για socket A & socket 754, πλέξυ κάλυμα και 2 εξοδοι και 1 είσοδος .Σκοπός είναι να κρατηθεί η υπάρχουσα διάταξη στα ρακόρ με 1-1 εισοδο- εξοδο κατι που πιστεύω είναι εύκολα εφικτό εκτός αν οι δοικμές δείξουν το αντίθετο

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω οτι για οτι απορίες έχετε σχετικά με την τοποθέτηση των διαφόρων block στο συστημά σας υπαρχει κάτι για να σας λύσει τις απορίες με βημα προς βημα οδηγους και πολλες φωτογραφίες Η σελίδα είναι δημιούργημα του φίλου Ανδρέα Hatzi_A τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την τεράστια βοήθεια του..:) Να ευχαριστήσω επίσης και τα παιδιά της " Αγγουρέξ " (μια που μαζί ξεκινήσαμε ) γαι την πολύτιμη βοήθεια τους

Eleven's homepage

περιμένω τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας[

post-62-1416070830,7292_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Για αλλη μια φορα ΤΕΛΕΙΟΣ Μιχαλη. Ευχομαι ολοψυχα να συνεχισεις την κατασκευη μπλοκ. Ισως καποια μερα οι "μεγαλες" εταιριες μαθουνε 5 πραγματακια.

Πανω απ'ολα ευχομαι ομως να συνεχισεις με τα ιδια πιστευω, με αυτα δηλαδη που εχεις τωρα και που ειχες οταν πρωτοξεκινησες.

Καλη συνεχεια στο αψογο αυτο εργο σου.

Link to comment
Share on other sites

Ωραιο φαινεται το μπλοκ και πρεπει να εχει αρκετα μεγαλη ροη,αλλα οπως λες και 'συ αυτο θα το δηξει η πραξη.!!!

Η σελιδα σου χριαζοτανε για να σε βρει καποιος να διαβασει ριβιου και να δει φοτο.να κρηνει και να συνγκρινει πολυ καλη ιδεα.Ετσι μπραβω πιο επαγγελματικα.!!!!:worship: :jump: :jump: :jump:

Link to comment
Share on other sites

Mike δεν μενει παρα να συμφωνησω με τον ζαχο , πολυ καλη και η σελιδα σου .Μπραβο και απο μενα στον αντρεα....Πιστευω οτι η κινηση ηταν απαραιτητη και εδωσε και αλλο κυρος ( οχι πως ηδη δεν ειχες αρκετο) αλλα και σου αλαφρυνε λιγο το φορτο σου απο πμ και απορειες. Ευγε νεε μου.....Τα παιδια της αγγουρεξ που ενα απο αυτα εισαι και εσυ πιστευω θα ειναι ετοιμα για καθε νεα προκληση.....Εχει τα συγχαρητηρια και τις ευχες του Νονου :rolleyes:

Keep walking...:cool: :cool:

Link to comment
Share on other sites

μμμ πολύ ωραίο φαίνεται Μιχάλη , άμα έβγαζες και για 478 ....λολ

Κυριλέ η σελίδα , έγινε η αρχή και σιγα σιγά θα την εμπλουτίζετε....

πες να μπει κι ένα λινκ στο εμαιλ σου γιατι ούτε πατιέται, ούτε copy paste γίνεται

Link to comment
Share on other sites

raw eleven power!:p

πολύ καλή σελίδα.το mitosis είναι πανέμορφο όπως και το όνομα για να το περιγράψει το καταλληλότερο.βέβαια δεν ξέρω πως αποδίδει μιας και οι σταυροί δεν βρίσκονται πάνω απο τον πυρήνα της cpu.Σημασία βέβαια έχει η ευρηματικότητα και όχι τα αποτελέσματα επειδή αν υπάρχει ευρηματικότητα τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν πολύ να έρθουν.

ΜΠΡΑΒΟ.

(αν θές beta tester,πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω.η cpu παίρνει μεχρι 2,3v οπότε μπορουμε να δούμε τι <<τραβάει>> το block)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.