Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό το βίντεο εννοούσες όταν έλεγες χθες:

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] αυτό είναι του κατηχητικού σε σχέση με αυτό που θα βάλω αύριο...

?????

Τα σχετικά με το youtube ποστ μεταφέρθηκαν εδώ http://www.thelab.gr/web-works-programmatismos-dimiourgika/allages-sto-youtube-102446.html

Το alzheimer μου μέσα...

ήμουν σίγουρος πως πόσταρα εδώ (ένα post πως δεν μου αρέσει το νέο design του youtube).

ΠΟΥ ΣΚ@Τ@ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΑ?!

edit: [MENTION=4171]deninho[/MENTION] θα σε σκίσω. νόμιζα πως έχω πρόβλημα μνήμης

Για κοίτα μια το από πάνω ποστ:p

edit: [MENTION=4171]deninho[/MENTION] θα σε σκίσω. νόμιζα πως έχω πρόβλημα μνήμης

Μάλλον πρόβλημα όρασης θα έλεγα:hehe:

όλη η κ0λοπόλη* έχει καταχνιά και θολή ατμόσφαιρα σήμερα, ή μόνο στην Πεύκη είμαστε έτσι;

*Αθήνα για όποιον δεν κατάλαβε

[MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] αυτό το κουτί πήρες; Αν ναι, πόσο κι από που, γιατί είναι το μόνο που μου κάνει, αλλά το βρίσκω ακριβά.
Ναι αγορινα, αυτο ειναι :)

275€ το πηρα, αλλά ηταν το τελευταιο :p

290€ ειναι η επομενη τιμη που βρηκα....

όλη η κ0λοπόλη* έχει καταχνιά και θολή ατμόσφαιρα σήμερα, ή μόνο στην Πεύκη είμαστε έτσι;

*Αθήνα για όποιον δεν κατάλαβε

Πειραιάς clear. Το νέφος στον βορρά :p

Εύχομαι και ελπίζω να μην το θάψουν οι "Ζαχαράδες" όπως έκαναν με την ασπαρτάμη και πολλές άλλες γλυκαντικές ουσίες. Μιλάμε για ασύλληπτο lobby, από τα χειρότερα στον πλανήτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.