Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    LEFTkeyboard: Νέο καινοτόμο keyboard για εργονομία- υγεία αλλά και για PC Games στο γραφείο και στη TV.

    Ανακαλύψτε την χρήση ενός νέου διπλού τρόπου πληκτρολόγησης στο γραφείο που ξεκουράζει τα χέρια και μειώνει στο μισό την καταπόνηση τους

     

    Τα πλεονεκτήματα του είναι:

    • Το LEFT keyboard τοποθετείται στα αριστερά (LEFT) του τυπικού πληκτρολόγιου που έχουμε στο γραφείο και δίνει στον χρήστη μια σειρά από νέες δυνατότητες και ελευθερίες.
    • Ενώ προσφέρει ταυτόχρονη λειτουργία του PC στο γραφείο αλλά και στον καναπέ, για χρήση του PC στην TV.

     

    Έτσι μπορούμε ταυτόχρονα να παίζουμε τα αγαπημένα μας PC games είτε στο γραφείο είτε στην μεγάλη οθόνη του σπιτιού μας με τον ίδιο δυναμικό χειρισμό που απαιτούν τα Action Pc games. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μια σειρά από εφαρμογές κάνοντας τον καναπέ μας ένα εναλλακτικό ποιο ξεκούραστο γραφείο. Δηλαδή μας δίνει την δυνατότητα κάποιες ώρες να χρησιμοποιούμε το γραφείο μας και κάποιες άλλες τον καναπέ και την TV μας ως γραφείο του PC, αλλάζοντας ριζικά την στάση του σώματος και την καταπόνηση μας.

     

    Το LEFT keyboard AIR είναι ένα νέο καινοτόμο keyboard που αναπτύχτηκε στην Ελλάδα από απόφοιτο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έχει 2 πατέντες ευρεσιτεχνίας κατατεθειμένες στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

     

    Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ξεκινάει από την εξής ιδέα:
    Το ποιο εργονομικό πληκτρολόγιο δεν θα είναι απλά αυτό που θα έχει μόνο το καλύτερο σχήμα ...

    αλλά το πληκτρολόγιο που θα μπορεί με “μαγικό” τρόπο να μειώνει στο μισό τον χρόνο για την επαναλαμβανόμενη μονότονη ταλαιπωρία των καρπών και του σώματος.

     

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PC

    Πολλές πολλές ώρες επαναλαμβανόμενης δακτυλογράφησης προκαλούν προβλήματα στους καρπούς και στις αρθρώσεις των δακτύλων, ανεξάρτητα από την όποια εργονομία έχει το πληκτρολόγιο σου. Η ιδέα του LEFT keyboard AIR είναι η εξής· αντί να σηκώνεις ένα βάρος  συνεχώς με το ίδιο χέρι και στο τέλος να προκαλείς ανεπανόρθωτη βλάβη σε αυτό, απείρως καλύτερα είναι να εναλλάσσεις το βάρος στα δυο χέρια και έτσι να μοιράζεις την δουλεία. Με αυτόν τον τρόπο και περισσότερες επαναλήψεις  θα κάνεις και μακροπρόθεσμα δεν θα αρρωστήσεις

     

    Το ίδιο ακριβώς κάνει και το LEFT keyboard AIR στην πληκτρολόγηση. Το mini keyboard που διαθέτει επιτρέπει στον χρήστη να πληκτρολογεί ένα κείμενο ακριβώς με τον τρόπο που πληκτρολογεί στο κινητό του. Επειδή το LEFT keyboard Air τοποθετείται στα αριστερά του κανονικού πληκτρολογίου επιτρέπει στον χρήστη να δακτυλογραφεί τις μισές ώρες στο κανονικό πληκτρολόγιο και όταν κουράζετε να εναλλάσσει την πληκτρολόγηση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο πληκτρολόγησης κουράζουμε διαφορετικούς μύες και νεύρα στα χέρια μας αλλά και στο σώμα μας και με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε στο μισό την ταλαιπωρία τους.

     

    Νέος εναλλακτικός τρόπος πληκτρολόγησης στο γραφείο

    Το LEFT keyboard AIR  έχει την δυνατότητα να ανασηκώνεται στο αέρα και λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να εδράζεται επάνω στο γραφείο.

    Γι' αυτό ο χρήστης μπορεί να αράξει πίσω στην καρέκλα του και να αλλάξει την θέση του σώματος του ριζικά! Να το πάρει στα πόδια του και να δακτυλογραφεί με μια εντελώς διαφορετική στάση σώματος αλλά και δακτύλων , καρπών κλπ. Αυτό προσφέρει  μια νέα μοναδική ελευθέρια στον χειρισμό του υπολογιστή στο γραφείο

     

    PC Games - εφαρμογές 

    Επίσης είναι ένα ειδικευμένο πληκτρολόγιο για τα PC Games 

    Δεν προσφέρει μόνο την εργονομία αλλά είναι και ένα εξειδικευμένο με επιπλέων προγραμματιζόμενα πλήκτρα , πληκτρολόγιο για τα PC Games ή και για εφαρμογές που τα macro προγραμματιζόμενα πλήκτρα βοηθάνε (όπως πχ επεξεργασίας εικόνας , video , σχεδιασμού , αρχιτεκτονικών κλπ)


    Ολιστικός τρόπος χρήσης του PC στο σπίτι.

    Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις  το ίδιο πληκτρολόγιο του PC τόσο στο γραφείο όσο και στην TV , χωρίς να χάσεις- στερηθείς τις δυνατότητες που σου δίνει η χρήση του PC επάνω στο γραφείο. Με μια κίνηση το παίρνεις  από το γραφείο και το χρησιμοποιείς αμέσως στον καναπέ σου και το ανάποδο, κάνοντας και τον καναπέ σου ένα εναλλακτικό ποιο ξεκούραστο γραφείο, όπου λειτουργείς και χειρίζεσαι το PC με ένα τέλειος διαφορετικό και ελεύθερο τρόπο έχοντας διαθέσιμες πολλές καινούριες επιλογές..

     

    Η www.UNIQUEmouse.com ΧΑΤΖΗΑΥΓΟΥΣΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

    Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά αρκετές δεκαετίες. Ο πατέρας μας είχε εφεύρει και αναπτύξει καινοτόμους τρόπους κατασκευής ηλεκτρικών μηχανημάτων. Τώρα εμείς έχουμε αναπτύξει καινοτόμα και μοναδικά πληκτρολόγια και ποντίκια για τον χειρισμό του PC.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.