ponaei8anasi Σεπτέμβριος 10, 2012 #681 Σεπτέμβριος 10, 2012 Παιδες μια ερωτηση. Το crysis warhead μπορει να το παιξει καποιος ως stand alone η ειναι dlc και θελει το crysis 1 στο library?
tragikos Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #682 Σεπτέμβριος 10, 2012 (edited) upvote Neighbours from Hell NOW! [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] απ' όσο γνωρίζω είναι ένα standalone expansion. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2012 από tragikos
tragikos Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #683 Σεπτέμβριος 10, 2012 http://store.steampowered.com/bigpicture/[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EFrL6-OhN94]Steam's Big Picture - YouTube[/ame]
tragikos Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #684 Σεπτέμβριος 11, 2012 Και έχουμε και τα πρώτα 10 παιχνίδια που θα έρθουν στο Steam μετά το Greenlight:News - First Titles Get Steam's GreenlightThe first 10 titles coming to Steam from Greenlight are: Black Mesa Cry of Fear Dream Heroes & Generals Kenshi McPixel No More Room in Hell Project Zomboid Routine Towns
tragikos Σεπτέμβριος 12, 2012 Author #685 Σεπτέμβριος 12, 2012 Steam finally adds choice of installation drive | News | PC Gamer:clap:
vic Σεπτέμβριος 12, 2012 #686 Σεπτέμβριος 12, 2012 Gabe is watching over you! All Hail Gabe! Το είχα δει στο Reddit, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αλήθεια. Πέρα από την πλάκα, επιτέλους!
GFFermari Σεπτέμβριος 12, 2012 #687 Σεπτέμβριος 12, 2012 Steam finally adds choice of installation drive | News | PC Gamer:clap: ....καιρος ηταν. Η αδυναμια εγκαταστασης σε αλλο δισκο θύμιζε software της Apple με παιδικα προβληματα.
EraserheadX Σεπτέμβριος 12, 2012 #688 Σεπτέμβριος 12, 2012 Καλά κάτσε να το δούμε πρώτα. Για την ώρα πρέπει να βάλεις την beta έκδοση του Steam, να το ενεργοποιήσεις μέσω κονσόλας και υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν δουλεύει. Δεν θα το έλεγα user friendly όλο αυτό...
Stein3x Σεπτέμβριος 16, 2012 #689 Σεπτέμβριος 16, 2012 Παιδιά τα φώτα σας !Σήμερα δοκίμασα να κάνω transfer το installation του steam σε άλλο δίσκο και να ξανασυνδεθώ διαγράφοντας τα πάντα εκτός του steam(exe) και του Steamapps, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να ξανακάνω log in με τπτ.Δοκίμασα να αλλάξω password που και πάλι με τα 1000 ζόρια έγινε αυτό και όταν τα βάζω μου βγάζει πάλι login to steam failed :fist: .Ούτε από το site του steam μπορώ να συνδεθώ .Άλλες φορές μου βγάζει ότι δεν υπάρχει το account name μου και άλλα χαζά
tragikos Σεπτέμβριος 16, 2012 Author #690 Σεπτέμβριος 16, 2012 Αν δεν μπορείς να συνδεθείς ούτε από το site, τότε προφανώς δεν φταίει το ότι έκανες μεταφορά του φακέλου. Μάλλον γράφεις λάθος το username ή το password σου
xtrmsnpr Σεπτέμβριος 17, 2012 #691 Σεπτέμβριος 17, 2012 ρώτησα και σε άλλο φόρουμ,αλλά δεν το είχε κάποιο παιδί..Έχετε κάνει πότε vpn ενεργοποίηση παιχνιδιού; Έχει κίνδυνο να σου banάρουν το account.Call of Duty Modern Warfare 3 CD KEY VPN αυτό πχ.
ts0gl1s Σεπτέμβριος 17, 2012 #692 Σεπτέμβριος 17, 2012 ρώτησα και σε άλλο φόρουμ,αλλά δεν το είχε κάποιο παιδί..Έχετε κάνει πότε vpn ενεργοποίηση παιχνιδιού; Έχει κίνδυνο να σου banάρουν το account.Call of Duty Modern Warfare 3 CD KEY VPN αυτό πχ. Έμενα μου το έκανε φίλος μέσω άλλης σελίδας και μου είχε βγει 25 ευρώ και δουλεύει κανονικά
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 17, 2012 #693 Σεπτέμβριος 17, 2012 ρώτησα και σε άλλο φόρουμ,αλλά δεν το είχε κάποιο παιδί..Έχετε κάνει πότε vpn ενεργοποίηση παιχνιδιού; Έχει κίνδυνο να σου banάρουν το account.Call of Duty Modern Warfare 3 CD KEY VPN αυτό πχ.Το χω κανει 2-3 φορες.Still OK.
swatoner Σεπτέμβριος 17, 2012 #694 Σεπτέμβριος 17, 2012 Το χω κανει 2-3 φορες.Still OK.Και μετά παίζεις κανονικά; Μόνο το activation θέλει μέσω VPN?
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 17, 2012 #695 Σεπτέμβριος 17, 2012 Και μετά παίζεις κανονικά; Μόνο το activation θέλει μέσω VPN?Yep.
xtrmsnpr Σεπτέμβριος 17, 2012 #696 Σεπτέμβριος 17, 2012 (edited) ναι υπάρχει και στα 25€,απλώς αυτή είναι η κανονική EU έκδοση,και τούτη είναι κλειδωμένη για ρώσια..Απλώς φοβάμαι,γιατί λένε ότι παίζουν ban να γίνει όλο το steam μου account και το γράφει στο EULA.(μιας και ήθελα να έχω την συλλογή mw,αλλά δεν του δίνω πιο πάνω από 15€)Δεν θέλω να κάνω άλλον λογαριασμό για την ενεργοποίηση .εσύ @Nephiλiμ το έχεις στο κανονικό σου λογαριασμό;http://www.steamgifts.com/forum/YD39P/scared-about-vpn-activationCan't get banned from Steam for activating a key bought elsewhere thru a VPN , can get banned for using VPN to browse the steam store with a foreign IP and purchase games at cheaper prices directly from the store. Majority of my friends bought mw3 for $20, the russian key, and activated and played countless hours with no problems. I bet that ****ed my bro off who bought the game for me for $60 lol..I've looked into this though and apparently not all games are the same, MW3 is a one time activation and works in all regions/languages once activated on Steam thru the VPN. Skyrim however, needs to use the VPN every single time you want to play, which blows. Even so, the whole thing is just a bit sketchy, I wouldn't advise it. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2012 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Σεπτέμβριος 17, 2012 #699 Σεπτέμβριος 17, 2012 Ετσι μου το ειχαν στειλει αχα ναι! και το sleeping dogs που πήρα,αλλά δεν ήθελε vpn έτσι ήταν. Και όλα κομπλε με τον λογαριασμό σου ε;(και άλλα παιχνίδια έτσι έχεις κάνει; ) Με δελεάζετε ;
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 17, 2012 #700 Σεπτέμβριος 17, 2012 Εκτοτε εχω αγορασει τα 3πλα(μεχρι τοτε ειχα 15 γκεημς τωρα...~60!)
Recommended Posts