monotis Μάρτιος 12, 2017 #2701 Μάρτιος 12, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος GoMaR έγραψε: προσπάθησε να συνδέσεις το ταμπλετ στο πισι και κανε αναζήτηση με κάποιο πρόγραμμα όπως το recuva Εαν συνδεσω το ταμπλετ στο pc ,και ανοιξω το προγραμμα ,ποιο ειναι το path που αποθηκευοντε οι φωτογραφιες,οπου πρεπει λογικα να ορισω στο προγραμμα για να ψαξει? Η τελοσπαντων πως εχει η διαδικασια?
GoMaR Μάρτιος 12, 2017 #2702 Μάρτιος 12, 2017 δε το εχω ξανακανει..Απλα το ειχα διαβασει καπου σαν λυση. Δοκιμασε να δεις αν μπορεις να ψαξεις σε ολη την συσκευη.Δλδ να μην ορισεις path αλλα συσκευη.
Spyrious Απρίλιος 30, 2017 #2703 Απρίλιος 30, 2017 Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να ανεβάσω φωτό σε φόρουμ από το κινητό.Imageshack και Photobucket μου βγάλανε το λάδι.Υπάρχει καμιά εφαρμογή που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα;Ευχαριστώ.
tommybertsen Απρίλιος 30, 2017 #2704 Απρίλιος 30, 2017 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος Spyrious έγραψε: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να ανεβάσω φωτό σε φόρουμ από το κινητό.Imageshack και Photobucket μου βγάλανε το λάδι.Υπάρχει καμιά εφαρμογή που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα;Ευχαριστώ. Lightshot Ακομη και απο κινητο παντως μια χαρα μπορεις, απλα αν θυμαμαι καλα εχει οριο στα 4ΜΒ το φορουμ. Δε νομιζω οτι εχει εφαρμογη για κινητο το συγκεκριμενο. Αλλα δοκιμασε απο το κινητο σου μια , πριν κατεβασεις καποια αλλη εφαρμογη. Κατα τ'αλλα , αυτη η εφαρμογη φαινεται μια χαρα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geekslab.screenshot&hl=el Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 30, 2017 από tommybertsen 1
MasterCommander Ιούλιος 10, 2017 #2705 Ιούλιος 10, 2017 Για μεταφορά αρχείων σε windows PC τι χρησιμοποιείτε? Μέχρι τώρα έκανα δουλειά με smb shares μέσα από κάποιο file explorer app. Μετά τα πανηγύρια όμως με το SMBv1 protocol καλό είναι να το έχουμε απενεργοποιημένο. Έλα όμως που δεν βλέπω να υπάρχει υποστήριξη για SMBv2/3 σε android.
SirDiman Ιούλιος 10, 2017 #2706 Ιούλιος 10, 2017 (edited) ftp server w/ Solid Explorer Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2017 από SirDiman 2
tommybertsen Ιούλιος 10, 2017 #2707 Ιούλιος 10, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος SirDiman έγραψε: Solid Explorer Το αυτό. Το καλύτερο. Αν και είναι με λεφτά, αξίζει
MasterCommander Ιούλιος 10, 2017 #2708 Ιούλιος 10, 2017 (edited) Ωραία, solid explorer έχω ήδη αγορασμένο. Έψαξα και λίγο για ftp server setup σε windows, φαίνεται ότι υπάρχει built in. Έχει νόημα από άποψη ασφάλειας να κοιτάξω για sftp όταν μιλάμε για lan only access? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2017 από MasterCommander
UltraB Ιούλιος 10, 2017 #2709 Ιούλιος 10, 2017 Αν είναι built in στα Windows κατά πάσα πιθανότητα θα είναι SFTP ή θα έχει την δυνατότητα αυτή. Έτσι μου λέει η λογική τουλάχιστον.
MasterCommander Αύγουστος 20, 2017 #2710 Αύγουστος 20, 2017 FX File Explorer 6.0 Released with Major UI Changes, SMB v2, and more link play store xda thread. Για τα networking features θέλει paid add-on στα 2,15 € (έχει 7 day trial). Το δοκιμάζω τώρα συνδέεται και σε win10 smb share (με SMB 1.0/ cifs = off) και σε Linux Samba share με ( min protocol = SMB2 στο smb.conf). Επίσης μου αρέσει το gesture που ανοίγει δεύτερο (multi window) παράθυρο μέσα στην εφαρμογή. Αυτά με μια πρώτη ματιά. Αντίο solid explorer από μένα!
andreas443 Ιανουάριος 27, 2018 #2711 Ιανουάριος 27, 2018 Γεια σας Ψάχνω μία εφαρμογή που να μπορώ να στέλνω βίντεο με υπότιτλους από το κινητό στην τηλεόραση μέσω dlna αν γίνεται να μπορώ να στέλνω και βίντεο από το YouTube μιας και η τηλεόρασή μου δεν είναι Smart Υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή
schumifer Ιανουάριος 28, 2018 #2712 Ιανουάριος 28, 2018 Μήπως θα ήταν πιο απλό να βάλεις ένα chromecast στην τηλεόραση;
Spyrious Μάρτιος 23, 2018 #2713 Μάρτιος 23, 2018 Έχω chrome beta εδώ και κάμποσο καιρό.Νομίζω με την τελευταία αναβάθμιση η μπάρα διευθύνσεων ανέβηκε πάλι επάνω.Υπάρχει τρόπος να κατέβει πάλι κάτω.Ευχαριστώ. 1
panos 12 Δεκέμβριος 17, 2021 #2714 Δεκέμβριος 17, 2021 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για ράδιο FM με χαμηλο bit rate; να μην τρωει τόσα πολλά megabytes; εχω την εφαρμογή eradio σε μια ωρα παίρνει 120mb
akilleas Δεκέμβριος 18, 2021 #2715 Δεκέμβριος 18, 2021 9 hours ago, panos 12 said: Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για ράδιο FM με χαμηλο bit rate; να μην τρωει τόσα πολλά megabytes; εχω την εφαρμογή eradio σε μια ωρα παίρνει 120mb Αυτές οι εφαρμογές το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν το stream του εκάστοτε σταθμού και να το παίζουν στη συσκευή μας. Η ποιότητα και κατ' επέκταση η ποσότητα των δεδομένων εξαρτάται από τον σταθμό καθαυτό. 1
panos 12 Δεκέμβριος 18, 2021 #2716 Δεκέμβριος 18, 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος akilleas έγραψε: Αυτές οι εφαρμογές το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν το stream του εκάστοτε σταθμού και να το παίζουν στη συσκευή μας. Η ποιότητα και κατ' επέκταση η ποσότητα των δεδομένων εξαρτάται από τον σταθμό καθαυτό. μάλιστα δηλαδή δεν παίζει ρολο η εφαρμογή; παρόλα αυτα την προηγουμενη που ειχα V radio στις 2 ωρες ετρωγε 200mb με την eradio στις 2 ωρες παλι ειναι στα 120mb λεω μηπως υπαρχει κατι ακομα ποιο κατω και σε bitrate και σε ποιοτητα
nikonick Φεβρουάριος 3, 2022 #2717 Φεβρουάριος 3, 2022 καλησπερα σε ολους, εχει κανεις δοκειμασει την εφαρμογη gcam 8.4 σε android 12 καποιος φιλος διαβασε οτι με την εφαρμογη αυτη βγαινουνε καλιτερες οι φωτογραφιες... αλλα πως μπορει να γινεται αυτο αφου μεγαλο ρολο παιζεουνε ο αισθητηρας, φακος και το firmware...
Freedom Φεβρουάριος 3, 2022 #2718 Φεβρουάριος 3, 2022 (edited) 47 λεπτά πριν, το μέλος nikonick έγραψε: ... αλλα πως μπορει να γινεται αυτο αφου μεγαλο ρολο παιζεουνε ο αισθητηρας, φακος και το firmware... Καλά όλα αυτά αλλά αν το μαμά camera software είναι λίγο για τα μπάζα, τότε βλέπεις διαφορά. Απο προσωπική εμπειρία σε Redmi Note 7...για φωτογραφίες 95 στις 100 φορές το Gcam χρησιμοποιώ...προφανώς πριν καταλήξω εκει συγκρινα τα 2 apps (πολλές ίδιες φωτογραφίες τραβηγμένες με διαφορά δευτερολεπτων) και στο συγκεκριμένο κινητό βγήκε νικητής το Gcam. YMMV Δοκιμάζεις, συγκρίνεις και αποφασίζεις. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2022 από Freedom
tommybertsen Φεβρουάριος 3, 2022 #2719 Φεβρουάριος 3, 2022 4 ώρες πριν, το μέλος nikonick έγραψε: καλησπερα σε ολους, εχει κανεις δοκειμασει την εφαρμογη gcam 8.4 σε android 12 καποιος φιλος διαβασε οτι με την εφαρμογη αυτη βγαινουνε καλιτερες οι φωτογραφιες... αλλα πως μπορει να γινεται αυτο αφου μεγαλο ρολο παιζεουνε ο αισθητηρας, φακος και το firmware... Για το κάθε κινητό υπάρχουν διάφορες εκδόσης της Gcam και διάφορες προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να την εγκαταστήσει. Στο xiaomi mi9 που έχω, έχω πλέον ξεχάσει πώς είναι η stock εφαρμογή, χρησιμοποιώ 2 διαφορετικές εκδόσεις της gcam. Ωστόσο πρέπει να υποστηρίζεται από την συσκευή σου για να την χρησιμοποιήσεις. Και ναι, το software παίζει ρόλο στο να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα τον εκάστοτε φακό του κινητού.
nikonick Φεβρουάριος 4, 2022 #2720 Φεβρουάριος 4, 2022 ******** σε ολους, ευχαριστοω για τις απαντησεις τα βρω την εφαρμογη... ο κινητο ειναι ενα alcatel 1s με android 11... μου το κανανε δωρο τα περασμενα χριστουγεννα αλλα το εχω ακομι στο κουτι... εχω μαθει με το lumia 650 εδω και τρια χρονια οποτε το android το βρισκω λιγο πολυπλοκο αλλα και με πολλες εφαρμογες που για εμενα ειναι εντελως αχρειαστεs...
Recommended Posts