Jump to content



Recommended Posts

ubi respect:worship:

Τουλάχιστον 10 χρόνια μπροστά μιλάμε :hehe:

Να δείς που έχουν στενές σχέσεις με τα παιδιά της nasa και του cern, δεν εξηγείται αλλιώς:jester:

Δεν χρειάζεται η NASA, υπάρχει και η AMD.

"AMD gaming evolved" είναι όπως και το hitman absolution...............Γι'αυτό "πετάνε" και τα δύο.

Εδώ απενεργοποίησαν το dx9 ssao ενώ η μηχανή γραφικών το υποστηρίζει. Τί άλλο θες για να καταλάβεις;

Εδώ είναι pc. Σοβαρές καταστάσεις. Όχι παλιοκονσολιστικα πράγματα.

Το χω παρατηρήσει και γω το ακραίο frame drop και μάλιστα σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη περισσότερο. Μέχρι και 30 frame φτάνει χωρίς σπουδαίο λόγο(5850@5870).

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο το λιώσαμε multiplayer για χρόνια, απλά έπος .

Το δεύτερο 20λεπτά και πέταμα shift+delete..

Το 3 έρχεται στα standard που έθεσε το πρώτο far cry.20hours and counting στο hard, θα το ξαναπαίξω στο πιο δύσκολο.

Απλά κορυφή το παιχνιδάκι.

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο το λιώσαμε multiplayer για χρόνια, απλά έπος .

Το δεύτερο 20λεπτά και πέταμα shift+delete..

Το 3 έρχεται στα standard που έθεσε το πρώτο far cry.20hours and counting στο hard, θα το ξαναπαίξω στο πιο δύσκολο.

Απλά κορυφή το παιχνιδάκι.

To επιπεδο δυσκολιας αλλαζει και κατα την διαρκεια.Πηγαινε στα options-gameplay.Στο warrior-hard δεν ειναι και πολυ δυσκολο.Αν εχεις παιξει multi battlefield 2-3 για αρκετο διαστημα θα κανεις τετοιο practise που καθε fps single player θα σου φαινεται βουτυρο

Link to comment
Share on other sites

Σε συνέχεια των όσων είπα πιο πάνω για το post fx.

Ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτές τις παραμέτρους για το αρχείο gamerprofile.xml:

Far Cry 3 - Graphical Tweaks & Problem Solving - Guru3D.com Forums

4o ποστ.

Οι ανωτέρω παράμετροι αφορούν το post fx και δεν υπάρχουν αρχικά. Όπως φαίνεται το post fx δεν ρυθμίζει μόνο το fxaa, αν και εγώ δεν βλέπω διαφορά αλλού. Για τα απροσδόκητα jaggies ίσως να φταίει και το επίπεδο του SSAO. Ισως πάλι η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού να διαφέρει σε τεχνικές rendering από τις υπόλοιπες. Ποιός ξέρει;

Δυστυχώς όσες παραμέτρους και αν βάλεις στο αρχείο αυτό, όπως και να τις βάλεις, με ή χωρίς read only, η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού δεν τις αναγνωρίζει. Αν βάλεις λάθος τιμή, σε παραμέτρους που ήδη υπάρχουν, το παιχνίδι βάζει μια δικιά του σωστή.

Το ζητούμενο είναι να πετύχεις ομαλή εικόνα χωρίς την τεράστια επιβάρυνση του post fx πάνω από το medium, παίζοντας με πιο εξειδικευμένες ρυθμίσεις.

Όποιος ξέρει τίποτα πάνω στο graphics tweaking ή έχει δει κάτι στο νετ, ας δώσει λίγη βοήθεια.

Kατάφερα να ομαλοποιήσω την κίνηση υπερχρον'ιζοντας τον επεξεργαστή στα 4.2 ghz.όντως το ssao και τα shadows επηρεάζουν τα καρε δραματικά, αλλά ενώ κατάφερα με τις αλλαγές που πρότεινες , να ανεβάσω απόδοση (σε 45-60 καρε) με σκιές high , HDAO, όχι ΑΑ και όλα τα άλλα σε ULTRA, παρέμενε αυτό το σπάσιμο στην εικόνα και η αίσθηση του lag...μόνο με υπερχρονισμό είδα προκοπή και με τα παραπάνω frames το παιχνίδι είναι ομαλότατο.

Έγινε επεξεργασία από kaRAmeLA
Link to comment
Share on other sites

Ρε κύριοι, επειδή έχω χάσει επεισόδια και δεν προλαβαίνω να διαβάσω 15 σελίδες, εμένα το game μου κρασαρει μετά από 30 λεπτά με μια ώρα και μου έχει σπάσει τα νεύρα, ξέρει κανείς τι γίνεται? Έχω βάλει drivers και τα σχετικά, έσβησα το v-sync τπτ. Καμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21984]fatalara[/MENTION] Όταν λες σου κρασάρει εννοείς στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Δώσε καμιά παραπάνω λεπτομέρια μπας και μπορέσει κάποιος να βοηθήσει

Link to comment
Share on other sites

Χαου

μέσα στα options του uplay είναι η επιλογή αν θέλουμε ή όχι το overlay.Προσωπικά το έχω off γιατί δεν μου προσφέρει τίποτα απολύτως για την πλατφόρμα αυτή.

και σε sites λένε όσοι έχουν έτσι πρόβλημα να το απενεργοποιήσουν...παλιοπρόγραμμα:wall:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ κυνήγησα να ανοίξω όλα τα "custom" weapons. Μου πήρε κάνα 30ώρο το παίγνιο. Μια χαρά διάρκεια.

Το μόνο "αρνητικό" που του βρήκα είναι ότι σχεδόν σε αναγκάζει να πας stealth στις non-story αποστολές. 1500xp vs 500 π.χ. για τα capture χωρίς να σε πάρουν πρέφα κάνουν διαφορά. Από την άλλη, στο storyline, δεν παίζει καν stealthy τις περισσότερες φορές.

Link to comment
Share on other sites

Οντως η διάρκεια του κυρίως πιάτου είναι δυσανάλογη της έκτασης του χάρτη και των δυνατοτήτων που έχεις αλλά εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρον στις υπόλοιπες δραστηριότητες παρά στην main mission την οποία βρήκα λίγο call of duty για τα γούστα μου (rail ,πρέπει να κάνεις αυτό με αυτή τη σειρά κλπ αλλιώς θα χάσεις την αποστολή).Γενικά πάντως το φχαριστήθηκα, όλα δικά μας δε γίνεται

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αλλάζοντας gpu, με το fc3 ως έναν από τους λόγους, δοκίμασα να το τρέξω και είχα πάλι framedrops προς τα 45-50 καρέ. Σκέφτηκα λοιπόν να αφήσω τον i7 920 στοκ και να το ξανατρέξω. Πλέον είχα frame rate μεχρι και στην περιοχή των 30 καρέ. Ακόμα και σε 1280X720!

Αξίζει να διαβάσετε ποιός είναι ο λόγος και γιατί οι 920 σε λίγο καιρό θα είναι για τα σκουπίδια, παρά το γεγονός ότι τέσσερα χρόνια μετά δεν καταφέρνει να τους αξιοποιήσει πλήρως σχεδόν κανένα game(ούτε καν έναν μεμονωμένο core).

Far Cry 3 – Offloading graphical effects to the CPU, differences between PC and console builds | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

Now as you may have guessed, this offload routine was implemented in order to optimize the game to consoles. It’s well known that current generation consoles cannot push great visuals unless developers offload a number of GPU instructions to the CPU (SPU for PS3). The problem here is that the PC version will most probably suffer from this particular console optimization.

Δυστυχώς ανάλογα σκηνικά "παίζουν" και αλλού:

Hitman: Absolution - CPU and GPU Benchmarks (GameGPU.ru) - AnandTech Forums

Link to comment
Share on other sites

Μωρε δεν ξερω τι φταιει αλλα βλεπω πραγματα στο παιχνιδι απαραδεκτα.

f5BuU.jpg

Αν ειναι δυνατον δλδ η gpu να ειναι στo 50%,η cpu ο ενας core καλα παει o αλλος καπου χαθηκε στην πορεια..και ολα αυτα με 25 ολοκληρα frames:suicide:

Εχω που εχω παλιο hardware αν δεν το εκμεταλευεται ουτε στο ελαχιστο το game...

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.