Jump to content



Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)


Recommended Posts

Έκανα την πρώτη αγορά. Trine 2 Complete Story Upgrade 0.89€ και εξηγώ για όποιον ενδεχομένως αναρωτηθεί στο μέλλον.

Από τις αρχές Ιουνίου, το Trine 2 δεν πωλείται πια χωρίς το Goblin Menace DLC. Όλο το περιεχόμενο έχει ενσωματωθεί στην ίδια τιμή υπό τον τίτλο Trine 2: Complete Story. Όμως, για όσους είχαν αγοράσει μόνο το Trine 2 πριν από αυτήν την αλλαγή, το DLC δεν περιλαμβάνεται. Παρ' όλα αυτά, πηγαίνοντας στη σελίδα του μαγαζιού, σε όλους εμφανίζεται το μήνυμα "You already own Trine 2: Complete Story", είτε είναι αλήθεια είτε όχι.

Οπότε, όποιος θέλει μόνο το DLC πρέπει να επιλέξει να αγοράσει το "Trine 2: Complete Story Upgrade", το οποίο όμως δε γράφει ότι περιέχει μόνο το GM DLC. Ακόμη χειρότερα, μέσα στο παιχνίδι, τα επιπλέον skills ήταν κλειδωμένα με την ένδειξη (αν θυμάμαι σωστά) "You need complete story to unlock this" (sic). Δηλαδή σα να σου λέει λίγο ανάπηρα ότι ξεκλειδώνει σε New Game+. Και ακόμη χειρότερα, αν έκανες κλικ εκεί επάνω, το Steam άνοιγε ένα παράθυρο που έλεγε "There is no downloadable content for this game."

Α, και επειδή είχα τρέξει το παιχνίδι για να δω τι γίνεται, τα λουκετάκια έφυγαν από τα κλειδωμένα skills με το που έγινε η συναλλαγή, ούτε 1 kb dl δε χρειάστηκε.

Αν το παιχνιδάκι δεν ήταν τόσο καλό, απλά θα τους είχα στείλει στον αγύριστο.

Link to comment
Share on other sites

Τσίμπησα και mirror's edge, με βλέπω και για Dishonored αυριο που θα βάλω λεφτά στην κάρτα! :D

btw το Tomb Raider πολύ καλό τελικά! :T:

Θα το έπαιρνα και γω, φαινόταν ιδιαίτερα καλό. Είπα όμως να το "δοκιμάσω" πρώτα, ε, τα QTE όμως το #$@@σαν τελείως για μένα. Πάλι καλά που δεν επένδυσα.

Θα τσιμπήσω - άμα το βρω από αύριο - borderlands 2 και άμα βρω κάνα gta pack με san andreas + 4 + gay tony + ballads. Ελπίζω για τα τελευταία να έχουν φτιάξει την ιστορία με το rockstar club και να μη χρειάζεται..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.