LL_NEO Μάϊος 13, 2012 #7621 Μάϊος 13, 2012 Φλώροι, 3,9 και κάνετε σαν να είναι 6R. Ελάτε Καλαμάτα και τέτοιους σεισμούς θα τους τρώτε για πρωινό. Ρωτήστε και τον [MENTION=4655]racer[/MENTION]. Ξέρει Θυμάμαι επεισόδιο Beverly hills πρώτη σεζόν που έκανε σεισμό στο la και ο brandon με τη Brenda είχανε κλείσει μεντες ενώ οι υπόλοιποι ήταν κουλ. Έτσι κάνουν και τα γατακια εδω. Ο σωστός ο καλαματιανος δεν καταδεχεται να μιλάει για σεισμό αν δεν είναι απο 5 και πάνω και το εστιακό βάθος πιο χαμηλά απο τον πάτο του βοθρου του. --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?vtdqbj
uNick Μάϊος 13, 2012 #7623 Μάϊος 13, 2012 Πφφφ...θα ρωτήσω για να μου λυθεί η χαζή απορία.Αυτό το ''βαρελάκι'' ρε παιδιά που συναντάμε σε διάφορα καλώδια τι εξυπηρετεί? ειναι σιγουρα κατι με το ρευμα, τωρα τι και πως δεν ξερω παραπανω
2cpu Μάϊος 13, 2012 #7624 Μάϊος 13, 2012 Καλημερα.Ο σεισμος ξυπνησε το καναρινι και αρχισε βραδυατικα να τις δινει >.<
jpavly Μάϊος 13, 2012 #7625 Μάϊος 13, 2012 Πφφφ...θα ρωτήσω για να μου λυθεί η χαζή απορία.Αυτό το ''βαρελάκι'' ρε παιδιά που συναντάμε σε διάφορα καλώδια τι εξυπηρετεί? http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/varelaki-sta-kalwdia-ti-einai-109114.html Την απορία σου μπορεί να την έχουν άλλα 50 άτομα. Λύνουμε απορίες
nicoc89 Μάϊος 13, 2012 #7626 Μάϊος 13, 2012 Φλώροι, 3,9 και κάνετε σαν να είναι 6R. Ελάτε Καλαμάτα και τέτοιους σεισμούς θα τους τρώτε για πρωινό. Ρωτήστε και τον @racer. Ξέρει πριν 4 χρόνια που έκανε τον μεγάλο σεισμό στην Αχαία και ειχαν πέσει σπίτια κλπ (?) , εγω έπαιζα lineage και ήμουν olympia τελευταίος αγώνας για hero , η θα γινόμουν η θα το έχανα και εξαρτώταν απο αυτό τον αγώνα. Ξεκινάει ο σεισμός και αρχίζουν να πέφτουν γυαλικά , να ακουω ουρλιαχτά απο γειτόνισσες γιατι τρόμαξαν , μέχρι και η βιβλιοθήκη μου έπεσε δίπλα μου και η οθόνη ηταν έτοιμη να πέσει απο το γραφείο (6,5R+ σεισμός) και την κρατούσα με το ένα χέρι και με το άλλο προσπαθούσα να χώσω τον αντίπαλο .
Κωστάκης Μάϊος 13, 2012 #7628 Μάϊος 13, 2012 πριν 4 χρόνια που έκανε τον μεγάλο σεισμό στην Αχαία και ειχαν πέσει σπίτια κλπ (?) , εγω έπαιζα lineage και ήμουν olympia τελευταίος αγώνας για hero , η θα γινόμουν η θα το έχανα και εξαρτώταν απο αυτό τον αγώνα.Ξεκινάει ο σεισμός και αρχίζουν να πέφτουν γυαλικά , να ακουω ουρλιαχτά απο γειτόνισσες γιατι τρόμαξαν , μέχρι και η βιβλιοθήκη μου έπεσε δίπλα μου και η οθόνη ηταν έτοιμη να πέσει απο το γραφείο (6,5R+ σεισμός) και την κρατούσα με το ένα χέρι και με το άλλο προσπαθούσα να χώσω τον αντίπαλο . Τους δράκους στην κουζίνα τους είδες??
nicoc89 Μάϊος 13, 2012 #7629 Μάϊος 13, 2012 Τους δράκους στην κουζίνα τους είδες?? οχι ,εσυ βλέπεις δράκους οταν κανει σεισμό ή οταν παίζεις παιχνίδια?
HotPeanut Μάϊος 13, 2012 #7631 Μάϊος 13, 2012 οχι ,εσυ βλέπεις δράκους οταν κανει σεισμό ή οταν παίζεις παιχνίδια? Εγώ βλέπω όταν προσπαθώ να κοιμηθώ. Συγκεκριμένα βλέπω τον Alduin να πειράζει τις ram στο pc μου.
Κωστάκης Μάϊος 13, 2012 #7633 Μάϊος 13, 2012 Εγώ βλέπω κύκλους[ame=http://www.youtube.com/watch?v=p6AAC1sif9c]vlepw kyklous - YouTube[/ame]
ARMAGEDDON Μάϊος 13, 2012 #7636 Μάϊος 13, 2012 αφού μπορεί με ένα τηλέφωνο να γκρεμίσει ένα σπίτι και free αν καταλαβαίνεις τι λέω
fotme Μάϊος 13, 2012 #7637 Μάϊος 13, 2012 ναι αλλα δεν νομιζω να εχω τοσες πιθανοτητες αμεσα..με βαρια στο τελειωμα για τα ηλεκτρικα, με τροχο σκεφτομαι..
Dr.Paneas Μάϊος 13, 2012 #7638 Μάϊος 13, 2012 πριν 4 χρόνια που έκανε τον μεγάλο σεισμό στην Αχαία και ειχαν πέσει σπίτια κλπ (?) , εγω έπαιζα lineage και ήμουν olympia τελευταίος αγώνας για hero , η θα γινόμουν η θα το έχανα και εξαρτώταν απο αυτό τον αγώνα.Ξεκινάει ο σεισμός και αρχίζουν να πέφτουν γυαλικά , να ακουω ουρλιαχτά απο γειτόνισσες γιατι τρόμαξαν , μέχρι και η βιβλιοθήκη μου έπεσε δίπλα μου και η οθόνη ηταν έτοιμη να πέσει απο το γραφείο (6,5R+ σεισμός) και την κρατούσα με το ένα χέρι και με το άλλο προσπαθούσα να χώσω τον αντίπαλο . Δύο πράγματα είναι αιώνια, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία (by Einstein).
nicoc89 Μάϊος 13, 2012 #7639 Μάϊος 13, 2012 Δύο πράγματα είναι αιώνια, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία (by Einstein). ναι πες μας τώρα πως φταίει ο άνθρωπος και οι βλακείες του για τις φυσικές καταστροφές. Οτιδήποτε και αν έχεις διαβάσει σε βιβλία η στο internet για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει αποδειχθεί οπότε αυτά είναι λόγια του αέρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.