Jump to content




DJD

Recommended Posts

Μεγαλο μαγαζι στο Γκαζι το πετυχαινω 2η φορα που δε μας φερνουν την αποδειξη με αυτα που παιρνουμε αλλα οταν τους τη ζητας κανουν και κολπα,οπως δεν την εφερα? ,ναι τωρα τη φερνω(και τη φερνει σε μιση ωρα κτλ)

την επομενη φορα σκεφτομαι να σηκωθω να φυγω,ετσι για να γελασω λιγο...

αλλα αναρωτιεμαι.καμια καταγγελια δε μπορουμε να κανουμε?γιατι το κανουν συνεχεια και δε κοβουν ποτε αποδειξη απο οτι εχω καταλαβει.

αν είναι για σουβλάκια ξέρω πιο λες :p αν είναι για μπαρ πάλι ξέρω πιο λες :p αν είναι όμως για καφέ πάλι ξέρω πιο λες :p όμως δεν τα μαρτυράω :p

Link to comment
Share on other sites

με καθυστέρηση 2 μέρες, monopoly (την καινούργια), jenga και playdoh :D

(πανάκριβα είναι όλα αυτά τα επιτραπέζια)

μιας και ανέφερες επιτραπέζια είχα πάει εχτές στο PLAYCE ωραία καφετέρια η οποία έχει μια τεράστια γκάμα από επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα σου απλά ισχύει χρέωση 1ευρώ το άτομο (για όσα παιχνίδια και να παίξεις) τα παιχνίδια στα εξηγούνε εκεί επιτόπου, αν δεν έχει κόσμο μπορεί να παίξουν και κανέναν γύρο, πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, μεγάλη γκάμα από τσάγια για τις κοπελίες , γλυκά κλπ κλπ ανοίγει 14:00 με 2:00 όλες τις μέρες ! :jump1:

Link to comment
Share on other sites

Σπαστικό πράγμα να έχει ψιλοκίνηση στο δρόμο της επιστροφής και να είναι οι 10 κλασσικοί μαλΆΑακες και να τρέχουν ανάμεσα και να δημιουργούν απότομα φρεναρίσματα κλπ..

Link to comment
Share on other sites

Οπλιστήκαμε με καλή διάθεση και περάσαμε σήμερα τα διόδια με προορισμό το εξωτικό Λουτράκι. Ο χρόνος πρέπει να έχει σταματήσει κάπου στις αρχές του 90 σε αυτή την μικρή πόλη. Στα ξενοδοχεία της παραλιακής ζώνης είχαν σκουριάσει μέχρι και τα air condition.

Κατά τη 1:00 καταλήγουμε στην ψαροταβέρνα "Ο Σπύρος" αφού "Ο Γιάννης" που μας πρότειναν ήταν γεμάτος και εναλλακτικές δεν φαίνονταν πολλές.

Από την πρώτη στιγμή μας κέρδισε. Κάτσαμε κάτω από την ξεθωριασμένη τέντα του, ξεφυλλίσαμε τον αρχαίο κατάλογό του, σχεδόν αποφασίσαμε τι θα φάμε μέχρι τη στιγμή που ήρθε το ψωμί και τα πιάτα του "Σπύρου". Η κυρία εναποθέτει το ψωμί στο τραπέζι και αποκαλύπτεται το πρώτο πιάτο με εμφανή τα σημάδια από καλαμαράκια. Το πασάρει στο σερβιτόρο για να το "σώσει" και από κάτω κρύβεται το επόμενο πιάτο με σημάδια από ταραμοσαλάτα. Παίρνει τα πιάτα και φεύγει για να φέρει άλλα. Εν μέσω γέλιων σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Όλα αυτά εν μέσω κρίσης -όπου ο καθένας ζυγίζει πολύ περισσότερο που θα δώσει τα λεφτά του- και την ημέρα της 25ης Μαρτίου όπου περιμένεις να κάνεις καλό τζίρο.

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει αυτή την κατηγορία ανθρώπων ότι τα "εύκολα" λεφτά τελειώσαν. Το κέρδος που αφήνει μια επιχείρηση ΔΕΝ είναι αυτονόητο ότι θα χτίσει μόνο σπίτια για τα παιδιά και τα εγγόνια. ΠΡΕΠΕΙ να επανεπενδυθεί.

Για την ιστορία και για όσους επισκεφθούν το Λουτράκι, περπατήσαμε 15 λεπτά προς τη μεριά του καζίνο και κάτσαμε στην "Ιχθυόεσσα" όπου φάγαμε σαν άνθρωποι. Έξι άτομα με φουλ ψαρικά κάναμε λογαριασμό 104 ευρώ. Το μόνο μείον είναι ότι πήγε να σκαπουλάρει την απόδειξη. Αλλά αυτό είναι στο χέρι του καθενός έτσι δεν είναι;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.