Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Oμποοοοοοοοοοοοοο ειναι καποια καθυστερημενη απεναντι απο το σπιτι μου δεν ξερω με τι την εχουν ποτίσει αλλα εχει ξελαρυγγιαστεί να τραγουδαει.Και ειναι ΤΕΡΜΑ παραφωνη.

Φταιω τωρα εγω να βγω στο μπαλκονι και να φωναξω ,σκασε μωρη πατσολααααααααα!

Ωπ το βουλωσε μου φαίνεται.

Oμποοοοοοοοοοοοοο ειναι καποια καθυστερημενη απεναντι απο το σπιτι μου δεν ξερω με τι την εχουν ποτησει αλλα εχει ξελαρυγγιαστεί να τραγουδαει.Και ειναι ΤΕΡΜΑ παραφωνη.

χλαμουτσα πες τη να

Oμποοοοοοοοοοοοοο ειναι καποια καθυστερημενη απεναντι απο το σπιτι μου δεν ξερω με τι την εχουν ποτησει αλλα εχει ξελαρυγγιαστεί να τραγουδαει.Και ειναι ΤΕΡΜΑ παραφωνη.

????

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jMzfJ_AGKvI]Fat girl can't hit the right note of the song I WILL ALWAYS LOVE YOU by Whitney Houston - YouTube[/ame]

και το cpusers είχε κλήσει. :/

πλέον μόνο οι δυνατοί μένουν.

Μου τη σπάει βέβαια που έχουμε ξεχάσει και το IRC, εκεί που είχα γνωρίσει πολύ κόσμο κάποτε και σήμερα δε πατάει και κανείς λόγω βλακο-msn-fb. :X:

Άντε δώσε τώρα σε σημερινό άνθρωπο 9.600 bps σύνδεση να δούμε αν θα τη παλέψει. :p Μόνο κάποιοι retro-fun με Lynx+IRC θα τη βρούν:hehe:

Υ.Γ. Είχα κάνει και μερικά posts sto pctechnology με lynx browser :yes2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.