Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Test 5

Δεν το ζωγράφισα καν. Αλλά αν το ζωγράφιζα θα το ζωγράφιζα στο πάνω μέρος της σελίδας.

Για να έχω χώρο να ξαναχρησιμοποιήσω την κόλλα για να γράψω και άλλα πράγματα στο μέλλον.

Duh.

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

Τέστ1.Η αδερφή τη γλύτωσε.

Τέστ2.Όπως σκρόλαρα άρχισα να μετράω τους σταυρούς που ήταν πάνω από το κείμενο.:laughing:

Τέστ3.Σκέφτηκα ''τσεκούρι μπλέ''

Πιο κάτω βαρέθηκα...

Είμαι σοβαρά γιατρέ μου;:tomato:

Υ.Γ.1 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Σκέψου σοβαρά το γεγονός ότι ανήκω στο 2% του πληθυσμού με διαφορετική εγκεφαλική λειτουργία πριν μου ξαναρίξεις κάρτα (και άσε τα και εγώ εκεί ανήκω).

Υ.Γ.2 Αν ανήκω στην ίδια ομάδα με τον ΓΑΠ όποιος με δει στο δρόμο να με πυροβολήσει...

Υ.Γ.2 Αν ανήκω στην ίδια ομάδα με τον ΓΑΠ όποιος με δει στο δρόμο να με πυροβολήσει...

Και μετά από λίγο καιρό ακούμε στις ειδήσεις ότι κάποιος πυροβόλησε την κοπέλα στο avatar σου :p

Και μετά από λίγο καιρό ακούμε στις ειδήσεις ότι κάποιος πυροβόλησε την κοπέλα στο avatar σου :p

H κοπέλα στο Avatar δεν είναι για πυροβολισμό..για οβελισμό είναι!:p

από πότε το πλυντήριο τρώει και ρούχα;

Like always? Ιδιεταιρα καλτσες.

Η Ρουθ ρωτά τον ραβίνο.

- Ραβί, με αγαπάει ο Ιωσήφ, με αγαπά όμως κι ο Ισαάκ. Συμβούλεψέ με. Ποιος να' ναι ο τυχερός;

- Να σε παντρευτεί ο Ισαάκ, κι ο τυχερός να είναι ο Ιωσήφ, είναι η δική μου γνώμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.