Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

Στο Ψυχογιό δεν έχουν και φιλολόγους, ή δε τους χρειάζονται λόγω κοινού. Πού-που-λα ρε! :blink:

Πείτε την αλήθεια. Δεν νιώθετε τώρα την ανάγκη να κάνετε κακό στον εαυτό σας; Να δαγκώσετε το χέρι σας τόσο δυνατά που θα μείνει πάνω του ένα σημάδι που θα σας θυμίζει για πάντα τον πόνο που σας προκάλεσε αυτή η περιγραφή;

Προκαλεί όντως πόνο στα μάτια η περιγραφή.

Link to comment
Share on other sites

Σχέδιο για Οκτωβριανή επανάσταση στην Ελλάδα!..

Όλα ξεκινάνε απο ενα απλό αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού -Ολυμπιακού. Όπως ειναι αναμενόμενο το σκόρ παραμένει 0-0 μέχρι το 90 όπου ο Μήτρογλου πέφτει στα αποδυτήρια όπου έχει πάει για να φάει ωμό κρέας και δίνεται πέναλτι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός εκτελεί το πέναλτι και την υπομονή των Βάζελων που περιμένουν να δουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ξεσπάνε άγρια επεισόδια τα οποία με την επέμβαση των ΜΑΤ περιορίζονται στο γήπεδο.

Αργότερα οι Βάζελοι αποφασίζουν να κάψουν το σύλλογο του Ολυμπιακού στον Πειραιά και βγαίνουν απο το γήπεδο τους στην Λεωφόρο φωνάζοντας “Κόκκινοι και Δούρου ήρθε η ώρα σας”. Εκείνη την στιγμή ένας Κνίτης που ζαχαρώνει μια κοπελιά για να την βάλει στο κόμμα βρίσκεται κοντά και ακούγοντας αυτά τα συνθήματα ενημερώνει την ηγεσία του κόμματος. Η ηγεσία του Κόμματος ζητά ψυχραιμία και παραπάνω πληροφορίες. Αφηνιασμένοι οι Βάζελοι αρχίζουν και σπάνε οτιδήποτε κόκκινο υπάρχει στην περιοχή των Αμπελοκήπων ενω περπατάνε προς τον Πειραιά. Τα σπασμένα κόκκινα φανάρια δημιουργούν κομφούζιο στους δρόμους. Βλέποντας τα επεισόδια στα οποία οι Βάζελοι χτυπάνε οτιδήποτε κόκκινο, η ηγεσία του κόμματος διατάσσει τα μέλη και συμπαθούντες του ΚΚΕ να κινηθούν προς το Λόφο του Στρέφη, Λυκαβηττό και Φιλοπάππου για να αρχίσουν αντάρτικο.

Ο Μαρινάκης μαθαίνει για την κάθοδο των Βάζελων προς τον Πειραιά και αρχίζει να οργανώνει τους οπαδούς του. Για να αιφνιδιάσουν τους Βάζελους κινούνται περιμετρικά απο την πλευρά του Υμηττού. Εκείνη την στιγμή ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που οδηγεί προς τις εγκαταστάσεις του Σκαϊ,βλέπει Ολυμπιακούς (απο μακριά φαίνεται μόνο το κόκκινο) να κάνουν πορεία στο βουνό και τα κάνει πάνω του . Πανικοβλημένος παίρνει τηλέφωνο στον Περισσό και απαντά ο τηλεφωνητής με την φωνή του Στάλιν. Χωρίς να χάσει καιρό πάει παίρνει τον Σαμαρά και του λέει οτι οι κομμουνιστές παίρνουν τα βουνά και οργανώνονται για αντάρτικο. Ο Σαμαράς παίρνει τηλέφωνο την Παπαρήγα μόνο για να ακούσει το παράγγελμα “Επ ωμου άρμ” οπότε κρύβεται σπίτι του και αρχίζει να καίει οτι ενθύμιο είχε απο τους Ρεϊντζερς.

Στην Κουμουνδούρου δεν έχουν πάρει ακόμα πρέφα τίποτα μέχρι που η Δούρου εκνευρισμένη παίρνει τηλέφωνο τον Τσίπρα για να τον ενημερώσει. Λόγω εκκλησιασμού ο Τσίπρας το έχει στο αθόρυβο. Η Δούρου πολύ εκνευρισμένη διατάζει να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο “Παρμενίων” ενω την ίδια στιγμή μεταβαίνει προς το πεντάγωνο. Ο σκοπός στην πίσω είσοδο του Πενταγώνου που περνάει τέταρτη μέρα εμπλοκής βλέποντας μια μαινόμενη Δούρου να πλησιάζει με τέρμα τα γκάζια πανικοβάλλεται και πυροβολεί στον αέρα. Μισοκοιμισμένοι οι υπόλοιποι φρουροί καλούν σε συναγερμό. Ο συναγερμός γίνεται αντιληπτός απο τους Χρυσαυγίτες που είναι λίγο πιο κάτω και αφού πάρουν καδρόνια και κάτι αντίκες mauzer βαίνουν προς βοήθεια των στρατιωτών του υπουργείου. Εντελώς τυχαία απο εκεί περνάει ο Νίκος Μαστοράκης που μαθαίνοντας τα γεγονότα (οτι ετοιμάζεται κάποιου είδους πραξικόπημα) τρέχει να υποβάλλει τα σέβη του στην νέα ηγεσία.

Την ίδια στιγμή αναρχικοί βλέπουν τους ΚΚΕδες να στήνουν σκηνές στον λόφο του Στρέφη και να ξεθάβουν όπλα απο τα Δεκεμβριανά (του 45 ανόητοι). Μετά απο λίγους διαπληκτισμούς αντιλαμβάνονται οτι έχει ξεκινήσει κάποιου είδους αντάρτικο και καταλαμβάνουν τα Εξάρχεια και την πλατεία Ομονοίας. Η κίνηση των αναρχικών γίνεται αντιληπτή από Ανταρσυότες οι οποίοι βρίσκονται στο εξής δίλημμα: Πανεπιστήμιο ή Στρέφη; Οι Ναρίτες και Αρανίτες πάνε προς του Στρέφη ενώ Σεκ και λοιποί προς πανεπιστήμιο. Λόγω συνωστισμού στον λόφο του Στρέφη ορισμένοι Ναρίτες κάνουν κατάληψη στο Ζάππειο όπου συλλαμβάνουν τον Κουβέλη ενώ προβάρει για πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στο κέντρο της Αθήνας γίνεται το αδιαχώρητο καθώς τα σπασμένα φανάρια έχουν δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος. Στις παρυφές του Υμηττού έχουν αρχίσει μάχες μεταξύ Γάβρων και Βάζελων με την αστυνομική δύναμη να τρώει ξύλο και απο τους δύο.

Στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί επίσης μια νεκρική σιγή μέχρι που κάποιος ειδοποιεί τον Βενιζέλο οτι έχει γίνει πραξικόπημα. Φοβούμενος οτι το πραξικόπημα έγινε απο Παπανδρεϊκούς, παίρνει τηλέφωνο τον Σαμαρά αλλά αυτός δεν το σηκώνει. Λίγα λεπτά αργότερα τον παίρνει τηλέφωνο ο Αμερικανός πρέσβης που τον βρίζει λέγοντας του οτι βαρέθηκαν πλέον οι Αμερικανοί να κάνουν κουμάντο σε ενα τέτοιο μπορντέλο και ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους οι Έλληνες. Πριν προλάβει να απαντήσει Πασοκοτζιχαδιστές επιτίθενται στα γραφεία του κόμματος κραδαίνοντας εικόνες του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος δραπετεύει στο τσακ και βρίσκει κρησφύγετο στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι.

Λόγω των επεισοδίων στον Υμηττό, οι επικοινωνίες διακόπτονται με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρει τι γίνεται στην Αθήνα. Μέσα στην ραδιοφωνική και τηλεοπτική σιγή, ο Γιώργος Τράγκας βρίσκει εναν παλιό πειρατικό σταθμό στου Ζωγράφου και κάνει διάγγελμα για ξεσηκωμό. Οι μεν κομμουνιστές που ακούνε το διάγγελμα είναι πλέον σίγουροι οτι καλεί τους δεξιούς να πολεμήσουν τους κομμουνιστές και οι δεξιοί πιστεύουν το αντίστροφο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαθαίνει για το διάγγελμα και διαλαλεί οτι είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία.

Ο Τσίπρας μαθαίνει για το αλαλούμ κατά την διάρκεια της εξομολόγησης του στην Μητρόπολη γιατί έξω απο τον Ναο συγκεντρώνονται Χρυσαυγίτες που τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο. Φυγαδεύεται ντυμένος παπαδοπαίδι και φτάνει στην Κουμουνδούρου όπου βρίσκει τον Λαφαζάνη και τον Νταβανέλο να φτιάχνουν μολότοφ. Αυτοί του λένε οτι οι φασίστες κυνηγάνε την Δούρου και αέχει συλληφθεί απο πραξικοπηματίες που έχουν καταλάβει το υπουργείο Εθνικής άμυνας. Οι αριστεροπλατφορμίτες εγκαταλείπουν τον Τσίπρα για να πάνε στον Λυκαβηττό και ο αυτός αποφασίζει να παει στο πανεπιστήμιο για να δει τι γίνεται.

Στο πεντάγωνο τώρα η Δούρου πάει στην αίθουσα επιχειρήσεων και διατάσσει την έναρξη του σχεδίου “Παρμενίων”. Ο βυσματίας φαντάρος που ειναι εκεί μπερδεύεται και στέλνει το σχέδιο “προμηθέας”. Άρματα ξεκινάνε απο την Αυλώνα προς την Αθήνα και στην διαδρομή ποδοπατάνε το 4ο τάγμα ανεφοδιασμού του Ολυμπιακού υπο τον Τάκη Τσουκαλά. Οι Χρυσαυγίτες που είναι απέξω απο το Πεντάγωνο απαιτούν να τους αφήσουν να μπούνε μέσα να οπλιστούν ενάντια στους κομμουνιστές αλλά αιφνιδιάζονται απο τα μετόπισθεν απο τους μαυροσκούφηδες του Μπογιόπουλου και αποδεκατίζονται. Λιγο πριν οι μαυροσκούφηδες έχουν συλλάβει τον Αβραμόπουλο και την Βούλτεψη σε κοντινό κομμωτήριο.

Ο Σαμαράς μετά απο αρκετές ώρες αποφασίζει να βγεί απο το σπίτι του για να πάει στο Μέγαρο Μαξίμου. Επειδή ο σοφέρ του δεν μπόρεσε να έρθει λόγω κίνησης και όλοι οι αστυνομικοί είναι απασχολημένοι στον Υμηττό παίρνει μια βέσπα για να κατέβει προς το Μέγαρο. Στην διαδρομή κάπου στο ύψος του εκθεσιακού κέντρου, χτυπιέται απο νταλίκα την οποία οδηγεί η Ντόρα Μπακογιάννη και επιβαίνει ο Καρατζαφέρης. Τον αλυσοδένουν και τον μεταφέρουν στο σπίτι των Μητσοτάκηδων στην Τρανσυλβανία.

Οι ΚΚΕδες το βράδυ επιχειρούν να κάνουν κατάληψη της πλατείας Καρύτση όπου θα βρουν αντίσταση απο τον Θάνο Τζήμερο και τον Καμίνη. Τάγματα LGTB φορώντας rainbow κουκούλες υπο την ηγεσία του Ζακ Κωστόπουλου έχουν απωθήσει τους χιπστεράδες νωρίτερα προς εκείνη την πλατεία, σταματώντας μόνο να παρτάρουν μεσα στα κτίρια της παλαιάς βουλής. Έχοντας δημιουργήσει αυτοσχέδια οδοφράγματα απο παγκάκια του δήμου και τραπέζια απο τις κοντινές καφετέριες, οι χιπστεράδες πετάνε αναμμένα ρεσώ προς τους Κκέδες και τους αναρχικούς που τους επιτίθενται ταυτόχρονα. Η μάχη λήγει γρήγορα απο κομάντος του Ναρ κατεβαίνουν με τροχαλίες απο τις κοντινές πολυκατοικίες. Ο Θάνος Τζήμερος αυτοκτονεί καταπίνοντας δέκα εσπρέσο μαζεμένους ενώ ο Καμίνης και οι υπόλοιποι χιπστεράδες στοιβάζονται σε συρμούς του προαστιακού για τα γκουλάγκ της Πελοποννήσου.

Στο Αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος γίνεται ο κακός χαμός. Χιλιάδες Έλληνες προσπαθούν να επιβιβαστούν σε πτήσεις για να γλυτώσουν. Άλλοι απο τους κομμουνιστές, άλλοι να γλυτώσουν την ενδεχόμενη επιστράτευση, άλλοι να γλυτώσουν απο την πεθερά τους. Ανάμεσα τους πάρα πολλοί βουλευτές οι οποίοι δεν ψήνονται να καθίσουν να δουν τι θα γίνει. Ενω επιβιβάζονται οι βουλευτές,βιομήχανοι κλπ σε αεροσκάφη μια τεράστια έκρηξη καταστρέφει τον αεροδιάδρομο και μερικά αεροπλάνα. Φήμες λένε οτι αυτονομιστές Ανεξάρτητοι Έλληνες άδραξαν την ευκαιρία και τοποθέτησαν βόμβες στα αεροπλάνα για να σταματήσουν να ψεκάζουν.

Πίσω στην Πανεπιστημιούπολη ο Τσίπρας παρακολουθεί τις συνελεύσεις των τμημάτων οι οποίες βέβαια αποτελούνται απο αυτόν,καμία δεκαριά μπαφιασμένους χίπηδες και τον Γιώργο Παπανδρέου που ήρθε στο πανεπιστήμιο γιατί έψαχνε ρεζέρβα για το ποδήλατο του. Μετά απο δυο τριπάκια και οι δυο αποφασίζουν οτι ασχολήθηκαν πολύ με την πολιτική και ήρθε καιρός να ασχοληθούν με την μουσική, φτιάχνοντας χίπη μπάντα, τους “The Jive sosialists”.

Οι μάχες δίνουν και παίρνουν στο κέντρο της Αθήνας και σε λίγες ώρες οι Κομμουνιστές καταλαμβάνουν την Βουλή. Εντωμεταξύ οι Αρανίτες ανακαλύπτουν κλεισμένο στο υπόγειο τον Παπούλια που λόγω άνοιας είχε ξεχάσει πως γυρίζει το πόμολο. Οι αναρχικοί έχουν νικήσει κατα κράτος τους Χρυσαυγίτες που μετά την πανωλεθρία έξω απο το Πεντάγωνο περνάνε απο το “Λαϊκή κατάληψη των Εξαρχείων”. Ο Βενιζέλος μαζί με πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έχουν κρυφτεί στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι δέχονται επίθεση απο ομάδες συνταξιούχων που τους αλυσοδένουν και τους περιφέρουν στο κέντρο της Αθήνας. Οι Αναρχικοί συλλαμβάνουν τον Άδωνι Γεωργιάδη λίγο αργότερα κρυμμένο κάτω απο ενα σωρό βιβλίων του και τον παραδίδουν στους εξαγριωμένους συνταξιούχους που τον λιντσάρουν.

Σύντομα Κκεδες,Συριζαιοι,Ανταρσυότες ,Αναρχικοί και πολλοί άλλοι καταλήγουν μέσα στην Βουλή όπου αρχίζουν τις συνελεύσεις. Τα άρματα απέξω σημαδεύουν προς την πλευρά της μεγάλης Βρετανίας όπου κρύβεται ο Νίκος Μαστοράκης. Η επαναστατική επιτροπή ζητά ευγενικά απο τον Μπογιόπουλο και κατι Δεατζήδες να σταματήσουν να τραγουδούν τον ύμνο της διεθνούς στα μικρόφωνα και αποφασίζουν να χρίσουν τον Βασίλη Λεβέντη (που διακρίθηκε στην πυρπόληση των εγκαταστάσεων τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων) πρόεδρο της δημοκρατίας με το ψευδώνυμο Vasili Leventin.Το ευρύ χειροκρότημα διακόπτεται μόνο απο την κραυγή αγωνίας του Σταύρου Θεοδωράκη που ξυλοκοπείται βάναυσα απο τον Μανώλη Γλέζο.

Ο Vasili Leventin σε τηλεοπτικό διάγγελμα ,μετά απο ένα τέταρτο ακατάσχετου βρισίματος, διαμηνύει την δημιουργία των Ελεύθερων Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών της Ελλάδος. Οι Ευρωπαίοι μαθαίνοντας μετά απο δέκα μέρες τι διάολο έχει γίνει στην Αθήνα παθαίνουν ταράκουλο κυρίως γιατί έχουν αφήσει τροτσικιστές μεταμφιεσμένους σαν “αγανακτισμένους πολιτικούς πρόσφυγες” να περάσουν στις χώρες τους και ήδη έχουν αρχίσει να οργανώνουν αντίστοιχες δράσεις στα εδάφη τους. Τελευταία πράξη του δράματος (με την αρχαιοελληνική έννοια) είναι η απώθηση των Παοκτσήδων απο τον Πειραιά.Οι Παοκτσήδες γυρνάνε στην Θεσσαλονίκη μεταφέροντας ολόκληρο τον σταθμό του Μετρό και μερικούς συρμούς.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.