Jump to content

DJD

Recommended Posts

Καλημέραααα...

Κατέβηκα ΦΑΕ Πειραιά...

Πιο πολλές ομορφούλες είχε στη ΦΑΕ ( και μερικές που δουλεύαν) , παρά στο δρόμο στον Πειραιά.

BBBBOOOOORRRRIIIIINNNNNGGGGGG

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Tι φλασια επαθε χθες το ctfmon και δεν ελεγε να ξεκινησει ..ενας θεος ξερει.

Δε μπορουσα να αλλαξω γλωσσα ..ειχα μονο αγγλικα ..σε δευτερη φαση ενεργοποιηθηκαν μονο τα ελληνικα...και οποιαδηποτε αλλαγη στα regional settings πηγαινε απατη.!!!

Τεσπα..καλο τερτιπι..

Το καλο με τα αγγλικα μονο ειναι οτι εχεις greeklish->greek..

Στα ελληνικα αν δεν εχεις ετοιμη σελιδα στο ιστορικο τον ψιλοηπιες:p.

ΡΟΤΦΛ

Το σπίτι έχει άδειο δωμάτιο!!! Ο Παστελ μας την έκανε, οπότε ξέρεις με 2 Vlookup ακομα έχεις κερδίσει 2ήμερο!

ΚΡΑΑΑΑΑ απο την 1η μερα των εκπτωσεων δεν υπαρχει δειγμα παπουτσιου (που να μ'αρεσει) στο νουμερο μου. Βλεπεις κατι διαθεσιμα του στυλ 39, 40, 46, 47... λολ

Και μετα κλαιγονται οτι δεν αγοραζει ο κοσμος. Απο Σεπτεμβρη τωρα :/

ΚΡΑΑΑΑΑ απο την 1η μερα των εκπτωσεων δεν υπαρχει δειγμα παπουτσιου (που να μ'αρεσει) στο νουμερο μου. Βλεπεις κατι διαθεσιμα του στυλ 39, 40, 46, 47... λολ

Και μετα κλαιγονται οτι δεν αγοραζει ο κοσμος. Απο Σεπτεμβρη τωρα :/

Έχουν περάσει 10 μέρες.

Νωρίς νωρίς το θυμήθηκες να ψάξεις για πατούμενα.

καπως ετσι δεν αρχιζουν ολες οι ταινιες που τα ρομποτ κυριαρχουν την γη?

δυστυχώς είναι πιο κοντά σε αυτό 3q8j27.jpg

Πιο πολλα διαθεσιμα (τουλαχιστον οτι λενε στο online shop) 47αρια ειδα παρα 41-44...

Έχουν περάσει 10 μέρες.

Νωρίς νωρίς το θυμήθηκες να ψάξεις για πατούμενα.

Νατος και ο hater. Απο την 1η μερα (16/7) λεω ρει :p

Ειχα σταμπαρει μερικα που μ' αρεσαν πιο πριν και δεν τα ειχαν στο νουμερο μου. Την Δευτερα βρηκα κατι, αλλα σημερα μου εριξαν Χ οτι τελικα δεν ειναι διαθεσιμα και βγηκα να το βροντοφωναξω :hehe:

Πολλα καταστηματα 1-2 βδομαδες πριν τις official εκπτωσεις κανουν ...εκπτωσεις (50% σε ολα).

Ευτυχως ετυχε να βρω 1 ζευγαρι ΝΙΚΕ ασπρα με αεροσολα στα 40 στο νουμερο μου, πηρα και 3 βερμουδες :yes2:

Κάποιος που θα πάει αύριο στη Μύκονο είναι GAYYYYY

Κ γω που θα πάω 11-18 αυγ. μύκονο θα είμαι ultra super duper τζέϊ?

δυστυχώς είναι πιο κοντά σε αυτό

σε μένα άρχισε να στάζει μέσα στο σπίτι, πάνω στο έπιπλο με τα παιχνίδια γ@@@@ μου :rant:

υγρασία στο 56%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.