Jump to content



Δείξτε το κουτί σας...


kbilly13

Recommended Posts

ΜΙΑ ΧΑΡΑ είσαι!!!!!

Ποιά ψύκτρα είναι αυτή που έβαλες ??

Είναι της Thermaltake Ruby Orb. Υπάρχει και μια σε μπλε που δείχνει πάνω στον ανεμιστήρια θερμοκρασία και db:D. Την έχει ο bro:p.

Link to comment
Share on other sites

Dant80 πολυ ωραιο το κουτι σου. Και μιας και εβαλες μπολικους νοκτουα θα θελα να μου πεις αν ειναι οντως αποδοτικοι και αθορυβοι συμφωνα με τα οσα ισχυριζονται ! ! !

Link to comment
Share on other sites

Είναι πανάκριβοι. Αλλά έρχονται με καλώδιο για τετράπινο, βίδες σιλικόνης, μειωτή 9v και μειωτή 7v. Και το βασικό...δεν ακούς σχεδόν τίποτα στα 9v. Όταν τον άνοιξα πρώτη φορά, έψαχνα να δω τι βλακεία έκανα και δεν δούλευε (ενώ δούλευε κανονικά)...:rofl:

Δεν ξερω κατά πόσο αξίζει να δώσει κάποιος 20 euro για ένα φουρφούρι...το rig μου όμως είναι 30 cm από το κρεβάτι μου, οπότε μιας και τους βρήκα από φίλο σε τιμή ευκαιρίας, τους πήρα μαζί με 3 s-flex 800.

Έχε υπόψιν σου πάντως, πως οι μεν p12 δεν είναι φτιαγμένοι για case fans αλλά για heatsink fans, και επίσης πως οι S12 (που κάνουν για case fans) έχουν πολύ μικρό CFM για main intake αν έχεις μόνο μια, και επίσης αποσύρονται τον χειμώνα μιας και έρχεται καινούριος S12. Έχεις αρκετές εναλλακτικές, με την σειρά s-flex να είναι η καλύτερη imo...

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά, 6 120άρηδες έχω μέσα οπότε δεν έχω πρόβλημα. Έχε υπόψιν σου πάντως πως οι noctua μπορεί να έχουν σχεδόν το καλύτερο cfm/db ratio στην αγορά, αλλά κατασκευάζονται από τους μουρλοαυστριακούς με κεντρική ιδέα το low noise computing. Γιαυτό και λειτουργούν σε χαμηλές στροφές (1300rpm για τον P12, 1200rpm για τον S12). Αν αυτό που θέλεις είναι "δυνατό" ανεμιστήρα, καλύτερα κοίτα αλλού...

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει αργό fan με καλό airflow ούτε γρήγορο με χαμηλό θόρυβο. Αν θέλεις το optimum cfm/db με προσανατολισμό τον λίγο θόρυβο, είπαμε πάρε Noctua. Αν θέλεις το optimum cfm/db με προσανατολισμό την καλύτερη ψύξη, η καλύτερη για μένα λύση είναι ο S-flex 1600. Λογικά, θα ξαναέρθει στην αγορά από Σεπτέμβριο.

Link to comment
Share on other sites

Παντου υπαρχει ενας Ζαλμαν...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=170224

Αμα ειναι σαν τον 9700 μου που μου παιρνει τα αυτια, αστα να πανε ..... !!!!!:rant:

Για να ξαναρωτησουμε γιατι απαντηση δεν πηρα. Στο κάτω (διορθωνω) μέρος του κουτιου μου(της υπογραφης), μπορω να βαλω ανεμιστηρες, αν ναι ποσους, με τι φορά και τι αποτέλεσμα θα δω ???????

Link to comment
Share on other sites

scythe s-flex 12cm. εγώ τον έχω πάνω στην ψύκτρα και δεν τον ακούω καθόλου στις 1550 στροφές.άμα είχα λεφτά για πέταμα θα έπαιρνα αυτούς. έχω και τον silenx 120mm και δεν ακούω ούτε κι από εκεί διαφορά στον ήχο. το μόνο καλό είναι ότι οι scythe βγάζουν πιο πολύ αέρα. επίσης ο υπολογιστής είναι ανοιχτός όλη νύχτα και δεν με ενοχλεί καθόλου παρόλο που λαγοκοιμάμαι γενικώς.

Link to comment
Share on other sites

AGRIMI αν δεν ακους εναν 120αρι στις 1550 ΚΑΘΟΛΟΥ πηγαινε να ελεγξεις λιγο τα αυτια σου:flower:

P.S. ειμαστε offtopic

ουτε εγω τον ακουω...εχω εναν 12αρη που ειναι στις 1770 στροφες..δεν ακουγεται...(οχι s-flex)

εναν τετοιο εχω b-cool120_hotfull.jpg

αλλα μπορω να πω οτι τα 30db που λεει δεν τα ακουω..:hmm: καθολου ομως..

(λετε να κοψω την πολυ δυνατη μουσικη ? )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.