Jump to content



Capacitive οθόνες κινητών και προστασία από γδαρσίματα & θήκη


deninho

Recommended Posts

Απ'ότι φαίνεται σε λίγες μέρες θα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός Samsung Galaxy S, το οποίο θα είναι το πρώτο μου κινητό με οθόνη capacitive. Επειδή, καινούριο και ακριβό είναι, δε θέλω να έχει γδαρσίματα θέλω να πάρω screen protector και μια θήκη (όσο το δυνατό λεπτότερη).

*Πρέπει να προσέξω κάτι στο screen protector ώστε να μην έχω προβλήματα με την απόκριση της οθόνης; Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο;

*Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποια θήκη;

Link to comment
Share on other sites

εχει gorilla glass αν δεν κανω λαθος..δεν γρατζουνιεται καθολου ευκολα..οποια ζελατινα και να δοκιμασα οσο και ακριβη να ηταν τα χρωματα χαναν πολυ με την ζελατινα.. με λιγο προσοχη και μια ωραια θηκη θα ειναι ολα καλα!!!!θηκες εχω 3!!τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω αυτη: New Style Black Plastic Case for Samsung i9000 Galaxy S - eBay (item 370470936793 end time Jan-02-11 20:16:42 PST)

λογω οτι δεν "μεγαλωνει" το ηδη μεγαλο κινητο..αρχικα ειχα παρει αυτη: [ZENUS] TPU CASE COVER FOR SAMSUNG GALAXY S (BLACK) - eBay (item 190432625984 end time Jan-15-11 03:04:55 PST)

που ειναι αιωνες ποιοτικοτερη και κανει πιο στιβαρο το κινητο.. pdair ειναι εξισου καλη εταιρεια για θηκες αλλα η θηκη ειναι καθαρα προσωπικη αποψη-γουστο..

Link to comment
Share on other sites

ΒΑΛΕ protector

Δεν πα να έχεις και king kong glass, όταν θα δεις τη γρατζουνιά θα είναι αργά.

Η απόκριση δε θα χαλάσει (το στο κέρατο δηλαδή, πάντα τα φθηνότερα screen protector από Κίνα χρησιμοποιώ, μια χαρά δουλεύει η αφή!)

Επίσης δοκίμασε να βάλεις κάποια από αυτές που λένε ότι είναι mirror look. Αν κι έχω και δεν την έχω βάλει λόγω βαρεμάρας, την είδα σε ΗD2 φίλου κι έμεινα μακάκας. Καθρέπτης και τρομερός! Απλά ρίχνει λίγο τη φωτεινότητα της οθόνης. Προσωπικά δε με χάλασε!

Για θήκη ψάξε ebay όλο και κάποια θα σου αρέσει. Θα σου πρότεινα να προσφέρει και κάποιου βαθμού απόσβεση κραδασμών στις πτώσεις (πχ σιλικόνης) Οι σκληρές δεν προστατεύουν σε αυτό το επίπεδο.

Παίρνεις καρατούμπανο κινητό. Congrats!

Link to comment
Share on other sites

Οι mirrοr χαλανε πολυ τα χρωματα..! ( τουλαχιστον στο iphone το δικο μου) Ασε που στον ηλιο δεν βλεπεις τιποτα!

Κανονικο screen protector και εισαι κομπλε!Ουτε φιμε ουτε τιποτα!

Βεβαια δεν χανεις και κατι να τα δοκιμασεις!

Η Θηκη ειναι MUST! διαλεγεις τι σου αρεσει και την φορας. ( την θηκη εε! )

Link to comment
Share on other sites

Το iphone του θειου μου με σκληρή θηκη εχει πέσει άπειρες φορές σε σκληρό έδαφος (τσιμέντο,πλακάκια κλπ) και δεν εχει πάθει τίποτα.

Προσωπικά εχω σιλικόνη αλλα δεν νομίζω οτι θα σώσει οθόνη-πλαστικά αν πεσει κάτω.

Και ναι εννοείτε screen protector θα βαλεις, ούτε αντίθεση χαλάει ουτε την ευαισθησία της αφης.

Μεγια και καλοδούλευτο.

Link to comment
Share on other sites

imho mirror=gay εκτος κ αν τοσο πολυ θες να σε βλεπεις καθε τοσο !

Οτι κ να παρεις ειναι καλο. Θα σου προτεινα να παρεις κανα πακετο με 2-3, τζαστ ιν κεισ σου γρατσουνιστει γερα το προτεκτορ (κλειδια κλπ)...

Link to comment
Share on other sites

εχω δοκιμασει πανω απο 10 φθηνες και 3ακριβες μεταξυ αυτων και την inv shield.η τελευταια δεν εχανε στα χρωματα αλλα εδειχνε "περιεργα" σαν κοκκους,σαν να χωριζαν τα πιξελ.στην αφη ηταν και οι 3 ακριβες καλες.επισης την αφη σε οποιοδηποτε κινητο χωρις swype δεν την συγκρινεις.. και προκαλω ολους να προσπαθησουν να συνταξουν μηνυμα με φρεσκοπλυμενα χερια με swype, ακομα και χωρις ζελατινα απλα δεν γινεται..

Link to comment
Share on other sites

Είχα φέρει καμιά 10ριά 3άδες για μένα και τους φίλους μου για iphone 3g. Κάτι κινέζες σε μαύρη θηκούλα 'Screen protector the Greatest for lcd screen protector'.

Είναι μια χαρά, και έχω δοκιμάσει κάμποσες.

Στην αφή σχεδόν καμία διαφορά αν πατήσει σωστά χωρίς φουσκάλες, και στα χρώματα η απλή καμία διαφορά, η mirror τα χάλαγε.

Η mirror όμως έκανε τρελό εφέ με το τηλέφωνο, οπότε ιδίως για κοπέλες -> must.

Όσον αφορά για θήκη, μου είχε πέσει με τη silicon μερικές φορές και κανένα πρόβλημα, αν έχει η belkin για το τηλέφωνό σου, είναι κορυφαίες.

Link to comment
Share on other sites

Κορυφαίες η ViKuiti αλλά ~10Ευρώ η μία : Protectionfilms24.com | Samsung I9000 Galaxy S

3M Vikuiti ADQC27 (είναι και antireflective) : http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-adqc27-samsung-i9000-galaxy-s-36963.html

Το μαγαζί γρήγορο και αξιόπιστο, αγόρασα από αυτό μέσω ebay.co.uk έξι no-name screen protectors για το BLADE (2ευρώ σύνολο με τα μεταφορικά) και ακόμα και αυτές οι no-name είναι πολύ καλές σαν να μην τις έχω επάνω.

Link to comment
Share on other sites

Θα γίνω και εγώ κάτοχος του Galaxy S και σκεφτόμουν μόνο αγορά θήκης, αφού δεν βρίσκω νόημα στην επιπλέον προστασία οθόνης εφόσον αυτή μπορεί να γδαρθεί μόνο όταν το κινητό είναι στην τσέπη/τσάντα πχ, που τότε θα είναι με την θήκη. Είναι κάποια άλλη περίπτωση που δεν έχω σκεφτεί;

Θήκη ενδιαφέρομαι να βρω και εγώ, οπότε αν καταλήξεις κάπου και θες, πριν κάνεις την αγορά ρίξε ένα σύρμα μπας και την πάρουμε εις διπλούν :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.