Jump to content



Laptop@e-shop


astrolabos

Recommended Posts

Κοίταγα τα λάπτοπ στο e-shop και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι σε όσα είδα (5-6 μοντέλα) όλα είχαν αγγλικά windows 7 και αγγλικό πληκτρολόγιο. Η ερώτησή μου είναι, πρόκειται άραγε για λάθος καταχώρηση ή μήπως είναι παράκαμψη της επίσημης αντιπροσωπείας; Επιτρέπεται να πωλούνται λαπτοπ τα οποία δεν λειτουργικό και πληκτρολόγιο στη γλώσσα της χώρας στην οποία πωλούνται;

Link to comment
Share on other sites

Είναι ένας απο τους τρόπους μεγιστοποίησης κέρδους των μεγάλων(=με κεφάλαιο) μαγαζιών. Παραεισαγωγές. Απ'ευθείας απο τον κατασκευαστή, ίσως; Κανείς δεν ξέρει. Νομίζω πως ο νόμος υποχρεώνει την συνοδεία των συσκευών που πωλούνται επι ελληνικού εδάφους απο ελληνικές οδηγίες χρήσης κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Ναι παράκαμψη του "επίσημου" είναι γιαυτό και δίνει "δική" του εγγύηση αντικατάστασης,,,, ζήσε Μάη μου.

Όσο για τα πληκρολόγιά τους, αυτό γίνεται και με ένα σωρό "gaming" keyborads που δεν έχουν τίποτα ελληνικό πάνω τους (μερικά ούτε καν το σύμβολο του Euro).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.