Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Κολικός νεφρού....

Εύχομαι πραγματικά να μην το περάσει κανείς ποτέ..

Απίστευτος πόνος. Απλά δεν περιγράφεται παιδιά...

Πίνετε όσο νερό μπορείτε για να προλάβετε...

:cry:

Ολυμπιακό ιδεώδες...έψαχνα να βρω βιντεο του Usain bolt στα 100m στον τελικό, και η ολυμπιακή "επιτροπή" έστειλε σε όλο τον κόσμο takedown notices για copyright....

Και ερωτώ εγώ...πώς μπορώ να το δω νόμιμα; Μ$#$κες..

Παιδιά οποιος προλάβει!

προσφορα αυτές τις μέρες, στην villa γαλήνη 25.000E η βραδια*

(inside information κ έτσι ;))

*minimum state 4 μέρες

(πάντως όταν είχα μείνει εκεί ένα Σ.K. ήταν best)

όταν κανεις actions στο photoshop και είσαι κομμάτια από την κούραση και δεν προσεχεις πως έχεις CM αντί PIXELS στο resample... καταλήγεις αντί να έχεις +- 2GB resamplet photos..

...1,5 TB σκληρό tiga και 2 ώρες χαμένες από την ζωή σου :p

μετά από 8 χρονια άλλαξα άρωμα από:

joop-homme.jpg

και τώρα πήρα:

jean-paul-gaultier-le-male_1.jpg

Davidoff-CoolwaterManBox.jpg

Είσαι το πρώτο άτομο με το οποίο έχω πλήρη ταύτιση γούστου σε κολώνιες. Le Male αιώνια αγαπημένη . Η συγκεκριμένη Joop αναπαύεται στο ράφι μου. Δοκίμασε ΒΑ μυρίσεις και 212 sexy men από Carolina Herrera. :T:

Sent from my Neo V

δε το υπερηφανεύωμαι, αλλά αμφιβάλω αν περνάνε και καλύτερα από εμένα/εμάς (εξαρτάται ατομικά πάντα).

Εντάξει, δε θα με νοιάξει ότι δεν έχω 5 Bugatti veyron στο γκαράζ διαφορετικού χρώματος η πισίνες, σπά και 3-4 βίλες παντού. Ούτε θα ζηλέψω αν ο διπλανός μου έχει 5-6 ράβδους χρυσού στη θυρίδα του. Ακόμη και δύο GF 690 σε sli να είχα πάλι θα καθόντουσαν, το πολύ να φαρμάρανε στο folding@home για να μη λεω ότι κάθωνται :p

μόνο το γεγονός ότι έχω φουλ συλλογές σε ότι έχει βγεί από pokemon (σε videogames) και ένα 11% σε κάρτες pokemon πάλι είμαι κομπλέ. Αν είχα και χώρο θα είχα και 648 κουκλάκια, 5-10 cosplay στολές κλπ αλλά δε θα 143xj9.png κιόλας. Καλά να είμαστε :hehe:

/\ τέτοιες μάσες έχω κάνει και εγώ, άντε και να είχα καμιά 10αριά μοντέλα γύρω μου σα το κούγια, and so what? σε λίγο καιρό θα μπούχτηζα πάλι. :hehe:

μόνο το γεγονός ότι έχω φουλ συλλογές σε ότι έχει βγεί από pokemon (σε videogames) και ένα 11% σε κάρτες pokemon πάλι είμαι κομπλέ. Αν είχα και χώρο θα είχα και 648 κουκλάκια, 5-10 cosplay στολές κλπ αλλά δε θα 143xj9.png κιόλας. Καλά να είμαστε :hehe:

double-treadmill-fail.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.