Jump to content



AMD Ή INTEL????


Snake

Recommended Posts

Τώρα τελευταία σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο PC μου και δεν ξέρω τι μητρική και επεξεργαστή να πάρω? έχω στο μυαλό την ASUS P4C800 E-DELUXE και την GIGABYTE 8KNXP.Θα μπορούσατε να μου πείτε ποια από τις δυο είναι καλύτερη και τι επεξεργαστή να πάρω?AMD η Intel?έχετε μήπως καμία καλύτερη μητρική υπόψη σας?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Τώρα τελευταία σκέφτομαι να κάνω μια μεγάλη αναβάθμιση στο PC μου. Μέσα σε αυτήν υπάρχει και η αγορά ενός επεξεργαστή. Όμως δεν ξέρω τι να πάρω. AMD ή Intel???????εσείς τι πιστεύετε και τι θα με συμβουλεύατε να πάρω?

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται τι θέλεις άν στοχεύεις στα κορυφαία μοντέλα τότε η AMD είναι ένα βήμα μπροστά στα 64bit αλλά τα κορυφαία μοντέλα της Intel είναι ταχύτερα στις σημερινές εφαρμογές όταν όμως οι εφαρμογές εκμεταλλευτούν τα 64bit οι σημερινοί επεξεργαστές της AMD θα αποκτήσουν προβάδισμα.

Αν στοχεύεις χαμηλότερα (Athlon XP) τότε εδώ η AMD υπερέχει σαφώς στο τομέα τιμή απόδοση.

Σαφώς ένας XP 2800+ είναι χαμηλότερος σε επιδώσεις από έναν P4 με 800αρη fsb αλλά ο XP είναι σημαντικά φτηνότερος χωρίς αυτή η διάφορα στη τιμή να αντιπροσωπεύει τις χαμηλότερες επιδώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα από αυτά που πρότειναν τα παιδιά δεν θα σε απογοητέυσει.

Καλύτερα να μας πεις τα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις... Αν και όσο αφορά τα παιχνίδια περισσότερο να σε απασχολήσει η κάρτα γραφικών, παρά το υπόλοιπο σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Όποιον επεξεργαστή και να πάρεις τώρα θα πάει χαμένος με αυτή τη κάρτα (εκτός των Celeron που είναι για τα μπάζα)

Μοίρασε τα λεφτά σου έτσι ώστε να πάρεις και μια κατά γραφικών μαζί με το νέο σου επεξεργαστή

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στην αναβάθμιση που ανέφερα πιο πριν υπάρχει και η αγορά μιας μητρικής. Προς το παρόν έχω στο μυαλό μου την ASUS P4C800 E-DELUXE και την GIGABYTE 8KNXP.Ποια από αυτές είναι καλύτερη? εσείς ποία θα μου προτείνατε? έχετε καμία άλλη καλύτερη να μου προτείνετε?(σχετικά με επεξεργαστή Intel)

Link to comment
Share on other sites

Να κανω μια ερωτηση? Απο την στιγμη που κανεις thread για το ποιον επεξεργαστη σου προτεινουμε να παρεις (AMD ή Intel) γιατι κανεις αυτο το thread και ρωτας για μητρικες Intel P4???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.