Jump to content



RMA Abit IC7-G από Interset


DJD

Recommended Posts

Μόλις γύρισε η Abit από rma. Το κατάστημα δεν το αναφέρω γιατί δεν έχει σχέση, ήταν εξυπηρετικότατοι, γρήγοροι και τους ευχαριστώ πολύ. Την ανοίγουμε και βλέπουμε μια μεταχειρισμένη abit γεμάτη σιλικόνες.. (σε mosfets, πηνία, ακόμα και μέσα στο σόκετ). Κοιτώντας την λίγο προσεκτικότερα.. είδα περασμένα συρματάκια από pci σε pci προφανώς για να φτιάξουν μια γραμμή... με αποκορύφωση το attachment που ακολουθεί. Επίσης από την πίσω μεριά της μητρικής υπάρχει κολλημένη μια αντίσταση η οποία ξεκάθαρα φαίνεται ότι έχει κολληθεί με το χέρι. Οκ το καταλαβαίνω ότι έστειλα μεταχειρισμένη μητρική για rma αλλά οπτικά δεν είχε τίποτα. Αυτό το "πράμα" που παρέλαβα είναι μια επισκευασμένη μητρική, και μάλιστα κακά επισκευασμένη... Κάτι δε πάει καλά τελευταία ή μου φαίνεται;

post-23-1416070834,8913_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Χάλι μαύρο, προσωπικά χαλάστηκα μόλις την είδα...

η ερώτηση βέβαια, είναι ότι "αν δουλεύει κανονικά, έστω και τσαπατσούλικα επισκευασμένη, κάνουμε την πάπια και την κρατάμε ή έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε νέα μητρική ? "

Δεν θα έπρεπε να συνοδεύει την μητρική ένα χαρτί που να αναφέρει την επισκευή της, καθώς και την εγγύηση της, διότι αν αύριο χαλάσει ποιος εγγυάται ότι δεν θα βάλουν τα γέλια λέγοντας "πως την έκανες έτσι ρε φίλε? "

Αν σε αυτό το πράμα καούν και άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή , ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη ? με λίγα λόγια έχει ο τεχνικός που την επισκεύασε την πιστοποίηση να κάνει κάτι τέτοιο και αν ναι, δεν θα έπρεπε ένα κ***χαρτο να το γράφει κάπου?

Link to comment
Share on other sites

Βρε συ , αυτή είναι η μητρική που τους έστειλες , ή άλλη σου επέστρεψαν? ( check the SN )

Αυτό είναι πολύ κουλό...

Μήπως έτυχες σε Drunken Technician???

Στείλε την πίσω , αφού πρώτα στείλεις ένα e-mail στην Abit USA ( πόσταρε και στο Abit USA Forums αν θες ).

Link to comment
Share on other sites

Όποιος επέστρεψε μητρική abit ic7-g με σκασμένο trace στην περιοχή των pci(μεταξύ άλλων) παρακαλείτε να επιστρέψει στον DJD τα χρήματά του και να πάρει την βρωμομητρική του....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.

:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Stratos

Παλι καλα που δεν σου εδωσαν τις αντιστασεις να τις κολλησεις μονος σου....λολ:upside:

Μάλλον είναι γενικότερο φαινόμενο της Interset τελευταία αν κρίνω κι από έναν δικό σας :p lol

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Stratos

Χεχε, και να χανε και καλο χερι......

Μια κι έχεις μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτά.. εγώ σαν καταναλωτής είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ αυτό ή μπορώ να τους το γυρίσω πίσω;

Ξαναλέω ότι δεν εμπλέκω το μαγαζί που βοήθησε στο rma μιας και δεν έχει καμία σχέση... :)

Link to comment
Share on other sites

Aπο την πειρα μου σου λεω μην δεχτεις να την κρατησεις με τιποτα γιατι στο μελον εσυ εισαι που θα τρεχεις.

Μου ειχε συμβει κατι παρομοιο στο μαγαζι που δουλευω. Τους πηρα τηλεφωνο χ@στικ@με λιγακι αλλα πετυχα να μου το αλλαξουν (και μαλιστα οχι ανακατασκευασμενο) εσυ να επιμηνεις οτι η M.board δεν ηταν ψημενη και λιωμενες οι γραμμες και απετεις αντικατασταση με μια αλλη.

Θα τρεξεις λιγο αλλα θα το πετυχεις .

Link to comment
Share on other sites

Απο οσο γνωριζω, η αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη να σου αντικαταστησει το προιον με ιδιο προιον που δεν εχει προβλημα, η να σου δωσει αλλο αντιστοιχων δυνατοτητων. Απο κει και περα, ειναι καθαρα δικο του θεμα το πως θα ανταποκριθει.Διοτι, αν περιμενεις απο την ιδια την εκαστοτε Abit... αυτη η ιδια ριχνει το μπαλλακι στον μεταπωλητη της... "Perhaps you need to replace your board under warranty. When this happens, please talk to the company that sold you the board in the first place. ABIT does not sell boards itself so it cannot help you here". ...:...:

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και να την πας πίσω , και... αν φέρουν οποιαδήποτε αντίρηση , πάτα τους λίγο πόδι...

Φέρε τους το ΚΠΚ ( Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών )

Πόσταρε το συμβάν και στο Abit USA Forums.

Υπάρχουν πολλοί εκεί που μπορούν να βοηθήσουν ( οι mods έχουν άμεση επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Abit , και γεν. με τα γραφεία της εταιρίας )

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Κωστάκη θέλεις να έρθω και γω που είμαι γνωστός γλυκομίλητος;

Ετσι μιλουσες και στην Μπελουτσι? :D

Κωστα εισαι πολυ γκαντεμης με την μητρικη.Δεν ειχα ξανακουσει να τις επισκευαζουν.Φυσικα και θα την πας πισω και θα ριξεις μπινελικια.Αλλο να στην επισκευασουν και να ειναι οπως ηταν αρχικα και αλλο να πιανουν ενα κολλητηρι και να κανουν ταρζανιες ! Στην αναγκη παρε και τον LLNEO μαζι σου.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην στην αλλαξουν.Την μητρικη την εδειξες στο μαγαζι που την αλλαξες?Σου ειπαν τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

Να που δεν ειναι ο Κωστας ο μονος με το συγκεκριμενο προβλημα ...

Τα ιδια τραβαει και ο Πιερος αφου αισιως πηρε στα χερια του την 2 μεχρι στιγμης αντικατασταση . Μιλαμε παντα για ΙC7-G απο την Interset . Και οι δυο επισκευασμενες !:innocent: .

Μαλιστα η πρωτη που πηρε , χαλασε μεσα σε μια μερα κατα τη διαρκεια του memtest !:tomato:

Για τη δευτερη , η νεκροψια θα δειξει :flower:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.