Jump to content



ssd σε Acer Aspire 6920G.


mathewgx

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Εχω παραγγειλει εναν ocz vertex 2 60gb για δωρο στον αδερφο μου. Θα μπει στο laptop που εχει Acer Aspire 6920G-814G32Bn - Gemstone Blue LX.APQ0X.305 - Acer Direct , ο οποιος εχει πανω του εναν σκληρο 320gb.

Επειδη τα 60gb δεν ειναι και πολλα , μηπως ξερετε αν το συγκεκριμμενο laptop δεχεται 2 σκληρους ,ωστε να βαλω τον ssd για το λειτουργικο και τον αλλο για προγραμματα ;

Link to comment
Share on other sites

Ναι , αυτο εννοουσα...

Ωραια , φανταζομαι οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με την εγκατασταση του λειτουργικου επειδη ειναι laptop. Ισχυει οτι και σε desktop , ετσι δεν ειναι ; Ρωταω γιατι , αν δεν κανω λαθος , τα laptops εχουν κρυφο partition για επαναφορα του λειτουργικου αν χρειαστει.

Link to comment
Share on other sites

θα βάλεις πρώτα τον ssd στη θέση 1 μόνο του για να στήσεις τα Windows7 εκεί.

Αφού τελειώσεις με εγκατάσταση τότε κοτσάρεις και τον 320 στη θέση 2 και είσαι οκ. Μην κάνεις κάνα format στον 320 κατα λάθος μόνο αν και το κρυφό partition στα 7 θα στο δείχνει.

Link to comment
Share on other sites

Κάνεις λάθος :)

Προσφατα εβαλα σε ενα pc φιλου εναν ssd. Το παληκαρι ειχε win 7 εγκατεστημενα σε απλο hdd. Εκανα backup με Acronis και restore στον ssd. To alignment ηταν μια χαρα...

Αλλά και στο δικο μου υπολογιστη το ιδιο πραγμα ειχα κανει.....

Link to comment
Share on other sites

Έτρεξα το Paragon alignment tool στον SSD που μετέφερα στο λαπτοπ. τα windows τα μετέφερα απ τον παλιό δίσκο με το Intel data migration tool.

εκανε alignment succesfuly λέει, τρέχω HD tune pro και τo alignment λέει 2ΜΒ (πριν το align έλεγε 0.5) . Δεν έχει το 100ΜΒ partition ο δίσκος.

σε 80άρι X-25M G2. Είναι εντάξει τώρα δηλαδή ;;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.