Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑDMIN ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE?????????????????????????????

Θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, και όχι με greeklish. Tην επόμενη έχει κάρτα.

567d4330074c3b1bfe5065581ea096db.jpg

τι εγινε? θυμάστε τα παλιά?

Δε προλαβαινω να σου απαντησω γιατι φευγω.

Ας του απαντησει καποιος αλλος ρε παιδια

Δε προλαβαινω να σου απαντησω γιατι φευγω.

Ας του απαντησει καποιος αλλος ρε παιδια

Δε το λες καλά ρε.

"Ρε παιδιά ας του απαντήσει κάποιος γιατί βιάζομαι!" :sarcastic:

Εστω...:p

Περα απο την πλακα εχω να μαζεψω παλι βαλιτσα να ανεβω πανω γιατι η εξεταστικη πηγε στραφι με τις απεργειες -.-

μηπως εχει πιει ο βεζδιμ προϊόντα της αμπελου ή μηπως χακαραν το προφιλ του

περιεργη συμπεριφορα παρατηρω :Ρ

Εστω...:p

Περα απο την πλακα εχω να μαζεψω παλι βαλιτσα να ανεβω πανω γιατι η εξεταστικη πηγε στραφι με τις απεργειες -.-

Κρητικές παραλίες FTW!!!

Κάποιος μας έχει φάει σε αυτές τις διακοπές.. δε παίζει διαφορετικά, θα αρχίσω να γίνομαι προληπτικός. Περνάγαμε σούπερ στην Αστυπάλαια και σήμερα που ήταν να φύγουμε ξυπνάω με ένα πρήξιμο νααααααααααααα με το συμπάθειο στο πρόσωπο. 10 ώρες στο καράβι χωρίς γιατρό στην επιστροφή (πάλι καλά που με άφησαν να κατέβω Πάρο να πεταχτώ στο φαρμακείο) και μετά άλλες 6 ώρες αναμονή στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις στο οποίο με πότισαν κορτιζόνη. Τωρα ακομα πρησμένος είμαι αλλά ελαφρώς καλύτερα.. το φελέκι μου φέτος!

holidays in greece they said

it would be fun they said

Δε ξέρω τι λέτε αλλά εγώ tomorrow i am travel to america! Πάω να σχεδιάσω το o-ring της 8790 που θα βγει! Markham i come there!

PS. Τα τροφοδοτικά του hipro είναι gtp, μη ψωνίσετε

Δε ξέρω τι λέτε αλλά εγώ tomorrow i am travel to america! Πάω να σχεδιάσω το o-ring της 8790 που θα βγει! Markham i come there!

Έχεις πάρει και το κολάϊ στη γλώσσα, δεν σε σταματάει τίποτα :victory:

PS. Τα τροφοδοτικά του hipro είναι gtp, μη ψωνίσετε

Overvolt rulezzz !!!!! :p

Overvolt rulezzz !!!!! :p

Atiman ήταν αυτός, ο overvolt ήταν του στυλ "γιατί η olympus δεν υποστηρίζει μια κάμερα που έβγαλε πριν 10 χρόνια κλπ" και "i studied electrologist computer super mechanic i am the first review modder pc in greece".

jimakos21 θυμάται κανείς; που είχε κάνει ολόκληρο database με fans της ελληνικής αγοράς. Ή το άπειρο σπαμ στο ΠΟΘ του στυλ. "Ξύπνησα" "Έκανα κακά" "Σκούπισα τον πωπό μου" "πφφφφφφ ποιος διαβάζει τώρα".

Atiman ήταν αυτός, ο overvolt ήταν του στυλ "γιατί η olympus δεν υποστηρίζει μια κάμερα που έβγαλε πριν 10 χρόνια κλπ" και "i studied electrologist computer super mechanic i am the first review modder pc in greece".

jimakos21 θυμάται κανείς; που είχε κάνει ολόκληρο database με fans της ελληνικής αγοράς. Ή το άπειρο σπαμ στο ΠΟΘ του στυλ. "Ξύπνησα" "Έκανα κακά" "Σκούπισα τον πωπό μου" "πφφφφφφ ποιος διαβάζει τώρα".

dmYTi.gif

Θυμήθηκα και επικό thread με serafino που "προσπαθούσε να συνδέσει το βίντεο με τον υπολογιστή". Εκεί πήρα και το πρώτο και μοναδικό μου infraction σαν νέος και εγώ!

epic_lulz_thread

Έτσι για να τιμήσουμε λίγο τις "Ελληνίδες" ;)

Not so safe for Work or Wife :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wH3v7jl9gZA]Goergia Salpa - FHM Shoot - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.