Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Καιρός ήταν. Λες και κάποιος που ήθελε να πλαστογραφήσει ένα έγγραφο θα πτοούταν από την επικύρωση. Αναρωτιέμαι για τις προθέσεις τους όμως...

Τα επικυρωμένα αντίγραφα κόστιζαν:

- 1.420 υπάλληλοι με αποκλειστική και πλήρη απασχόληση (sic)

Δε θα εκπλαγώ αν ακούσω για 1420 απολύσεις, με αφορμή την κατάργηση της επικύρωσης...

Link to comment
Share on other sites

παράλληλα καταργείται το νομικό πλαίσιο για τη στρατονομία, που είναι ένα νόμος του 1951 και ευλόγως θεωρείται αναχρονιστικός

Επειδή είναι νόμος του 1951 αυτόματα δεν είναι καλός; Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός, αλλά σκαλώνω στο "ευλόγως". Γιατί, ξέρω'γω και ο νόμος που επιτρέπει στις γυναίκες να ψηφίζουν είναι του 1952, αλλά δε θεωρείται "ευλόγως" αναχρονιστικός. Μπορεί, βέβαια, να μας απασχολήσει από του χρόνου ο συγκεκριμένος νόμος, ποιος ξέρει;

Link to comment
Share on other sites

Αυτόν τον καταζητούν στις ΗΠΑ επειδή άδειασε κάπου στον Ινδικό ωκεανό ένα επιμολυσμένο φορτίο με σιτάρι. Αυτές τις μέρες οι επίσημες ΗΠΑ ετοιμάζονται να αδειάσουν στη Μεσόγειο ένα φορτίο με χημικά και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα. Μήπως να βγάλουμε κι εμείς κανένα ένταλμα?

Ενδεικτικά:

Οι ΗΠΑ θα καταστρέψουν ένα τμήμα του συριακού χημικού οπλοστασίου στην θάλασσα, ανακοίνωσε ο ΟΑΧΟ | AlphaTV

Πως θα μπορούσε η Ελλάδα να αποφύγει την καταστροφή των χημικών της Συρίας στην Κρήτη | iefimerida.gr

Καταστροφή των χημικών της Συρίας στην Μεσόγειο; - OnAlert.gr

Link to comment
Share on other sites

Το διάβασα κι εγώ χθες, αλλά σκοπίμως δεν το ανέβασα εδώ, για 2 λόγους:

α. Το άρθρο είναι επιπόλαιο και κακογραμμένο. Ο "κουνιάδος" καταζητείται όχι επειδή απέρριψαν 487 κιλά σιτάρι (προς θεού), αλλά ολόκληρο φορτίο 407 τόννων, υπόθεση για την οποία έχουν καταδικαστεί κι άλλοι.

β.Ακόμη κι έτσι όμως, εξακολουθεί να είναι Έλληνας πολίτης και διέφυγε όταν αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Θα το εκτιμούσα περισσότερο αν τον είχαν βρει, είχαν στείλει αίτημα έκδοσής του και το είχαμε αρνηθεί, γιατί όπως σωστά λένε κι οι Αμερικάνοι

"Very, very few countries in the world, and Greece is not one of them, will extradite their own nationals". "This is not an extraditable offence from Greece to the United States."

Πολύ φοβάμαι, βέβαια, ότι τέτοιας προστασίας τυγχάνουν μόνο οι Χριστοφοράκοι και οι Καραγιαννίδηδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν η σχέση των 2 κυβερνήσεων ήταν ισόρροπη και ήταν διατεθιμένοι κι εκείνοι να εκδώσουν Αμερικανούς που κατηγορούνται για εγκλήματα στην Ελλάδα, ας το συζητούσαμε.

Link to comment
Share on other sites

Η λύση είναι εξαιρετικά απλή !

Αντί να ζητάς απο τον άλλον να αναγράφει τι είδους γύρη χρησιμοποιεί, αναγράφεις εσύ στο δικό σου προιόν τι ΔΕΝ χρησιμοποιείς.

Φυσικά η δράση αυτή θα έχει ισχυρότερο αντίκτυπο, αν γίνει συντονισμένα απο όσους επαγγελματίες επιθυμούν, αποκτήσουν πιστοποίηση για το προιόν τους και πλασαριστεί στην αγορά ως τέτοιο.

Για ακόμα μια φορά, απαιτούνται συλλογικές δράσεις, και όχι ''έκαστος για την πάρτη του'' όπως έχουμε μάθει. Η πρόκληση είναι εδώ. Θα την αποδεχτούμε ?

Link to comment
Share on other sites

Το "σχήμα" των πραγμάτων που θα 'ρθουν!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=utV1sdjr4PY]Guy Hoffman: Robots with "soul" - YouTube[/ame]

και σαν προάγγελος / απόδειξη αυτών, κάτι που ήδη είναι εδώ!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=V7ZI9jLcQJg]Sony New Technology MUST WATCH - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.