Jump to content


Κάρτα γραφικών pci-e με s-video output???


Sitios

Recommended Posts

Γεια σας. Επειδή έχω μια CRT TV 32" 100Hz και θέλω να τη συνδέσω με το pc, ψάχνω για κάρτα γραφικών, pci-e, η οποία να έχει από πίσω έξοδο s-video (και παράλληλα να είναι ικανή να παίζει άνετα τα περισσότερα παιχνίδια).

Πως μπορώ να ψάξω για αυτό το πράγμα? Δεν είναι λύση να κοιτάω σε όλες τις υλοποιήσεις συγκεκριμένων μοντέλων αν έχουν s-video output... Έχει κανείς καμιά ιδέα για να προσανατολιστώ περίπου για ποιες κάρτες πάω ή έναν τρόπο για να περιοριστεί κατά πολύ το δείγμα στο οποίο θα ψάξω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας...

Link to comment
Share on other sites

Σειρά 9 της Nvidia ή HD4000 της ATI, π.χ. 9800GTX ή HD4970. Αλλιώς βρίσκεις κάποιο μετατροπέα από VGA σε S-Video. Πάντως από TV-out το max είναι 1024Χ768 οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με τα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν παίζει component στην CRT για μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά και πάλι πάνω από 1024Χ768 δεν έχει νόημα.

Υ.Γ. Μπορείς να πας και σε παλαιότερες κάρτες π.χ. 8800GT ή HD38X0.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Τελικά, μάζεψα από εδώ κι από εκεί κάποια παλιά κομμάτια και έστησα ένα άλλο pc με μια Sapphire X1650 Pro AGP που είχε και s-video output. Το σύνδεσα με την TV και παίζει κομπλέ, οπότε θα κρατήσω την HD4870 που έχω στο κύριο pc...

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει πρόβλημα....μπορείτε να πάρετε κάτι τέτοιο...
It will work with laptops and desktops with VGA cards that has TV-Out function capability through the VGA connector.

Please check your PC & Video Card manual or manufacturer to make sure that your VGA card has TV-Out function capability through the VGA connector to ensure this cable will work for you!

Πριν βάλετε παραγγελίες για τέτοιους μετατροπείς ψάξτε το πρώτα με λίγο google. Αν ήταν τόσο απλό άλλωστε θα είχαμε δει τέτοιους adaptors στις συσκευασίες των καρτών γραφικών.

Σε κάθε περίπτωση μόνο με κάθε τέτοιο

PC to TV Converter, Converts VGA to composite and S-Video

θα δουλέψει πιθανόν σίγουρα.

Link to comment
Share on other sites

Το σίγουρο είναι πως σαν υλοποίηση είναι τόσο απλό...το συγκεκριμένο με μπλέ VGA, μώβ S-video και κίτρινο Composite το έχω εδώ και καιρό και λειτουργεί με τα παρακάτω :

AsRock A780GMH/128M

ASUS M2NPV-VM

AsRock ΑliveNF6-GLan

και το Acer 2023Wlmi

πρίν πάρει κανείς οτιδήποτε του προτείνεται ( ή που έχει λειτουργήσει σε κάποιον άλλο) προφανώς και πρέπει να το ψάξει για τα δικά του δεδομένα...

+ ότι το "μπορείτε να το πάρετε" ~ "πιθανόν σίγουρο να δουλέψει" σε βαθμό αμφιβολίας..

όποιος θέλει , δε, του το δίνω να το δοκιμάσει, παρατημένο το χω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.