Jump to content



Κοπή Πίτας TheLab.gr - Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011 - 20:00μμ


DJD

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

το TheLab.gr θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 12 Φλεβάρη 2011 στο πολύ ζεστό μαγαζί του Levelone, Εν Πάτραις, στην οδό Οδυσσέα Ανδρουτσου 2 στον Ταύρο,τκ 17778, τηλ: 210.34.72.082 και καλούμε όοοοοολους εσάς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας! Καλό είναι να είστε εκεί κοντά στις 8 το βράδυ!

attachment.php?attachmentid=43119&stc=1&d=1296164841

To kopi ti pita to Tavro λοιπόν θα περιέχει πολύ και καλό φαγητό, πολύ ποτό και το βασικότερο όλων πολύ καλή παρέα! Υπολογίσαμε τα έξοδα στα 19ευρώ το άτομο και περιέχει φαγητό, ποτό,ένα κομμάτι από την πίτα κι έχει ξεκλείδωτο multi! Για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τα φαγητά και τα ποτά και τις λοιπές λεπτομέρειες και κυρίως για να μην ξαναμπεί ο Δημήτρης μέσα (όπως έγινε μια προηγούμενη χρονιά) θέλουμε μόνο σίγουρες συμμετοχές. Αν δεν είστε σίγουρος ότι θα ρθείτε τότε μη δηλώσετε ότι θα ρθείτε σίγουρα! Τις προηγούμενες χρονιές είχαμε πρόβλημα με άτομα που είπαν ότι θα είναι εκεί, ετοιμάσαμε φαγητό για 100, ήρθαν 50 και μετά τα έφαγε όλα ο Φράγμας και τον τρέχαμε για καισαρική. Γι' αυτό σας παρακαλώ σεβαστείτε τον χρόνο και τον κόπο για να προετοιμάσουμε το event και δηλώστε συμμετοχή στο σωστό γκρουπ. Ακόμα καλύτερα, αν είστε 100% σίγουροι ότι θα 'ρθείτε, μπορείτε να προπληρώσετε μέσω paypal ή τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό (στείλτε μου ένα πμ αν ενδιαφέρεστε). Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά, να πειραχτούμε, να φάμε και να πιούμε! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 8 Φλεβάρη για να μπορέσουμε να κανονίσουμε τις ποσότητες. Επίσης μπορείτε αν θέλετε μπορείτε να φέρετε φίλους και συγγενείς αρκεί να είστε σίγουροι πάλι ότι θα μπορέσουν! Οποιοσδήποτε εκφράσει ενδιαφέρον από την Τρίτη 8 Φλεβάρη και μετά θα μπει στην λίστα με τους "Ισως", κι αν έρθετε το Σάββατο, ίσως βρείτε φαγητό :p

Το "Εν Πάτραις" βρίσκεται ακριβώς εδώ:

attachment.php?attachmentid=43120&stc=1&d=1296165225

Σας περιμένουμεεεεεεεεεεεεε

Λίστα συμμετοχών

Σίγουροι:

Levelone (ως οικοδέσποινα)

DJD

ProPitsiriko$

dellman

pastelidis.n.s.

victor

YDinopoulos

NoDsl

venom7

Dant3 x2

greekfragma

angel_f

Lakisss

Κοπρίτης

Seafalco

Jason

Cherryman

Stelaras

Papajim

nickstamat

Tsakonas

Daidalos

Shido

deninho

cptkoulis

PGM

trendy

takis-pa x2

spresv

Mesias

Ίσως:

Gomar

Darksaga

redbighunter

Borg

sotiris

spc

post-23-1416074961,7658_thumb.png

post-23-1416074961,8229_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply
Για αυτόν που θα βρει το φλουρί... το μπλουζάκι το έχουμε σίγουρο (θα 'ναι συλλεκτικό κιόλας ;) ). Προσπαθούμε να βρούμε τι άλλο θα μπορέσουμε να έχουμε.

ενα Prive χορο σε στριπτιτσαδικο

Link to comment
Share on other sites

ενα Prive χορο σε στριπτιτσαδικο

Ελπίζω όχι με κανένα τέτοιο ''κορίτσι''...:hehe:

astrolabos.jpg

Είμαι μέσα! Άν δέν τα καταφέρω, θα δώσω το ποσό ούτως η άλλως αφού μου γίνεται κράτηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.