jpavly Φεβρουάριος 14, 2011 #61 Φεβρουάριος 14, 2011 Μόλις μου ήρθε newsletter ότι κυκλοφόρησε το TeamViewer Android
papatsonis Φεβρουάριος 14, 2011 #62 Φεβρουάριος 14, 2011 RealVnc Viewer μήπως εννοείς? (αυτό βγήκε στις 10 του μήνα), teamviewer είχα από την αρχή
jpavly Φεβρουάριος 15, 2011 #64 Φεβρουάριος 15, 2011 jpavly έγραψε: Μόλις μου ήρθε newsletter ότι κυκλοφόρησε το TeamViewer Android papatsonis έγραψε: RealVnc Viewer μήπως εννοείς? (αυτό βγήκε στις 10 του μήνα), teamviewer είχα από την αρχή Όχι αρχηγέ, ότι λέω παραπάνω, χθες μου ήρθε newsletter και θεώρησα ότι τώρα βγήκε 1
jax7480 Φεβρουάριος 16, 2011 #65 Φεβρουάριος 16, 2011 (edited) Η εκδοση που υπηρχε, τουλαχιστον στο επισημο site, ηταν beta.Προχθες βγηκε η final. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2011 από jax7480 2
papatsonis Φεβρουάριος 16, 2011 #66 Φεβρουάριος 16, 2011 Έχεις δίκιο, beta ήταν αυτή που είχα, my bad :S 2
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 18, 2011 #67 Φεβρουάριος 18, 2011 Ρε παιδιά,λίγη βοήθεια,πως γίνεται να αγοράσω ένα πρόγραμμα από το market με market enabler?Βάζω στο market enabler (us)t-mobile και όταν πάω να αγοράσω την εφαρμογή μου ζητάει χώρα(η ελλάδα δεν είναι μεσα) και μετα οδό και ταχυδρομικό κώδικα (δεν δέχεται τα ελληνικά) και δεν δέχεται ούτε το τηλέφωνο.Πως το αγοράζω?
jek Φεβρουάριος 18, 2011 #68 Φεβρουάριος 18, 2011 [Οδηγός] Market Enabler - Πως να αγοράσετε εφαρμογές από το Android Market 1
hayabusa Φεβρουάριος 24, 2011 #69 Φεβρουάριος 24, 2011 Anysoft Keyboard: Πολύ βολικό και δωρεάν πληκτρολόγιο (έχει και language packs για ένα σωρό γλώσσες) που με βόλεψε πάρα πολύ σε σχέση με το default της Archos. Btw, το Air Attack HD (όχι lite ) παίζει να το βρούμε πουθενά εκτός market καθώς το market enabler δεν παίζει με το εργαλείο;
deninho Φεβρουάριος 24, 2011 #70 Φεβρουάριος 24, 2011 το πληκτρολόγιο της samsung, το swype, δεν κάνει για τα archos? Αν κάνει, θα σε βολέψει αφάνταστα 1
hayabusa Φεβρουάριος 24, 2011 #71 Φεβρουάριος 24, 2011 Μια φορά ποου δοκίμασα με αυτό μου έβγαλε σφάλμα και αναγκάστηκα να το ξηλώσω. Μετά βρήκα αυτό που ανεφερα παραπάνω και για την ώρα με καλύπτει μια χαρά. Αυτό που με "καίει" περισσότερο είναι αν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στις paid εφαρμογές του Market καθώς όπως προανέφερα το market enabler δείχνει να μην δουλεύει (γενικά, όχι μονο σε εμένα)
deninho Μάρτιος 5, 2011 #72 Μάρτιος 5, 2011 Από ελληνικές εφαρμογές [π.χ. εφημερεύοντα φαρμακεία, νοσοκομεία, εφαρμογές για ταξί, πλοία, το Ελ. Σιντ Βενιζέλος, κίνηση στην Αθήνα και όλα αυτά τα μικρά και χρήσιμα], τι υπάρχει; Το μόνο σχετικό που έχω βρει είναι το AirQuality, και δείχνει το δείκτη δυσφορίας, όπως μετράται από τους διάφορους σταθμούς που είναι σπαρμένοι ανά την Ελλάδα
hayabusa Μάρτιος 7, 2011 #73 Μάρτιος 7, 2011 Βγήκε νέο, Twitter-friendly, google maps (5.2)Link από το μάρκετ: https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps&feature=search_result 1
darCmoon Μάρτιος 7, 2011 #74 Μάρτιος 7, 2011 Μια καλη εφαρμογη για ειδησεις ειναι το "Greece News" απο market!!!
panos444 Μάρτιος 8, 2011 #76 Μάρτιος 8, 2011 antnatal έγραψε: antivirus χρησιμοποιείτε παιδιά...???εγω δεν χρησιμοποιω στο πισι θα χρησιμοποιησω στο κινητο?παντως περα απο την πλακα δεν εχω ακουσει να παθαινει κατι το κινητο λογω ιου..!
astrolabos Μάρτιος 8, 2011 #77 Μάρτιος 8, 2011 Δεν έχεις ακούσει καλά. Google pulls virus-infested apps from Android Market | Expert Reviews
H.A.Balafoutre Μάρτιος 8, 2011 #78 Μάρτιος 8, 2011 (edited) Εγώ θέλω να βρώ πως μπορώ να κάνω enable τον αισθητήρα θερμοκρασίας γενικά κι όχι μόνον της μπαταρίας σε x10mini...βασικά πως γίνεται να κάνω όλους τους sencsors enable, όπως εμφανίζονται στο elixir.Κατά τα άλλα, gps essentials, elixir, compass (night mode rocks...)όπως και το googlesky...επίσης...αρρώστια...realcalc, wifi analyzer, convertpad, animated weather, led light σαν widget, dual file manager, advanced task manager σαν widget, iRecord, Smartprotractor, apps organazier, quick settings, smart measure lite, net counter, instant heart, history eraser, barcode scaner, neoreader, 2 μεταφραστικά ένα του google κι ένα άλλο, con flip, diceshaker, face symmetry, startrek sounds, zp dashboard (εδώ πως θα γίνει να τραβάμε και βίντεο ταυτόχρονα...η κάμερα δουλεύει..όχι όμως να καταγράφει με τις ενδείξεις, δηλαδή να βλέπεις το βίντεο μετά μέσα από τις ενδείξεις.) Για πλάκα το πήρα το smartphone, ευκαιρία δωρεάν...για την δουλειά μου είναι χάσιμο χρόνου...αλλά εν πάση περιπτώσει είναι απίστευτα εθιστικά οπότε δεν αντιστάθηκα....:baby:2.2 android πότε θα βγεί για sony ericssonx10mini....?ταπετσαρίες έχω τα, Matrix 3d, flames, galactic core, snowfall, solar winds live, thunderstorm... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2011 από H.A.Balafoutre
panos444 Μάρτιος 8, 2011 #79 Μάρτιος 8, 2011 astrolabos έγραψε: Δεν έχεις ακούσει καλά. Google pulls virus-infested apps from Android Market | Expert Reviews οπως και στους υπολογιστες ετσι και στα κινητα αν "ψαχνεσαι" θα βρεις..! εχω android κινητο απο το htc magic,το πρωτο android κινητο (στο ελλαντα!),και εχω κανει τα παντα κυριολεκτικα,ποτε δεν εχω κολησει ιο..!
artenakia Μάρτιος 9, 2011 #80 Μάρτιος 9, 2011 Πολυ καλο παιχνιδακι το sliceθελει λιγο σκεψη μετραει αρκετα
Recommended Posts