Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέα ψηφιακά τροφοδοτικά από την Cougar

    Η Cougar έχει ενσωματώσει στα τροφοδοτικά CMD την νέα της τεχνολογία Digital Power και σε συνδυασμό με το λογισμικό διαχείρισης Cougar UIX, επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί πλήθος δυνατοτήτων του CMD τροφοδοτικού του, αλλά και να πληροφορηθεί όσον αφορά την κατάσταση τροφοδοσίας του συστήματός του, καθώς και για τις θερμοκρασίες αυτού.

     

    Έτσι μέσα από το UIX μπορεί να παρακολουθεί την τάση εισόδου και τις τάσεις εξόδου, να κάνει fine tuning στις τάσεις εξόδου, να πληροφορείται για το επίπεδο απόδοσης που επιτυγχάνει το τροφοδοτικό, την κατανάλωση ενέργειας του συστήματος, το επίπεδο χρήσης της μνήμης και του επεξεργαστή, την θερμοκρασία σημαντικών εξαρτημάτων του συστήματός, αλλά και ενός ακόμα μέσω ξεχωριστού TSR αισθητήρα. Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού μπορεί να μεταβληθεί είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, ενώ προφανώς υπάρχει ένδειξη και για την θερμοκρασία του ίδιου του τροφοδοτικού. Επιπλέον μπορεί να ελέγξει και τις στροφές δύο επιπλέον ανεμιστήρων του συστήματός του.

     


    UIX1


    UIX2


    UIX3

     


    Από εκεί και πέρα όσον όσον αφορά τα τροφοδοτικά, αυτά είναι semi modular, διαθέτουν όλα τα συνήθη συστήματα προστασίας, μονή γραμμή των +12V και PCIe 6+2pins για τροφοδοσία καρτών γραφικών. Η διαθεσιμότητα των νέων αυτών τροφοδοτικών αναμένεται τον Απρίλιο, αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις τιμές τους. Οι κωδικοί των μοντέλων είναι CMD 500 CGR R-500 και CMD 600 CGR R-600.

     


    Cougar CMD 2


    Cougar CMD 3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.