Jump to content




DJD

Recommended Posts

450ευρώ από τα παράθυρο...

Είχαμε κλείσει να έρθουμε πάσχα ελλάδα αλλά η αεροπορική (Malev) αποφάσισε να χρεωκοπήσει. Παίρνω τηλέφωνο, το σηκώνουν μετά από 45 λεπτά... "I am sorry, you lost your money, there is nothing I can do."

:nothing:

Έκανα dispute το transaction στην τράπεζα αλλά για το αν θα πάρουμε χρήματα πίσω θα πρέπει να περιμένουμε 2-3 μήνες.. Πήρα και τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] στο λαιμό μου :nothing:

ξεκολλα ρε που με πηρες στο λαιμο σου.

λες και το κανες επιτηδες..

το αστειο ειναι οτι χθες μου ρθε μαιλ με την αποδειξη πληρωμης για να σου ερθω και σημερα το πρωι βγηκε ανακοινωση οτι πτωχευσε..

μητσοτακης ειμαι ;:p

Υ.Γ αντε να δω και εγω αν θα τα παρω πισω τα λεφτα..

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς επειδή κυκλοφορούν παντού έτσι πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που να μπορείς να ξεφύγεις και να κάνεις την δουλειά που πρέπει να κάνεις...

Σε οποιοδήποτε άλλο χώρο

New-Meme-No-Problemo_6933836ce5d8312c668a6fba04199d37.jpg

Link to comment
Share on other sites

izovfb.gif

αμέσως εσεί ...

μιλάμε για μελλοντικό μηχανικό οπότε καταλαβαίνεται σε τι τμήμα είμαι οπότε όταν πάω στο τεί και μέχρι να μπω στην αίθουσα έχω δει 1,2,3..9.....16.......25 (κούκλες και με κολάν το πολύ μέχρι 4) και το αίμα αντί να είναι στο πάνω κεφάλι είναι αλλού οπότε τι μάθημα κάνω ........ :p

Link to comment
Share on other sites

τι λε ρε φίλε; 340€ τα 4 τόνερ για τον 6130; Και δεν παίρνω καινούριο έγχρωμο laser, με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης που δεν έχει ο 6130, να μου μείνουν και ψιλά για σουβλάκια;

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι ετσι σε συμφερει :p

Βλεπω στο facebook πολλοί εχουν δει το google street view car, ανυπομονώ να δω τα χαλια του κέντρου απο τη καρεκλα μου :D (αμα το πετυχω μπροστα μου θα τρολλαρω :p)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.