Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

ΟΚ.

Οταν πηγαινες σχολειο δεν διαβαζαν τι εγραφες για να σου βαλουν βαθμο?

Ασχημες εμπειριες ε?

Εσύ πήγες μέχρι το νηπιαγωγείο μόνο και δε ξέρεις από βαθμολογίες; :p

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνω. Το ειδα ψες σε 3D. Πολυ καλη τεχνικη (σκηνοθεσια ,φωτογραφια 3D), αλλα απαραδεκτη ερμηνια απο τον πιτσιρικα , βαρετη πλοκη με σκαμπανεβασματα (γρηγορο στην αρχη , παναργο στη μεση και αργο στο τελος) και το κυριοτερο : ενα τελος που ολοι περιμεναμε με ανυπομονησια κ ποτε δεν ηρθε (σιγα την αποκαλυψη). Ενιωσα πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου. Overrated movie.

Ενα 5/10 (επιεικως)

και νόμιζα οτι μονο σε εμένα δεν άρεσε αυτή η ταινια

Link to comment
Share on other sites

Hugo λοιπόν.

Με δίχασε κάπως. Αργή ταινία σε γενικές γραμμές, χωρίς να έχει "ιδιαίτερη" δράση σε κάποιο μέρος. Παρ' όλα αυτά και με το τέλος που είχε μου άρεσε. Ήταν ένα στυλ ταινίας που ήθελε να "μοιάσει / ήταν εμπνευσμένο / παρομοίαζε" ένα όνειρο. Αυτός ήταν και ο σκοπός της ξεκάθαρα.

Δύο ακόμα θέματα που με προβλημάτισαν ήταν το casting και η μουσική υπόκρουση.

Η μουσική ήταν βαρετή και επαναλαμβανόμενη καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας. Δεν προσέδιδε κάτι ιδιαίτερο. Προφανώς ταίριαζε σε κάτι αργές σκηνές σε στυλ "ονείρου", αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να διαφοροποιηθεί κάποια στιγμή. Το casting από την άλλη ήταν λες και το έκαναν δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Από τη μία ήταν εξαιρετικό, από την άλλη ήταν μέτριο το λιγότερο. Πολύ καλές επιλογές ήταν αυτές του Ben Kingsley, του κοριτσιού (το οποίο παρεπιπτώντος έπαιξε τον ρόλο εκπληκτικά), ο Christopher Lee (ωραίο bonus στην ταινία για το μικρό ρόλο που είχε), καθώς και ο καθηγητής (που κάνει τον Arnold Rothstien στο Boardwalk Empire). Από την άλλη δεν με έπεισε ούτε το παιδί που έκανε το βασικό χαρακτήρα, ούτε ο Borat...ε...συγγνώμη, ο σταθμάρχης. :p Το παιδί δεν ήταν κακό, αλλά ήταν μέτριο. Μου άφησε μία αίσθηση meh. Θα μπορούσε και καλύτερα που λέμε. Από την άλλη νομίζω ότι ο Sasha Baron Coen είχε οδηγίες να παίξει το ρόλο με έναν τρόπο που δεν ήταν τελείως αρμονικά συνδεδεμένος με την υπόλοιπη ταινία. Παραπάνω κωμικός από όσο θα έπρεπε. Δεν ταίριαζε ιδιαίτερα στο "μαγικό" και "ονειρικό" στυλ που είχε η ταινία.

Κατά τα άλλα η ταινία δεν ήταν άσχημη, αν και πιστεύω θα ήταν καλύτερη με περισσότερη δράση (ή τουλάχιστον ξεσπάσματα δράσης) και κάπως μικρότερη διάρκεια.

Link to comment
Share on other sites

The Girl with the Dragon Tattoo.

Εχει κανεις προσφατο το σουηδικο?Το σεναριο ειναι ολοιδιο?

Λιγα που θυμαμαι παντως ιδιο μου φανηκε.

Δεν νομιζω παντως οτι προσφερε κατι διαφορετικο αυτη η κοπια.

Η μουσικη ηταν ωραια αλλα δεν μπορω να συγκρινω γιατι δεν θυμαμαι την μουσικη επένδυση της original.

Ενα μεγαλο μειον ηταν η πρωταγωνίστρια που παραηταν soft για τις απαιτησεις της ταινιας.

Γλυκουλα θα την ελεγα.Στην original η Lisbeth ηταν πραγματικα hardcore.

7+/10

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

The Guard

7.5/10

Κλασσικό βρετανικό χιούμορ, του οποίου είμαι λάτρης. Άφθονο γέλιο μου προκάλεσαν όλες οι ατάκες + σκηνικά στην ταινία (ειδικά τα ρατσιστικά αλα δόση χιούμορ σχόλια) και σε άλλη μια ταινία φοβερός ο Gleeson. Μόνο παράπονο οτι θα ήθελα λίγο περισσότερες γκάφες στην ταινία και λιγότερο μελλόδραμα (σε μερικά κομμάτια της είναι ολίγον ξενέρωτη).:fun:

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ο Daniel Day-Lewis έπαιζε εκπληκτικά !!!

Ο τυπος παιζει να ειναι cyborg απο το μελλον.

Σκαει καθε 5-6 χρονια, βγαζει μια ερμηνειαρα απο αλλο πλανητη και γυρναει στα εργαστηρια να τον

προγραμματισουν ξανα για την επομενη.

Δεν εξηγειται αλλιως.

Link to comment
Share on other sites

Carnage

6/10

Το 7.5 του imdb νομίζω είναι αρκετά μεγάλο. Είχε "σοφιστικέ" χιούμορ η ταινία αλλά γενικώς όχι τόσο αστεία σκηνικά. Όλοι οι ηθοποιοί μέσα ήταν καλοί μεν αλλά το σενάριο λίγο βαρετό. Δεν έβγαλε τόσο γέλιο. Εξαράκι του είναι μια χαρά νομίζω. Μετά το Ghost Writer έπεσε λίγο στα χαμήλα ο μέγα σκηνοθέτης μεσιέ Polanski. Βέβαια έχει το ελαφδυντικό ότι είναι, αν δεν κάνω λάθος, η πρώτη του απόπειρα σκηνοθεσίας κωμικού περιεχομένου ταινίας. Αν μη τι άλλο είμαι σίγουρος στην 2η απόπειρα θα πάρει όσκαρ :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.