Jump to content



Δείξτε το κουτί σας...


kbilly13

Recommended Posts

Αρχίζω με την πρόσοψη:

Αν και δεν φένοντε καλά (φτηνιάρα φωτοραφηκή) τα DVD driver όπως και τα FDD είναι βαμένα ασιμή ματ. Στο κάτω μέρος είναι το sexy τανκ που πήρα από τον Unseen και φωτίζετε έτσι γιατί εσωτερικά υπάρχει μια μπλέ λάμπα...

Τέλος έχει τοποθετηθεί αι μια δεύτερη λάμπα στον πάτο απ'εξω στο κουτί για να κάνει το underglow...

post-1666-1416071559,9597_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX

Οσοι θελετε να μπειτε στο thelab case gallery που θα δημιουργηθει σε λιγες μερες , ποσταρετε 2 φωτογραφιες του κουτιου σας (μια μπροστινη και πλαινη) {2 φωτος αν εχετε ενα κουτί, 4 φωτος αν εχετε δυο κουτια} .Οσοι το εχετε ηδη κανει δεν υπαρχει λογος να ξαναποσταρετε.

Eπιτελους:p::p:p:p:p:p:p

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και απο εμενα παιδια Newbie here ελπιζω να μην σας ξενερωσω με το δικο μου κουτακι :):) (αν θελεται μπορειται να με συμβουλευσεται στην αναβαθμιση μου plzz :)

post-2254-1416071560,5963_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναι ολα εχουν γινει UV αλλα πιστεψεμε τρελη ταλεπορια γιατι εχω απιστευτα πολλα καλοδια 6χ160 GB SATA hard drives εμμμμ τι τα ηθελα τα Back ε? ξερω ειναι λιγο ασχημουλικο το πσ αλλα τι να κανω σιγα σιγα ολα θα φτιαξουνε... ενα δικο μου Case mod τυπου RACK θα μου λυσει τα χερια σε θεμα χορου..σιγα σιγα ομως με φαντασια και μερακι..σωστα?βεβαιος ομως ειμαι αντιθετος στην αποψη του water cooling λογο της εφαρμογης του εν λογου μηχανηματος ...

post-2254-1416071563,443_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.