inetus3r Σεπτέμβριος 11, 2013 #1581 Σεπτέμβριος 11, 2013 έχει σε κανένα άλλο πρόβλημα το steam σήμερα; Κολάει στο connecting steam account.... Είσαι τυχερός αν έχεις πρόβλημα μόνο σήμερα
acct Σεπτέμβριος 11, 2013 #1582 Σεπτέμβριος 11, 2013 Στον ΗΥ του σπιτιού τουλάχιστον μπορείς να αποθηκεύσεις τον κωδικό, για να ενεργοποιείς offline mode όταν δυσκολεύεται.
Wizard! Σεπτέμβριος 11, 2013 #1583 Σεπτέμβριος 11, 2013 Επειδή το έβαλα πρόσφατα... Πρέπει να κάνει updates κάθε εβδομάδα και να κατεβάζει 50-60ΜΒ; Είμαι με 2mbit γραμμή και με σκίζει κάθε φορά... :wassat:
acct Σεπτέμβριος 11, 2013 #1585 Σεπτέμβριος 11, 2013 Επειδή το έβαλα πρόσφατα... Πρέπει να κάνει updates κάθε εβδομάδα και να κατεβάζει 50-60ΜΒ; Είμαι με 2mbit γραμμή και με σκίζει κάθε φορά... :wassat: Το ίδιο το Steam συνήθως θέλει πολύ μικρές ενημερώσεις και σχετικά περιστασιακά. Αν βγει patch για τα εγκατεστημένα σου παιχνίδια όμως, κι αυτό μέσω Steam θα κατέβει και συνήθως θα είναι μεγαλύτερο. Πάντως, τα 50 ΜΒ ακόμη και σε 2 ΜBit 3 λεπτά υπόθεση είναι. Εκτός αν εννοούσες millibit.
Wizard! Σεπτέμβριος 11, 2013 #1586 Σεπτέμβριος 11, 2013 2mbit? σε ποια σπηλιά είσαι;Σε αστική περιοχή με δανεική γραμμή...Το ίδιο το Steam συνήθως θέλει πολύ μικρές ενημερώσεις και σχετικά περιστασιακά. Αν βγει patch για τα εγκατεστημένα σου παιχνίδια όμως, κι αυτό μέσω Steam θα κατέβει και συνήθως θα είναι μεγαλύτερο.Πάντως, τα 50 ΜΒ ακόμη και σε 2 ΜBit 3 λεπτά υπόθεση είναι. Εκτός αν εννοούσες millibit.Το ίδιο το Steam κάνει, για αυτό ρωτάω.Όσον αφορά στο χρόνο, με 2mbit για να κάνεις αυτά που θέλεις, αν τρέχει παράλληλα το update σε καθυστερεί αρκετά.
artyom Σεπτέμβριος 11, 2013 #1587 Σεπτέμβριος 11, 2013 Steam Community :: Group :: Steam Family Sharing
acct Σεπτέμβριος 11, 2013 #1588 Σεπτέμβριος 11, 2013 Τώρα το σχέδιό μου χάνει το ενδιαφέρον του. Σκόπευα να αφήσω στη διαθήκη μου το Steam Password και να βάλω τους επίδοξους κληρονόμους να διαγωνιστούν μέχρι θανάτου για τη βιβλιοθήκη μου... Καταραμένη Valve!
apostolis159 Σεπτέμβριος 12, 2013 #1593 Σεπτέμβριος 12, 2013 Για κάποιον περίεργο λόγο, μπερδεψα αυτό το θέμα με το ΠΟΘ.
EraserheadX Σεπτέμβριος 12, 2013 #1594 Σεπτέμβριος 12, 2013 και ο tragikos το μπέρδεψε με το θέμα για το steam gifts
tragikos Σεπτέμβριος 12, 2013 Author #1595 Σεπτέμβριος 12, 2013 Χρόνια πολλά.:kiss3: Όντως το Steam κλείνει τα 10 χρόνια σε Windows σήμερα
JaguarOne Σεπτέμβριος 12, 2013 #1597 Σεπτέμβριος 12, 2013 Steam Community :: Group :: Steam Family Sharing είναι ωραίο αλλά και άχρηστο συνάμα. Κάνεις share όλο το library και όχι συγκεκριμμένα παιχνίδια. Δηλαδή δεν γίνεται να παίζει ό ένας το παιχνίδι Α και ο άλλος το παιχνίδι Β που και τα δύο ανήκουν στο ίδιο library. Κοινώς τρίχες κατσαρές. Όσοι πιστοί προσέλθετε μπας και αποκτήσει traction https://www.change.org/petitions/valve-corporation-allow-steam-family-sharing-users-to-access-different-games-at-the-same-time#share
wiznick Σεπτέμβριος 13, 2013 #1598 Σεπτέμβριος 13, 2013 2mbit? σε ποια σπηλιά είσαι;Υπαρχουν πολλες σπηλιες στην Ελλαδα με 2mbits....Οπως και η δικια μου...!Αν κατεβαζω το οποιοδηποτε αρχειο ή ακομα αν απλα βλεπω ενα βιντεο στο youtube, δεν μπορω ουτε online games να παιζω, ουτε καλα-καλα να ανοιξω σελιδες. Τραγικες καταστασεις, κυριως για καποιον που 15 χρονια πριν ειχε γνωρισει το ιντερνετ στην Αγγλια με ποιο γρηγορες ταχυτητες...
inetus3r Σεπτέμβριος 13, 2013 #1599 Σεπτέμβριος 13, 2013 Υπαρχουν πολλες σπηλιες στην Ελλαδα με 2mbits....Οπως και η δικια μου...!Αν κατεβαζω το οποιοδηποτε αρχειο ή ακομα αν απλα βλεπω ενα βιντεο στο youtube, δεν μπορω ουτε online games να παιζω, ουτε καλα-καλα να ανοιξω σελιδες. Τραγικες καταστασεις, κυριως για καποιον που 15 χρονια πριν ειχε γνωρισει το ιντερνετ στην Αγγλια με ποιο γρηγορες ταχυτητες... Απ' ότι με ενημερώνουν γνωστοί μου, το internet στην Αγγλία εξακολουθεί να έχει καλές ταχύτητες. Δυσκολεύονται όμως στο περιεχόμενο (με τους τελευταίους νόμους)
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 13, 2013 #1600 Σεπτέμβριος 13, 2013 Υπαρχουν πολλες σπηλιες στην Ελλαδα με 2mbits....Οπως και η δικια μου...!Αν κατεβαζω το οποιοδηποτε αρχειο ή ακομα αν απλα βλεπω ενα βιντεο στο youtube, δεν μπορω ουτε online games να παιζω, ουτε καλα-καλα να ανοιξω σελιδες. Τραγικες καταστασεις, κυριως για καποιον που 15 χρονια πριν ειχε γνωρισει το ιντερνετ στην Αγγλια με ποιο γρηγορες ταχυτητες... τόσο άσχημα; εδώ ακόμα και στα σφακιά έχει 24άρα
Recommended Posts