panaras17 Απρίλιος 20, 2012 #8421 Απρίλιος 20, 2012 να μια προχειρη που τραβηξα τωρα. με καποια μαγικα χερια εγινε ολο αυτο..... more pics soon!
hAic Απρίλιος 20, 2012 #8422 Απρίλιος 20, 2012 να μια προχειρη που τραβηξα τωρα. με καποια μαγικα χερια εγινε ολο αυτο..... more pics soon! Κουκλααααα..!!!!Αχχχ αυτα τα Obsidian...!!!!!!!!
pantelos Απρίλιος 20, 2012 #8423 Απρίλιος 20, 2012 να μια προχειρη που τραβηξα τωρα. με καποια μαγικα χερια εγινε ολο αυτο..... more pics soon! like a sir! ΤΕΛΕΙΟ!
matteus Απρίλιος 20, 2012 #8424 Απρίλιος 20, 2012 ωραιος πανω εχεις βαλει ανεμηστηρια ? αν ναι ρουφανε η βγαζουν ?
panaras17 Απρίλιος 20, 2012 #8426 Απρίλιος 20, 2012 (edited) -Πάνω ειναι 3 ανεμιστήρες 2 εκ τον όποιον ειναι για το ψυγείο και ρουφάνε αέρα -λιγα ειναι τα καλα κουτιά @nucleus :dance3::dance3::p Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2012 από panaras17
matteus Απρίλιος 20, 2012 #8427 Απρίλιος 20, 2012 ναι παρα πολυ καλο κουτι αλλα τα καλα κοστιζουν :fun: και εγω ειμαι της αποψης οι πανω ανεμιστηρες να φερνουν αερα μεσα και εγω ετσι το εχω.
wesker Απρίλιος 21, 2012 #8428 Απρίλιος 21, 2012 ναι παρα πολυ καλο κουτι αλλα τα καλα κοστιζουν :fun: και εγω ειμαι της αποψης οι πανω ανεμιστηρες να φερνουν αερα μεσα και εγω ετσι το εχω.Nαι αλλά γενικά ο ζεστός αέρας μετακινείται προς τα επάνω. Οπότε ένας 8/12αρης ανεμιστήρας πίσω δεν ξέρω τι ικανότητα έχει για αποτελεσματική εξαγωγή όλου του ζεστού αέρα από το κουτί.
javaneze: Απρίλιος 21, 2012 #8429 Απρίλιος 21, 2012 Nαι αλλά γενικά ο ζεστός αέρας μετακινείται προς τα επάνω. Οπότε ένας 8/12αρης ανεμιστήρας πίσω δεν ξέρω τι ικανότητα έχει για αποτελεσματική εξαγωγή όλου του ζεστού αέρα από το κουτί. Δεν σε νοιαζει. Mεσα δεν μενει μια φορα, αλλιως θα φουσκωνε σαν μπαλονι Αφου ολοι οι υπολοιποι βαζουν, o αερας φευγει απο οπου βρει, και την παραμικρη οπη στο κουτι, με αποτελεσμα να εχεις λιγοτερη σκονη στο εσωτερικο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6UWob9KyaB4]#264 - Q&A: Positive or Negative Pressure (Computer Case) - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Qe-2ZqmSGug]Fortress FT01 PC case with positive air pressure part 2 - YouTube[/ame]
panaras17 Απρίλιος 21, 2012 #8430 Απρίλιος 21, 2012 βαζω το χερι μεσα και ειναι κρυο....... οταν βαζεις αέρα εχεις καλυτερες επιδοσεις-πιο πολυ σκονη και το ανιθετο. το κουτι εχει τρύπες (Δες φωτο πιο πανω που πεφτουν στον τοίχο απ τα Led) Και γενικα οι εξοδοι ειναι αρκετοί και μη ορατοι στο απειρο ματι (ανάλογά και το κουτί πάντα) αυτα τα πειραματα με τα καπνογονα σου δειχνουν καλα πως κοβει βολτες ο αερας μεσα σε ενα κουτι με τους διαφόρους συνδυασμούς που υπαρχουν!
panaras17 Απρίλιος 21, 2012 #8432 Απρίλιος 21, 2012 γιατί δοκίμασες με καπνογόνο να βγάλεις άκρη ? χαχαχα οχι πλάκα κάνω...... στο spoiler Πιο πανω αναφέρομαι που εχει μηχανή καπνού για να δεις πως κινείται ο αέρας μεσα στο κουτί....
hAic Απρίλιος 21, 2012 #8433 Απρίλιος 21, 2012 γιατί δοκίμασες με καπνογόνο να βγάλεις άκρη ? α0χ0χ0α0χα0χ0αχ0αχ0αχ0αχα0χα0χ0αχ0α0χα..!!!!:P
Guest Απρίλιος 21, 2012 #8434 Απρίλιος 21, 2012 εμμ... έτσι όπως το είπε λογικό μου φάνηκε. Πολύ ωραίο το κουτί σου πάντως...
matteus Απρίλιος 21, 2012 #8435 Απρίλιος 21, 2012 ναι σκεψου να ειχες και το πανω να τραβαει εξω απο το κουτι θα μαλωνε το πισω με το πανω πιο θα τραβηξει πιο πολυ.SilverStone Technology Co., Ltd.
digitaltiger Απρίλιος 21, 2012 #8436 Απρίλιος 21, 2012 (edited) Εγω δεν εχω καταλαβει πως αν ολοι βαζουν αερα στο κουτι εχεις λιγοτερη σκονη.....εφοσον μενει λιγο παραπανω στασιμος ο αερας (εννοω δεν φευγει κατευθειαν οπως οταν εχεις εναν η παραπανω που να βγαζει)μεσα δεν καθεται και περισσοτερη σκονη?Πιο λογικο μου ακουγεται να εχεις περισσοτερο σκονη οταν εχεις αρκετουσ να βγαζουν αερα... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2012 από digitaltiger
panaras17 Απρίλιος 21, 2012 #8437 Απρίλιος 21, 2012 Εγω δεν εχω καταλαβει πως αν ολοι βαζουν αερα στο κουτι εχεις λιγοτερη σκονη.....εφοσον μενει λιγο παραπανω στασιμος ο αερας (εννοω δεν φευγει κατευθειαν οπως οταν εχεις εναν η παραπανω που να βγαζει)μεσα δεν καθεται και περισσοτερη σκονη?Πιο λογικο μου ακουγεται να εχεις περισσοτερο σκονη οταν εχεις αρκετουσ να βγαζουν αερα...confused....όταν βάζεις αέρα στπ κουτι απ έξω απ το περιβάλλον,απ το δωμάτιο σου πχ....υπάρχει σκόνη...σωματίδια στον αέρα...στο οξυγόνο και τα ''ρουφαει'' τα στελνει μεσα στον υπολογιστη..........και γεμίζεις σκονη τα καλουδια του υπολογιστή σου....ισχύει και το αντίθετο.το κουτι ειναι κλειστο αντικειμενο και δεν ειναι αμεσα εκτεθειμενο σε σκονη......οπως ενα απλο αντικειμενο πανω στο γραφειο σου πχ...οποτε εαν απο μεσε στελνεις εξω θα εχεις λιγότερη σκόνη......γενικααπο έξω προς τα μέσα--------->πιο πολύ σκόνη (καλύτερη απόδοση)απο μέσα προς τα έξω--------->πιο λίγη σκόνη (χειρότερη απόδοση)
digitaltiger Απρίλιος 21, 2012 #8438 Απρίλιος 21, 2012 confused....όταν βάζεις αέρα στπ κουτι απ έξω απ το περιβάλλον,απ το δωμάτιο σου πχ....υπάρχει σκόνη...σωματίδια στον αέρα...στο οξυγόνο και τα ''ρουφαει'' τα στελνει μεσα στον υπολογιστη..........και γεμίζεις σκονη τα καλουδια του υπολογιστή σου.... ισχύει και το αντίθετο.το κουτι ειναι κλειστο αντικειμενο και δεν ειναι αμεσα εκτεθειμενο σε σκονη......οπως ενα απλο αντικειμενο πανω στο γραφειο σου πχ... οποτε εαν απο μεσε στελνεις εξω θα εχεις λιγότερη σκόνη...... γενικα απο έξω προς τα μέσα--------->πιο πολύ σκόνη (καλύτερη απόδοση) απο μέσα προς τα έξω--------->πιο λίγη σκόνη (χειρότερη απόδοση) Hmm,οκ το πιασα!!
panaras17 Απρίλιος 21, 2012 #8439 Απρίλιος 21, 2012 (edited) ευχαριστω τον @Κοπρίτη για την εξαιρετική δουλειά άλλη μια φορά! δεν βάζω το πλαϊνό παράθυρο γιατί δεν χορταίνω να το βλέπω!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2012 από panaras17
karmen1983 Απρίλιος 22, 2012 #8440 Απρίλιος 22, 2012 Δώσε τις φωτογραφίες ρε συ και άσε τα ss Ωραία δουλειά μπράβο
Recommended Posts