Jump to content



Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ CASE RAIDMAX SCORPIO 868-668


jdrogas

Recommended Posts

Καλημερα προσανατολιζομαι σε ενα καινουργιο case καπου στο ψαξιμο βρηκα το εν λογω κουτακι,ειδα και thermaltake πολυ ωραια αλλα μου φαινεται οτι καπου η checkmate μας δουλευει.Αυτο λοιπον το εχει 95 +φπα ειδα reviews και ειναι κορυφη για δωστε καμια βοηθεια τι λεει το εχει αγορασει κανεις σας?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Επισης να ενημερωσω οτι εχει 420w psu (το οποιο δεν μου χρειαζεται) 3 φανακια στανταρ 2 πισω και ενα στο πλαινο καπακι και εχει υποδοχες για αλλα τεσσερα εμπρος.

post-870-1416070997,2512_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το επομενο μοντελο απο αυτο το οποι ειναι και λιγο μεγαλυτερο ειναι το 668 και το βρηκα εξω 100 δολλρια αντι 60-65 που κανει το αλλο εχει συν κλειδαρια εμπρος, 1.0mm παχος μεταλλο αντι 0.7 του προηγουνενου,μεχρι και μετακινουμενες (συρταρωτες)τις θεσεις των δισκων και των floppy.

post-870-1416070997,2616_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα η ομορφια ειναι υποκειμενικη εκεινο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα κατασκευης και αυτη φαινεται οτι ειναι καλη απ οτι διαβασα.Δεν εχω ψαχτει και πολυ αλλα μεσα παντως πιστευω οτι μονο τα thermaltake τα πλησιαζουν κι αυτα εχου τη διπλασια τιμη!!!!

Link to comment
Share on other sites

Και μένα, modαρισμένο antec/chieftech μου φαίνεται...

Και το εσωτερικό με τα πλαστικά στα fans και τα συρταρωτά rack μου θυμίζει HEC.

Καλό φαίνεται, αν και σε περίπτωση mod (να μου πεις γιατί να κόψεις τέτοιο κουτί), η λαμαρίνα 0,7 συμφέρει από την "χοντρή" του ενός χιλιοστού.

Link to comment
Share on other sites

Ωραια φαίνονται αν και το 1ο παραειναι μικρο. Σκεψου απο πριν τι ψυξη θέλεις και πως θα την τοποθετήσεις. Αν εισαι για νερα στανταρ το 2ο (αν και εγω μετάνιωσα που πήρα το 1000ρι το αντεκ που ειναι ολοιδιο και δεν πηρα chiefteck full tower).

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον.Για νερο μαλλον δεν το βλεπω οποτε παω για το μικρο απ οτι φαινεται το οποιο δεν ειναι μικρο ειναι 200Χ450Χ430 και το μεγαλο ειναι 205χ470χ520.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι το 2ο ειδικά είναι ολόϊδιο το Chieftec από το Πλαίσιο.

Το 1ο νομίζω ότι είναι μικρό και δεν θα σε βολέψει ακόμα και δεν βάλεις υδρόψυξη.

Αφού λες ότι τα Thermaltake δεν σε ενδιαφέρουν γιατί είναι ακριβά (αν και θα σου έλεγα να κοιτάξεις και τις τιμές τους στο e-shop.gr) θα σου πρότεινα αυτό το κουτί ( Casetek 1018 Black) που είναι ακριβώς ίδιο με το Xaser III V1000A στο εσωτερικό του και αρκετά πιο ευρύχωρο από το 1ο κουτί που σκέφτεσαι να αγοράσεις.

casetec.jpg

produktbild_gross.gif

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1042

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.