Jump to content



Failed Motorola Milestone, service?


racer

Recommended Posts

Είχα αγοράσει πέρυσι ένα Motorola Milestone από Kinitomania (CAAD AE). Το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι πως η οθόνη "κάνει πατήματα" μόνη της, χωρίς να την ακουμπάω φυσικά. Επίσης δε λειτουργεί το πλήκτρο της επιστροφής. Για πρόβλημα στο digitizer μου κάνει, αλλά αφού είναι εντός εγγύησης δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ.

Έκανα τηλ. στο Kinitomania και τους ρώτησα αν θα το επισκευάσουν αυτοί ή θα το στείλουν κάπου αλλού. Μου είπαν πως θα το έστελναν στην Arvato. Κάνω τηλ στην Arvato και μου λένε πως δε δέχονται από εμένα να το στείλω απευθείας, αλλά πρέπει να το στείλω από ένα κατάστημα της Vodafone (wut??).

Το θέμα είναι πως εδώ μέσα έχω διαβάσει τα χειρότερα για την Arvato και αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν αναλαμβάνει άλλος το service.

Επίσης θα ήθελα να σιγουρευτώ πως δε θα κάνουν καμιά λαμογιά να το βγάλουν εκτός εγγύησης.. Είχα περάσει ανεπίσημη 2.2 και το γύρισα στη stock 2.1. Ήλεγξα τον σένσορα για την υγρασία και έχει τα κόκκινα Χ, όπως εδώ, που σημαίνει ότι δεν ακυρώνεται η εγγύηση. Πώς μπορώ να το φωτογραφίσω ώστε να αποδείξω ότι ήταν έτσι πριν το στείλω;

Ty :D

Link to comment
Share on other sites

Πώς μπορώ να το φωτογραφίσω ώστε να αποδείξω ότι ήταν έτσι πριν το στείλω;

Με τη NEX :p

Διπλα βαλε σε ενα χαρτακι το ονομα σου και ημερομηνια και αποδειξη καπως πριν το στειλεις ωστε να μην σου πουν για photoshop και κρατα το raw

Link to comment
Share on other sites

Το πήγα σήμερα στη Vodafone.. Δεν το δέχτηκαν βέβαια, γιατί δεν υπάρχει το μοντέλο στη λίστα τους.. :tomato:

Αφού δε βρήκα άλλο service, θα το στείλω στο Kinitomania και ας βγάλουν αυτοί άκρη με την Arvato..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.