Jump to content

Υποψήφιο προϊόν Η/W που ξεχώρισε το 2010 [Semifinal]

TifoziF1

Recommended Posts

Ti θα λέγατε, αν στο θέμα αυτό, μαζεύαμε μια λίστα από 10-15 προϊόντα που ξεχώρισαν (είτε λόγω απόδοσης, είτε λόγω καινοτομίας ή είτε καλύτερου λόγου απόδοσης/κόστος ή για οποιον άλλο λόγο αναφέρετε) μέσα στο thelab.gr το 2010 και στην συνέχεια να κάναμε ένα POLL για να βγάλουμε το πιο δημοφιλές (= γρήγορο/φτηνό/αξιόπιστο/έξυπνο κτλ) από αυτά?

Κάτι σαν αυτό : Προϊόν Η/W που ξεχώρισε το 2007 το οποίο θα το ακολουθήσει o τελικός/poll όπως κάτι τέτοιο : Hardware που ξεχώρισε το 2007 ή σαν Υποψήφιο προϊόν Η/W που ξεχώρισε το 2009 που ακολούθησε ο τελικός/poll εδώ : Ποιο hardware από τα παρακάτω ξεχώρισε μέσα στο 2009 ?

Αν θέλει κάποιος mod/admin/reviewer να αναλάβει να μαζέψει το H/W αυτού του thread και να κάνει το poll ώστε να πάρει επίσημη TheLab.gr Ηardware of the Year 2010 σφραγίδα, τότε be my guest !!!

Vertex2 SSD (sandforce ssds)

ATI 6xxxx series

PhenomII x6

ZTE BLADE και γενικά τα φτηνα android smart phones.

iPAD μιας και ξεκίνισε μια νέα κατηγορία gadget

Για οσους αναφερουν οθονη ,να τους πως οτι θεωρειται περιφερειακο και οχι hardware
Ας το επεκτείνουμε λιγο, hardware με την αρχική έννοια της λέξης δηλαδή ηλεκτρονικά και ας μπούνε μέσα και συσκευές όπως ποντίκια οθόνες κινητά ρουτερς etc.

Μιας και μιλάμε για το hardware που ξεχώρισε στο TheLab (το τονίζω), να πω με τη σειρά μου ότι δεν είδα ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Και το εννοώ με τη στενή έννοια της λέξης hardware. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο της 8800GT για παράδειγμα, όπου είχε γίνει χαμός. Παρόλα αυτά ξεχώρισαν προϊόντα τα οποία δεν ανήκουν στο "hardware" αυτό καθ' εαυτό. Τα προϊόντα αυτά νομίζω πως είναι η Dell U2311H και το ZTE Blade, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους κύκλους του Λάμπη. :p

Ti θα λέγατε, αν στο θέμα αυτό, μαζεύαμε μια λίστα από 10-15 προϊόντα που ξεχώρισαν (είτε λόγω απόδοσης, είτε λόγω καινοτομίας ή είτε καλύτερου λόγου απόδοσης/κόστος ή για οποιον άλλο λόγο αναφέρετε) μέσα στο thelab.gr το 2010

Ati 5850/70 :T:

Απόδοση,Καινοτομία,Λόγος απόδοσης/κόστος.

Στον τομέα καινοτομία , σήμερα εκτίμηση κερδίζουν ,

τα μη ενεργοβόρα προϊόντα.

Αυτή η σκέψη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην σύνθεση που έχω σήμερα .

Και στο θέμα οθόνη , και στο θέμα κάρτα γραφικών HD5770 ,

ακόμα και στην χρήση DDR3 σε σχέση με την DDR2 .

Και τέλος , μεγάλες ψήκτρες αργούς ανεμιστήρες .

Και στο σύνολο ένα σύστημα που είναι κοντά στην ενεργειακή κλάση Α .

AMD THUBAN X6 ή αλλιώς PHENOM II X6 1055T & 1090T για την πολύ καλή απόδοση σε σχέση με την τιμή τους.

ΑΜD HD 6000 SERIES για τον εκπληκτικό λόγο απόδοσης προς κατανάλωση!

CHIPSET SB850 από AMD για τα SATA III

CRUCIAL C300 SSD

OCZ VERTEX 2 SSD

ΑΜD ATHLON II X4 630/640 για την απόδοσή τους στην χαμηλή κατηγορία τιμής ! Πραγματικά εκπληκτικοί με κόστος κάτω από 100€ ...........!

Dell U2311h

OCZ Vertex2 SSDs

ZTE Blade

(τα δύο πρώτα τα έχω στην κατοχή μου και τα προτείνω με γνώμονα τις δικές μου -θετικότατες- εντυπώσεις. Όσο αφορά το blade, δεν το έχω αλλά κρίνοντας από τον πανικό (καλώς εννοούμενο) που έχει γίνει τόσο εδώ όσο και έξω από τότε που κυκλοφόρησε τότε μάλλον πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη συσκευή με γερή υποψηφιότητα.)

οσον αφορα το ZTE Blade και βασικα ολα τα κινιτα τελευταιας γενιας ,εχω να πω οτι δεν αξιζουν(κατε με) για τον λογο, τι να το κανεις το κινιτο οταν χρειαζεται να το φορτισεις καθε 1-1,5 μερα?που ειναι τα κινιτα που ξεχνουσες καποτε να τα φορτισεις?μπελας δεν ειναι να κυκλοφορεις με ενα φορτιστη στο χερι?κατα την ταπεινη μου γνωμη..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.