Jump to content



Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)


DJD

Recommended Posts

Περι Homeland:

α) Ο Έστες με τον Γουόλντεν διέταξαν την επίθεση στην οποία σκοτώθηκαν ένα σωρό παιδιά (ανάμεσά τους και ο γιος του Ναζίρ). Άρα τρομοκράτης δεν είναι. Το βίντεο που βγήκε στη φόρα με τον Μπρόντι να εξηγεί γιατί έγινε τρομοκράτης, κάνει αναφορά σε αυτήν την επίθεση (που στο μεταξύ έχουν συγκαλύψει) οπότε ο Έστες δεν θέλει να βγει στη δημοσιότητα. Γι 'αυτό και θέλει να ξεφορτωθεί τον Μπρόντι, γι' αυτό την έστησε και στον Σαούλ όταν έμαθε το σχέδιό του. Άσε που ο Έστες είναι επικεφαλής της CIA, πιθανός υποψήφιος για ανώτερα αξιώματα μετά το θάνατο του Γουόλντεν και την επιτυχία με το Ναζίρ, καριερίστας και φοβάται για τη ζωή του (όπως φάνηκε από την αντίδρασή του στην απειλή του Κουίν). Το να οργανώσει λοιπόν επίθεση αυτοκτονίας, χωρίς να είναι τρομοκράτης και να σκοτώσει 200 άτομα μόνο και μόνο για τον Μπρόντι είναι επιεικώς αστείο. Με ένα τηλεφώνημα και ο Μπρόντι και ο Κουίν θα ήταν τέζα. Επιπλέον ο Μπρόντι φεύγει από την αίθουσα μπροστά στα μάτια του Έστες και η βόμβα σκάει κανα 10λεπτο αφού έχει φύγει.

β) Ο Σαούλ δεν με πείθει για τρομοκράτης. Έκανε μεγάλο κόπο για να φέρει την κασέτα με τον Μπρόντι και παραλίγο να είχε πιάσει το Ναζίρ. Έχει μεγάλη αδυναμία στην Κάρι κάτι που φαίνεται παντού ενώ αν ήθελε τον Μπρόντι νεκρό θα άφηνε τον Έστες να το κάνει και δεν θα του πήγαινε κόντρα με ρίσκο την καριέρα του. Επίσης λέει στην Κάρι να ετοιμάζεται για προαγωγή αφού ο Έστες του χρωστάει χάρη. Για ποιό λόγο να το πει αυτό αν σκοπεύει να τους σκοτώσει και τους 2; Σίγουρα τον ωφελεί ο θάνατος του Έστες αλλά είναι too much να κάνει κάτι τέτοιο ειδικά στην Κάρι για την οποία φαίνεται να θρηνεί πραγματικά στο τέλος. Επιπλέον, επειδή πολλοί μπερδεύτηκαν, τα λόγια που λέει στο τέλος δεν είναι αραβικά αλλά μια εβραική προσευχή για τους νεκρούς.

γ) Καλά ο Μπρόντι και μόνο που διαρρέει το βίντεο είναι καμμένος. Ξεφορτώθηκε και τον Γουόλντεν και το Ναζίρ άρα είναι κερδισμένος. Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει και δεν προκύπτει από κάπου ότι ξέρει πως η Κάρι έχει σχέδιο διαφυγής. Τα εκρηκτικά θα μπορούσαν να είναι στο αμάξι του πριν πάει στην τελετή και απλά κάποιος να το μετακίνησε.

Το πιο λογικό σενάριο είναι κάποιος από την οργάνωση του Ναζίρ να το οργάνωσε όλο το σκηνικό ξέροντας ότι ο Μπρόντι έχει αλλάξει. Έτσι πετυχαίνουν διπλό χτύπημα στους αμερικάνους αφού από τη μια δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν σημαντικές επιθέσεις και από την άλλη ότι δεν μπορούν να εμπιστευθούν κανένα, όταν ο ίδιος ο μελλοντικός αντιπρόεδρός τους αποδεικνύεται τρομοκράτης...

Πιθανότατα δεν θα ξέρουν όμως ότι ο Μπρόντι είναι ακόμα ζωντανός και αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους ένα ωραίο επεισόδιο Fringe. Περιελάμβανε και μία από τις καλύτερες σκηνές όλης της σειράς. Homage στον Terry Gilliam και τα σουρρεαλιστικά του καρτούν στους Monty Python.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=uS2z8Aeck-M[/ame]

Έγινε επεξεργασία από victor
Link to comment
Share on other sites

Tελειωσα τον πρωτο κυκλο του Oz, πολυ καλη σειρα, στυλ The Wire και φυσικα απο το HBO!! Προς το παρον βεβαια δεν ειναι επιπεδου The Wire, αλλα ειναι παρα πολυ καλο!

Link to comment
Share on other sites

Για οσους εχουν ξεμεινει απο σειρες ...ας ριξουν μια ματια σε αυτη εδω ...κοντευω να τελειωσω το πρωτο κυκλο και μπορω να πω οτι βλεπετε ανετα ...

Suits (TV Series 2011) - IMDb

και εδω

Έγινε επεξεργασία από tigersgate6
Link to comment
Share on other sites

Τελειώσε το Merlin (TV Series 2008–*) - IMDb μετά από 5 season. overall μου άρεσε πολύ και δεν ήθελα να τελειώσει αν και έπρεπε. επίσης για το τέλος

πείτε με ρομαντικό άμα θέλετε αλλά δεν ήθελα να πεθάνει ο Αrthur.ήθελα να ζήσει και να δείξει λίγα χρόνια μετά πως θα ήταν... κρίμας.

Link to comment
Share on other sites

Τελειώσε το Merlin (TV Series 2008–*) - IMDb μετά από 5 season. overall μου άρεσε πολύ και δεν ήθελα να τελειώσει αν και έπρεπε. επίσης για το τέλος

πείτε με ρομαντικό άμα θέλετε αλλά δεν ήθελα να πεθάνει ο Αrthur.ήθελα να ζήσει και να δείξει λίγα χρόνια μετά πως θα ήταν... κρίμας.

Όντως ετσι ειναι. Μια ωραια σειρα τελειωσε. :(

Link to comment
Share on other sites

Είδα το Homeland season 2 μαζεμένο... εξαιρετικό.

Ξεκίνησα το Last Resort μαζεμένο... χαίρομαι που έχει φάει κόψιμο και έχει ανακοινωθεί ότι θα έχει ένα σωστό τέλος, γιατί φοβάμαι ότι ή το νησί θα αποκτούσε δυνάμεις ή θα είχε την κατάληξη του Prison Break αν τράβαγε για 2-3-4 σαιζόν...

[MENTION=35]chroma[/MENTION] σε ζηλεύω που θα το δεις μονοκοπανιά...

Link to comment
Share on other sites

Μην έχω τι άλλο να δω, ξεκίνησα battlestar galactica. Ω μα η καήλα.

Απλά τέλειο.

Ξεκινάω το βραδάκι το doctor who. Θυμάμαι το παλιό πολύ κλας-μεντέ. Φοβάμαι όμως ότι μεγάλωσα :(

Ο δέκατος doctor είναι απίστευτος :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.