Jump to content



Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!


Recommended Posts

Τελικά υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η ειδοποίηση για likes/quote?

Όχι ακόμα και δεν έχω δει κάποια ενημέρωση για το πότε.

θα υπάρξει μελλοντικά υποστήριξη soundcloud σε posts?

να ακούς το κομμάτι και όχι να σε πάει στη σελίδα

Δηλαδής;

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=23]DJD[/MENTION]

πάνω σε αυτό που λέει ο Lakisss, νομίζω θα ήταν πιο εύχρηστο (αν γίνεται) η εκάστοτε ειδοποίηση να μηδενίζεται εκτός από την περίπτωση που παω και βλέπω από το προφίλ μου τα like/quotes κλπ και όταν διαβάζω το thread ή το ποστ που έχει γινει liked.

Αν δηλαδή πχ τώρα εσύ μου κάνεις like το ποστ θα ήθελα να μπορεί να φυγει η ειδοποίηση όταν μπω ξανα στο thread για να δω ότι θα μου απαντήσεις πως δεν γίνεται (:p )

Ελπίζω να τα είπα κατανοητά :p

Link to comment
Share on other sites

το συστημα με τα likes πρεπει να φτιαχτει στον safari... παταει πανω στην παραθεση και τα αλλα κουμπια

και το κουμπι που βλεπεις ολα τα like του θεματος παταει πανω στις σελιδες και δεν μπορεις να αλλαξεις απο αριθμο... φιξ ιτ πλζ

Link to comment
Share on other sites

εγω το λεω για να διορθωθει ο λαμπης.. γιατι δεν γινεται να λετε σε οσους εχουν σαφαρι να μην μπαινουν η να βαλουν αλλο... στην συγκεκριμενη περιπτωση το σαφαρι ειναι προεγκατεστημενο σε εμενα γιατι ειμαι σε μακ και δεν σηκωνει κατι αλλο (κολλαει ηδη με τον σαφαρι) και δεν θελω να εγκαταστησω κατι παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα το smiley. Τελοσπάντων, το θέμα φυλλομετρητής είναι μια πονεμένη υπόθεση γιατί ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί μια ενοποιημένη τυποποίηση όσον αφορά την εκτέλεση της html με αποτέλεσμα οι σελίδες να εμφανίζονται διαφορετικά σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης.

Αυτό το έχουμε και εμείς υπόψη και προσπαθούμε να έχουμε την μέγιστη συμβατότητα με όλους τους φυλλομετρητές ιστού. Ο safari πάντα είναι ο συνήθης ύποπτος προβλημάτων και με το που θα βρούμε κάποια λύση θα την εφαρμόσουμε εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Όταν κάνω αναζήτηση για μία λέξη και μου βγάζει τα νήματα στα οποία βρίσκεται, υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω ακριβώς στο ποστ ή στη σελίδα όπου αναφέρεται η λέξη;

Edit: Άκυρο. Found it.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Υπάρχει τρόπος να δούμε πόσα likes έχει μαζέψει συνολικά κάποιος (πχ ο DJD) σε κάποιο θέμα (πχ http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/thelab-gr-worklog-61647.html )

Αν όχι (που όντως νομίζω πως δεν γίνεται), θα μου φαινόταν αρκετά ωραίο. Ουσιαστικά ένας μικρός εμπλουτισμός του μετρητή που υπάρχει πάνω δεξιά σε κάθε θέμα.

:T:

Link to comment
Share on other sites

Μια πολύ καλή προσθήκη θα ήταν πιστεύω αν έμπαινε η δυνατότητα σελιδοποίησης στην ενότητα: Οι δικές σας παρουσιάσεις

Έτσι θα ήταν και πολύ πιο συμμαζεμένα τα reviews και σίγουρα είναι λιγότερο κουραστικό και πιο εύκολο στην ανάγνωση από το ατέλειωτο scrolling :)

Link to comment
Share on other sites

1. Έχω στα notifications, likes & quotes. Αν πατήσω να δω τα likes, το tab με τα quotes δε φαίνεται. Αν πατήσω πρώτα τα quotes, το tab likes φαίνεται.

2. Έβαλα σε spoiler μόνο ένα link και μετά δεν το άνοιγε. Το έκανα edit, έβαλα και κείμενο, πάλι τίποτα. Έβγαλα το spoiler.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.